Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Кой отбор ЖЕЛАЕТЕ да спечели този мач?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
visentii

Re: Ливърпул - Лудогорец АНКЕТА

Мнениеот visentii » 14 сеп 2014 16:12

Ludogorets__forever написа:
visentii написа:За "зелените" форумни идиоти: не ви ли омръзна...Не виждате ли,че заради наглоста на вашите ръководители и на самите вас подкрепата към отбора Ви се стопява ежедневно...Разбирам че сте една шепа фенове и молите за подкрепа,но не това е начина.Аз съм българин и винаги ще засвидетелствам уважение на българското без да се налага поредния мишок да ми го напомня.На хората им идват малко в повече разградските словоизлияния.
И пак припомням,че не може 4 годишна "кауза" да се сравнява с отбори на по 60-80 100 години...Все едно 4-годишно дете да казва на 50-годишен човек как да живее...И Лудогорец като 4-годишното дете нито има история,нито спомени,нито визия за бъдещето...а,имате си вече две легенди - Козмин Моци и Урош Голубович,извинявам се...Айде стига вече...Много високо литнахте и много лошо ще паднете.

Физическите лица придобиват дееспособност с навършването на пълнолетие. Тогава стават рвноправни.
При юридическите лица обаче дееспособността и равноправието възникват с момента на създаването.
А отборът е юридическо лице.

Изразил съм се метафорично и честно казано не съм очаквал хора като вас да го разберат.

k20dan4o написа:А каква легенда е например Велизар Димитров, че му се прави бенефис.

Това обяснявам в поста си: не се сравнявайте с другите...не очаквам да го разберете(отново).

mozart написа:Още един професор по ясновидство. Кръгъл ***** между другото. Не се научихте, на колко години е отборът ни и, че е по-възрастен от вашия, коеот по твоята идиотска логика означава, че не нямате право да ни обяснявате какво и как да правим или държим. История си имаме и феновете си я знаят, просто сега пишем златните страници от нея.
Не съм видял никой зелен фен тук да търси подкрепа от вас. Аз съм дал цитат на върл фен на ЦСКА, който беше станал редовен в нашия форум и беше изключително любезен, и искрено се радваше на успехите ни.

Логиката ми е идиотска,когато се опитва да я разбере идиот.Имаш две фактологически грешки в едно изречение - нямате история и нямате фенове,които да я знаят,не използвай тези два факта в едно изречение...дори Пирин Благоевград има по славна история от вас.По повод фена на ЦСКА, който БЕШЕ и се радваШЕ - зададохте ли си въпроса,защо хората започнаха да извръщат глава от вас?Дал съм ви отговора:
visentii написа:Не виждате ли,че заради наглоста на вашите ръководители и на самите вас подкрепата към отбора Ви се стопява ежедневно.

Това не очаквам да го разберете.
Фен съм на Левски.
В анкетата съм дал гласа си за Лудогорец и ще го подкрепям в ЕКТ,отбора не е виновен за глупоста на феновете си.
И това не очаквам да го разберете. ;)

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 14 сеп 2014 16:23

Нямам намерение да споря с ясновидец, защото няма да ме разбере. Ясновидците виждат само в бъдещето и е очеизвадно, че не разбират смисъла на думата история. Думата фенове също може да се полза, защото сме около няколко хиляди, колкото и вие впрочем в последно време. Историята вече я има в момента, в който се родиш, а нашият отбор е създаден подобно на всички други в България в средата на 40-те години, като приема историята на футболните клубове преди него от гр.Разград. В този смисъл добра или лоша история имаме, но не очаквам ясновидец да разбере това. В коя си част историята на Пирин Благоевград е по-славна от нашата нова история? Може би в частта си ДЮШ. По тази логика и вие сте далеч зад тях. Всичките ви легенди са крадени от другите отбори, но успехите ви никой не успорва. Лудогорец след няколко години ще бъде един от най-титулованите отбори в България след ЦСКА и Левски разбира се. За да ви настигнем ще трябва по-дълго да се потрудим. Иначе Славия , Локомотив, Черно море и Литекс не са никак далеч и съвсем скоро ще ги изпреварим, вероятно още тази година!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
visentii

Re: ШЛ групова фаза: Ливърпул - Лудогорец 16.09.2014 г. 21:45

Мнениеот visentii » 14 сеп 2014 16:25

Ако Лудогорец вкарат първи гол,паркират автобуса,а след това провокират Балотели да го изгонят,може и да бият(или равен).
Не се смейте. ;)

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 14 сеп 2014 16:38

mozart написа:Нямам намерение да споря с ясновидец, защото няма да ме разбере. Ясновидците виждат само в бъдещето и е очеизвадно, че не разбират смисъла на думата история. Думата фенове също може да се полза, защото сме около няколко хиляди, колкото и вие впрочем в последно време. Историята вече я има в момента, в който се родиш, а нашият отбор е създаден подобно на всички други в България в средата на 40-те години, като приема историята на футболните клубове преди него от гр.Разград. В този смисъл добра или лоша история имаме, но не очаквам ясновидец да разбере това. В коя си част историята на Пирин Благоевград е по-славна от нашата нова история? Може би в частта си ДЮШ. По тази логика и вие сте далеч зад тях. Всичките ви легенди са крадени от другите отбори, но успехите ви никой не успорва. Лудогорец след няколко години ще бъде един от най-титулованите отбори в България след ЦСКА и Левски разбира се. За да ви настигнем ще трябва по-дълго да се потрудим. Иначе Славия , Локомотив, Черно море и Литекс не са никак далеч и съвсем скоро ще ги изпреварим, вероятно още тази година!
Не съм ясновидец и не оспорвам нито историята ви,нито феновете ви...Оспорвам наглоста за 4 години да се провъзгласите за най-великия клуб...четейки последните ти изречения - това не се отнася за теб.Ако Домусчиеви не ви изоставят,след време ще имате истинска история.Успех.

Потребителски аватар
barsa79
Контакти:

Re: ШЛ групова фаза: Ливърпул - Лудогорец 16.09.2014 г. 21:45

Мнениеот barsa79 » 14 сеп 2014 16:49

2 - 1

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 14 сеп 2014 16:50

visentii написа:
mozart написа:Нямам намерение да споря с ясновидец, защото няма да ме разбере. Ясновидците виждат само в бъдещето и е очеизвадно, че не разбират смисъла на думата история. Думата фенове също може да се полза, защото сме около няколко хиляди, колкото и вие впрочем в последно време. Историята вече я има в момента, в който се родиш, а нашият отбор е създаден подобно на всички други в България в средата на 40-те години, като приема историята на футболните клубове преди него от гр.Разград. В този смисъл добра или лоша история имаме, но не очаквам ясновидец да разбере това. В коя си част историята на Пирин Благоевград е по-славна от нашата нова история? Може би в частта си ДЮШ. По тази логика и вие сте далеч зад тях. Всичките ви легенди са крадени от другите отбори, но успехите ви никой не успорва. Лудогорец след няколко години ще бъде един от най-титулованите отбори в България след ЦСКА и Левски разбира се. За да ви настигнем ще трябва по-дълго да се потрудим. Иначе Славия , Локомотив, Черно море и Литекс не са никак далеч и съвсем скоро ще ги изпреварим, вероятно още тази година!
Не съм ясновидец и не оспорвам нито историята ви,нито феновете ви...Оспорвам наглоста за 4 години да се провъзгласите за най-великия клуб...четейки последните ти изречения - това не се отнася за теб.Ако Домусчиеви не ви изоставят,след време ще имате истинска история.Успех.

Виж приятел, не съм прочел тук някой да оспорва постиженията ви в миналото. Хубаво е, че българският футбол има с какво да се похвали в Европа, въпреки че съседите ни и по този параграф са ни изпреварили, но все пак. Никой не може да ви отнеме полуфиналите, както и на Славия междувпрочем, Левски, Берое и Ботев(Пд) мисля имат четвъртфинали за различните турнири. Жалкото е, че списъкът не е дълъг. Никой обаче вече няма право да ни нарича отбор без без история, тъй като вече натрупахме достатъчно успехи, класирахме се доста напред в Европа миналата година, като разбихме сума ти рекорди. Постигнахме доста неща, но винаги може повече. Тази година въпреки според мен по-лошата игра стигнахме нов връх. Самото класиране само по себе си е успех и от тук нататък никой няма да каже нищо, даже и да загубим 6-те мача (както се и очаква де). Как може да се каже, че сме отбор без фенове при положение, че отидохме 2500 в Букурещ и бъди сигурен, че ако имаше повече билети щяхме да сме повече. Хората в града обичат този отбор и това, че не са ултраси не ги прави нефенове. Да като агитка сме слаби (на практика нямаме такава), но честно казано, като виждам как изглеждат българските агитки предпочитам да нямаме. Важното е стадионът да е пълен. Няма да продължавам. Поздрави!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 сеп 2014 17:07

k20dan4o написа:А каква легенда е например Велизар Димитров, че му се прави бенефис.

Футболист на ЦСКА от лятото на 2002 г. На 11 юни 2008 подписва с Металург (Донецк). Предишни отбори: Локомотив (София), Марек, Литекс, Миньор (Перник). Шампион на България през 2003, 2005 и 2008 г. и носител на купата и суперкупата на страната през 2006 г. с "армейците". Футболист на футболистите за 2003 г. Футболист на годината за играещите в България за 2003 г. Футболист на ЦСКА за 2003 г. Награда "Екзекутор" на радио Спорт за отбелязани решаващи голове за 2003 г. Най-добър халф на България за 2003 г. Велизар Димитров има 30 мача и 7 гола за ЦСКА в евротурнирите. За националния отбор на България, Димитров има 31 мача и 4 гола.

Още ли се чудиш ??
И аз не смятам,че е легенда. Но в сравнение с Голубович си е легенда. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 14 сеп 2014 17:11

subzero написа:

Футболист на ЦСКА от лятото на 2002 г. На 11 юни 2008 подписва с Металург (Донецк). Предишни отбори: Локомотив (София), Марек, Литекс, Миньор (Перник). Шампион на България през 2003, 2005 и 2008 г. и носител на купата и суперкупата на страната през 2006 г. с "армейците". Футболист на футболистите за 2003 г. Футболист на годината за играещите в България за 2003 г. Футболист на ЦСКА за 2003 г. Награда "Екзекутор" на радио Спорт за отбелязани решаващи голове за 2003 г. Най-добър халф на България за 2003 г. Велизар Димитров има 30 мача и 7 гола за ЦСКА в евротурнирите. За националния отбор на България, Димитров има 31 мача и 4 гола.

Още ли се чудиш ??

То в сравнение с Голубович всички играчи са легенди на отборите си! Кой го имисли това, че Голубович ни е легенда? Да не би да са имали предвид, че е ветеран в А група и достатъчно много титли?
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 сеп 2014 17:15

mozart написа:
subzero написа:

Още ли се чудиш ??

То в сравнение с Голубович всички играчи са легенди на отборите си! Кой го имисли това, че Голубович ни е легенда? Да не би да са имали предвид, че е ветеран в А група и достатъчно много титли?

Лудогорец реализира светкавичен транфер, и в петък привлече националния вратар на Канада Милан Борян.

Борян вече е в България и ще бъде представен пред медиите в събота (13 септември) в 14,00 ч. в Новотел (до The Mall на бул. Цариградско шосе). Той ще бъде картотекиран в Лудогорец за мачовете в груповата фаза на Шампионската лига и се очаква да започне титуляр срещу Ливърпул на "Анфийлд" във вторник.

Милан Борян е роден на 23 октомври 1987 година в Сърбия. Притежава хърватски и канадски паспорт. Играл е в турския Сиваспор, румънския Васлуй и носителя на КЕШ от 1991 година Цървена звезда.

Милан Борян няма да бъде непознат на някои от новите си съотборници в Лудогорец. Той игра за Канада в контролата срещу България през месец май в Австрия. Мачът тогава завърши 1:1, а Борян се отличи с няколко много добри спасявания.

За трансфера на Милан Борян помогна легендата на Лудогорец Урош Голубович. Двукратният шампион с "орлите" в момента помага на скаутското звено на клуба
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 14 сеп 2014 17:31

Видях го сега на официалния сайт на клуба. Те са го измислили това. Поредната глупост на Петричев и сие!
Аз съм от Микре Юнайтед

Върни се в “Лудогорец”