Ludogorets__forever написа:visentii написа:За "зелените" форумни идиоти: не ви ли омръзна...Не виждате ли,че заради наглоста на вашите ръководители и на самите вас подкрепата към отбора Ви се стопява ежедневно...Разбирам че сте една шепа фенове и молите за подкрепа,но не това е начина.Аз съм българин и винаги ще засвидетелствам уважение на българското без да се налага поредния мишок да ми го напомня.На хората им идват малко в повече разградските словоизлияния.
И пак припомням,че не може 4 годишна "кауза" да се сравнява с отбори на по 60-80 100 години...Все едно 4-годишно дете да казва на 50-годишен човек как да живее...И Лудогорец като 4-годишното дете нито има история,нито спомени,нито визия за бъдещето...а,имате си вече две легенди - Козмин Моци и Урош Голубович,извинявам се...Айде стига вече...Много високо литнахте и много лошо ще паднете.
Физическите лица придобиват дееспособност с навършването на пълнолетие. Тогава стават рвноправни.
При юридическите лица обаче дееспособността и равноправието възникват с момента на създаването.
А отборът е юридическо лице.
Изразил съм се метафорично и честно казано не съм очаквал хора като вас да го разберат.
k20dan4o написа:А каква легенда е например Велизар Димитров, че му се прави бенефис.
Това обяснявам в поста си: не се сравнявайте с другите...не очаквам да го разберете(отново).
mozart написа:Още един професор по ясновидство. Кръгъл ***** между другото. Не се научихте, на колко години е отборът ни и, че е по-възрастен от вашия, коеот по твоята идиотска логика означава, че не нямате право да ни обяснявате какво и как да правим или държим. История си имаме и феновете си я знаят, просто сега пишем златните страници от нея.
Не съм видял никой зелен фен тук да търси подкрепа от вас. Аз съм дал цитат на върл фен на ЦСКА, който беше станал редовен в нашия форум и беше изключително любезен, и искрено се радваше на успехите ни.
Логиката ми е идиотска,когато се опитва да я разбере идиот.Имаш две фактологически грешки в едно изречение - нямате история и нямате фенове,които да я знаят,не използвай тези два факта в едно изречение...дори Пирин Благоевград има по славна история от вас.По повод фена на ЦСКА, който БЕШЕ и се радваШЕ - зададохте ли си въпроса,защо хората започнаха да извръщат глава от вас?Дал съм ви отговора:
visentii написа:Не виждате ли,че заради наглоста на вашите ръководители и на самите вас подкрепата към отбора Ви се стопява ежедневно.
Това не очаквам да го разберете.
Фен съм на Левски.
В анкетата съм дал гласа си за Лудогорец и ще го подкрепям в ЕКТ,отбора не е виновен за глупоста на феновете си.
И това не очаквам да го разберете.