СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев

Мнениеот daniel875 » 13 авг 2014 22:28

Балкански Орел написа:"Канари победа над сините говеда."
Поздрав за всички левскари, които станаха ботевисти тази вечер.Лека и честита купа на Лудогорец.

Заслужена победа на "Лудогорец", но повечето запалянковци на този отбор не струват!
Александров е прав за едно - "Лудогорец" или трябва да е шампион, или да е в "Б" група.
През миналия сезон успехът беше заради цяла България, а не заради "Лудогорец". Този сезон може да няма подобно нещо, защото арогантното поведение на разградчани не е приемливо.
Силният не бива да е арогантен, защото после нещата се обръщат и няма да му е хубаво.
Последна промяна от daniel875 на 13 авг 2014 22:29, променено общо 2 пъти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 13 авг 2014 22:29

mark1926 написа:СПРАВЕДЛИВОСТ ИСКАХТЕ...ЕТО Я ...къде е купата и СУПЕРКУПАТА жълти :lol: :lol: :lol:

Пращай смс-и, че заплатата на Императора на месец е колкото смс-ите на цялата ви публика в 5 домакински мача. 50 лева дарение от крупен спонсор си е ебати ташака!
Последна промяна от Жълто-черен Пловдив на 13 авг 2014 22:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ани

Мнениеот ани » 13 авг 2014 22:29

ей всичко се връща ,сега се сещам как на полуфинала за купата отмениха 2 редовни гола на Бастош от Левски за да може ботев да стигне финала и за какво сега им се върна
фен на цска след загубата със 7 гола през декември 2013 г.
Red army написа:отказвам се от цска ,не може да падаме за трети път със 7 гола и аз да подкрепеям такъв отбор.край ! :lol:

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 13 авг 2014 22:30

Много добър гол на Хамза. Точно такива голове обича да прави от това което съм гледал.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 13 авг 2014 22:30

daniel875 написа:
Поздрав за всички левскари, които станаха ботевисти тази вечер.Лека и честита купа на Лудогорец.

Заслужена победа на "Лудогорец", но повечето запалянковци на този отбор не струват!
Александров е прав за едно - "Лудогорец" или трябва да е шампион, или да е в "Б" група.

То това е ясно, ама и че е най добрия отбор в момента нема как да излъжеш.Аз ги подкрепям само в Европа и то само през ТВ.Няма как да съм на страната на хората които пеят цецо василев.Въпреки, че ми бяха по симпатични само българските футболисти от Ботев.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 13 авг 2014 22:32

Хубава игра на жълтите през първото полувреме! Червения картон ги пречупи, но съдията беше безупречен в днешния мач! Абсолютна симулация на на играча в жълто в края на първата част, но съм убеден, че картона му беше показан не заради симулацията, а заради обида и каруцарска към съдията! Видя се ясно, че след симулацията, всички заедно със съдията се затичаха към центъра и внезапно рефера извади жълтия картон и респективно червения! Лудогорци определено играха с 30-40 % от възможностите си, но определено са класа и абсолютно заслужено спечелиха! Честит требъл на разградчани!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 авг 2014 22:32

Балкански Орел написа:То това е ясно, ама и че е най добрия отбор в момента нема как да излъжеш.Аз ги подкрепям само в Европа и то само през ТВ.Няма как да съм на страната на хората които пеят цецо василев.Въпреки, че ми бяха по симпатични само българските футболисти от Ботев.

Кире по-симпатичен ли ти е ???
В Разград не пеят,там направо свирят. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 авг 2014 22:33

daniel875 написа:

През миналия сезон успехът беше заради цяла България, а не заради "Лудогорец". Този сезон може да няма подобно нещо, защото арогантното поведение на разградчани не е приемливо.
Силният не бива да е арогантен, защото после нещата се обръщат и няма да му е хубаво.

Написано от левскар това звучи.. просто арогантно!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

way
Контакти:

Мнениеот way » 13 авг 2014 22:33

Ебах тая симулация аз сигурно в съблекалнята са го били да може да се оправдае

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 13 авг 2014 22:33

ани написа:ей всичко се връща ,сега се сещам как на полуфинала за купата отмениха 2 редовни гола на Бастош от Левски за да може ботев да стигне финала и за какво сега им се върна

Точно сините не говорете за връщане. :lol:
Честито на Лудогорец.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”