Берое - Лудогорец - 0:4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Re: Вече ме дразни Лудогорец!

Мнениеот HekakaB » 05 дек 2014 18:09

Teo написа:
alchemist написа:Бих бил благодарвн на някой от конспираторите и мразещите да ми посочат поне 1 мач на отбор от нашето първенство който не е уговорен!

Търсеният мач е между силен отбор - хегемон и който и да е друг противник.

Изглежда винаги когато има един силен отбор у нас, то тогава ВСИЧКИТЕ му срещи са уредени, спазарени или най-малко съмнителни.

За два мача съм на 120% сигурен:

Миньор - Лудогорец /2012/
Марек - Лудогорец /2014/

@ искам да споделя, че това са два изключително ключови мачове които оказват влияние за първото място!

За тоя ключов мач нещо да кажеш?

сезон: 2012-2013, 30 кръг, 25 Май 2013, 18:00 ч.

Локомотив София 2:1 ЦСКА
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Берое - Лудогорец - 0:4

Мнениеот memnto » 05 дек 2014 18:09

the_blue_fan написа:Няма как отбор който прави равен с Ливърпул да победи .. Берое ! Не и без подкуп на съдия и поне 5-6 играча от стз. Дори на публиката на домакините е предложен подкуп, за да не са много шумни. Виждате ли как всичко е против цесека ? :( Войната продължава...

Aбе утайко, първо изписвай ЦСКА правилно.
И второ, Ливърпул в момента са толкова слаби, че дори и вие бихте им се опънали, смятай. :geek:

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 05 дек 2014 18:09

Teo написа:
Deluxe написа:Като стават шампиони с уредени мачове, защо имат успех в Европа да ви питам? А вие отпадате още от първия кръг от разни незнайни отбори. Като сте толкова ощетени (особено чорбарите) ЗАЩО НЕ СЕ ДОКАЖЕТЕ В ЕВРОПА? Вземете спечелете поне един мач следващия сезон, че не ви се е случвало скоро май май? Или бъркам?

Усещаш ли се какво говориш в момента?
Тия правят ТРАНСФЕРИ --> ВХОДЯЩИ за по 1-2-3 милиона € на парче... кога ние или подуяне сме имали такава възможност? :roll: :idea:

Освен това, те в България при този формат на първенство, имат най-много 6-7 истински мача, останалото им е подготвителна за мачовете в евротурнирите! А БФС им осигурява всичко необходимо за това.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 05 дек 2014 18:10

Тази тема е за ключ, пусната от някой който не си е пил хаповете.

До Тео: Вие като сте некадърни и не може да биете Марек, кой ви е виновен? Ставате направо смешни...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 дек 2014 18:12

HekakaB написа:
Teo написа:
alchemist написа:Бих бил благодарвн на някой от конспираторите и мразещите да ми посочат поне 1 мач на отбор от нашето първенство който не е уговорен!

Изглежда винаги когато има един силен отбор у нас, то тогава ВСИЧКИТЕ му срещи са уредени, спазарени или най-малко съмнителни.

Марек - Лудогорец /2014/

@ искам да споделя, че това са два изключително ключови мачове които оказват влияние за първото място!

За тоя ключов мач нещо да кажеш?

сезон: 2012-2013, 30 кръг, 25 Май 2013, 18:00 ч.

Локомотив София 2:1 ЦСКА

И тоя мач е със заряд на? Кой ще трябва изпадне?...
Локото нормално да се хвърлят на живот и смърт предвид факта, че това им е мача на мачовете за тоя сезон.. + КОКАЛА треньор :idea: ако не си забравил!

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 05 дек 2014 18:13

memnto написа:
the_blue_fan написа:Няма как отбор който прави равен с Ливърпул да победи .. Берое ! Не и без подкуп на съдия и поне 5-6 играча от стз. Дори на публиката на домакините е предложен подкуп, за да не са много шумни. Виждате ли как всичко е против цесека ? :( Войната продължава...

Aбе утайко, първо изписвай ЦСКА правилно.
И второ, Ливърпул в момента са толкова слаби, че дори и вие бихте им се опънали, смятай. :geek:

Слаби, колко да са слаби? Вас ще ви направят на пух и прах. ;)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 дек 2014 18:14

1Neutralen написа:Тази тема е за ключ, пусната от някой който не си е пил хаповете.

До Тео: Вие като сте некадърни и не може да биете Марек, кой ви е виновен? Ставате направо смешни...

Ставаме смешни?
Луд ли си?
Треньора им казва на циркаджийките в съблекалнята... ''момчета... днеска ще трябва да играеме'' :idea: :lol:
А срещу вас им е казал сигурно... доволно искам да се надупите, за да може го поемете дълбоко :idea: :lol:
Последна промяна от Teo на 05 дек 2014 18:15, променено общо 1 път.

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 05 дек 2014 18:15

Teo написа:

Марек - Лудогорец /2014/

@ искам да споделя, че това са два изключително ключови мачове които до определена степен оказват влияние за първото място!

Даааа, и с какво мача с Марек е толкова ключов ? Формата на първенството ни е такъв , че и 10 точки не са комфортна преднина.
Марек са страховити и е нужно всички у нас да се съобразяват с тях и ако искат да вземат точка или три да си уреждат мачовете. Те са скритият фаворит ! Ей сега като спрат с продадените мачове и почват да мачкат всички сини, зелени и червени наред ... хехе

Миньор .... тогава играха против вас (ЦСКА) а не за зелените. Припомни си историята около/преди мача. Когато си създаваш (ненужно) врагове, то тогава очаквай те да се опитат да те цакат .... надявм се схващаш ;)

Ок , приемам, че всички шампиони у нас са купени, а успехите в европа са случайни. От друга страна провалите в евротурнирите на ЧЕСТНИТЕ "морални" шампиони също са случайни.

Интересна логика ....
Последна промяна от alchemist на 05 дек 2014 18:17, променено общо 2 пъти.
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 05 дек 2014 18:15

Достатъчно слаби, за да им направите равен.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 05 дек 2014 18:15

Което не променя факта, че им полегнахте нали?Както и приятелките ви от Ловеч в предния кръг.Та точно вие да говорите за уредени мачове малко нагло ми се струва.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Върни се в “Лудогорец”