Базел - Лудогорец - 4:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Базел - Лудогорец

Мнениеот гражданин от село » 05 ное 2014 00:00

Нали го хвалеха Дерменджиев,че правил тактиката и на Петев и на Стоев,че той уж бил истинският треньор на отбора?

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 05 ное 2014 00:00

И бабите на село знаят, че мачът се почва отпред с Мисиджан, Хамза и Кишада, само този глупав и страхлив треньор си пуска 4-ти мач Безяк и Абало... :(
Какъв глупак трябва да си, за да не отчетеш очевидната класа на Хамза и Мисиджан спрямо мудните Абало и ОСОБЕНОООО Безяк!
И винаги, и в букурещ, и в ливърпул, и сега в базел, започва мача страхливо, чака гола и почва да прави смените.. :(
Може и Стоев да не беше голям треньор, ама такъв флегматичен страхливец като Дерменджиев не съм виждал.
Преди мен един пич го каза- ОТБОР, КОЙТО МОЖЕ, С ТРЕНЬОР, КОЙТО НЕ ЗНАЕ КАК, това са Лудогорец.
С този треньор не само в европа няма да направят пробив, а дори в бг няма да станат шампиони.
Този човек е веднага за смяна...и то не от днес, още след мача с Ливърпул, когато имахме право на смяна и ни беше нужно да издържим 2 мин до края, той опропасти отбора.. :(
Всеки друг би направил смяна в 92 мин, и мачът свършил.. :(
Просто ми писна да го псувам, абсолютен страхливец!!! :(
Да има толкова сработен отбор, толкова богат собственик и да си станал втори в групата с огромен късмет и да паднеш толкова левашки в мач, в който спокойно можехме да вземем равен или поне минимална загуба, защото при 2:1 в преките двубои бяхме по-добре от Базел,а при 0:4 буквално им отваряме пътя към второто място.
Абсолютен глупак си, Георги!!!

Ей голям специалист след свършен мач. Страшен разбирач. Ако беше почнал с изброените от теб футболисти и резултата беше същия щеше да го обвиняваш, че не е почнал с Абало и Безяк. Сега треньора е виновен. Базел е класа над Лудогорец и много класи над всички други бг отбори. Не виждам нищо срамно в това, че са победили Лудогорец. Отбор на четири години, а вие искате да е на нивото на отбори, който всяка година играят в шампионска лига. И това, което направи до момента за бг футбола е напълно достатъчно. Другите ни отбори и толкова не могат.

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 05 ное 2014 00:00

Страхливата игра доведе до тази неприятна загуба. Не знам за какво бяха излезли Лудогорец в този мач, но определено не за победа и определено с мотивацията, че Базел сами ще се бият или ще си направят равенството.
Нищо общо с нахъсаните предишни игри на отбора. Констатацията е една и тя се повтаря във всички коментари. От ръководните фактори на отбора зависи да си вземат поуките и да играят мъжки в последните мачове, пък каквото стане.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 05 ное 2014 00:00

Първо искам да кажа, че въпреки че съм фен на ЦСКА, съм българин, не подкрепям фалшиви национални каузи, но съм за всеки БГ отбор, когато играе в евротурнирите. След всички драми досега най-после дойде реалната оценка за моментните възможности на треньора Дерменджиев. Ако някой му се занимава да гледа мача отново нека да отдели специално внимание на играта на Абало на първо място и на Марселиньо на второ място. Твърдя че абсолютно всичко, което можеше да опропасти Абало той го направи - абсолютно всяка атака опропасти. И понеже това не му е първият меко казано слаб мач много се чудя какво прави сред титулярите. За Марселиньо може да се каже същото. И докато Марселиньо може да се каже че е незаменим(въпреки че Анисе и Вандерсон биха могли да се справят на почти същото ниво с оглед на играта му напоследък) то Абало "изяжда" мястото на най-добрия играч на Лудогорец от миналия сезон - Мисиджан. И срещу Реал и срещу Базел в София с влизането си Мисиджан преобразяваше Лудогорец. И да не кажете, че след една победа веднага са почнали хейтърите - да, срещу Реал и Ливърпул Лудогорец изигра прекрасни мачове(и трябва да си призная, че бях много приятно изненадан особено срещу балета), но когато трябваше нещо да се изгради, да се надиграе другият отбор - тогава се вижда, че няма тактика, няма стратегия. Днешния мач няма смисъл да го коментирам. Срещу Базел в София цели 70 минути с човек повече какво сътвориха? НИЩО! Никаква идея как да стигнат поне до положение пред противниковата врата. Късмета ги покри. Срещу Стяуа каква беше идеята в играта? НИКАКВА! Отново късмета ги покри. Когато трябва да се надиграва с противника Лудогорец ги няма никакви. Няма я играта от миналата година. Безяк тази година в евротурнирите единственото, което прави е да разхожда фланелката, въпреки това е неизменен титуляр. За мен ако Лудогорец имаше тактически грамотен треньор със сигурност щяха да се класират за следващия етап.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 05 ное 2014 00:02

Pragmatichen написа:И бабите на село знаят, че мачът се почва отпред с Мисиджан, Хамза и Кишада, само този глупав и страхлив треньор си пуска 4-ти мач Безяк и Абало... :(

Ще ме извиняваш, ама Абало беше един от най-добрите тоя мач. Игра със самочувствие, опита се да бъде деен, даже изведе Александров сам срещу вратаря.... Абало най-малко можеш да го виниш.

jonas_lunden
Контакти:

Мнениеот jonas_lunden » 05 ное 2014 00:02

Само аз ли съм на мнени, че два от головете на часовниците бяха от засада- очеизвадна...Въпреки това, не оправдавам играта на лудите ...и страхливоста ...Днес на терена бяха кат мишки...

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 05 ное 2014 00:03

Колко от вас гледаха мача? Вторият гол беше от стопроцентова засада, третият - също, четвъртият - с ръка... Как се играе срещу съдиите? Това не е един нередовен гол, а цели три. Хайде пак помислете! Определено главният арбитър реши мача.
Жалко за "Лудогорец", но в днешният мач се видя нагледно, че нас изобщо не ни искат в Лигата и ще ни разкарат възможно най - бързо.
Ето заради мачове като този недолюбвам западноевропейците. Те ще си останат мижитурки, каквото и да правят.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 05 ное 2014 00:05

daniel875 написа:Колко от вас гледаха мача? Вторият гол беше от стопроцентова засада, третият - също, четвъртият - с ръка... Как се играе срещу съдиите? Това не е един нередовен гол, а цели три. Хайде пак помислете! Определено главният арбитър реши мача.
Жалко за "Лудогорец", но в днешният мач се видя нагледно, че нас изобщо не ни искат в Лигата и ще ни разкарат възможно най - бързо.
Ето заради мачове като този недолюбвам западноевропейците. Те ще си останат мижитурки, каквото и да правят.

Не е съдията, за съжаление тук той не би трябвало да се коментира! ;)
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Blue Warriors
Контакти:

Мнениеот Blue Warriors » 05 ное 2014 00:05

Да ви кажа експертно мнение и защо се сгромолясаха тъй.
Защото парахода не знае кога да спре и вместо след победа в СОфия да каже, че момчетата му са супер и са изпълнили задачата си за този сезон на 900%, той започна да дрънка някакви небивалици за втори места и т.н.Тоя параход се побърка, той иска с бюджет от 6 млн да стигне елиминациите в ШЛ !!!

Потребителски аватар
Бай Иван
Контакти:

Мнениеот Бай Иван » 05 ное 2014 00:05

Още с първите неуспешни контузии и спъвания, които играчите на "Базел" причиняваха на Моци, много ясно си проличаха опитите им да бъде разкаран основния защитник на "Лудогорец". След няколко неуспешни опита, футболистите на "Базел" изкараха извън терена Моци. Останалото зависеше от съдиите и от калпавия отбор на Дерменджиев - пълен хаос и паника.

Но да не се отчайваме! Идва нещо по-сладко - "Лудогорец" ще дупят "ЦСКА" съвсем скоро! :)
Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!

Върни се в “Лудогорец”