CSKA 78 написа:Другарю, на днешно време титлите не ги "ДАВАТ", нито раздават, както правеха за вас партийните ви благодетели.
Може би не си забелязал, но титли се печелят в двубои като тези срещу вашото дружество, и се прави така както в последните три години го правят Лудогорец!
Не искал титла!!!
Кой ли те пита искаш или не исакш! До като го има този Лудогорец титла няма да "дават" за вас!

Синя империя,Демба Ба,
Тинтири-минтири-да изброявам ли още?!Нямаш раздвояване на личността, не е и разтрояване!В теб се борят десетина личности(виж тук сгреших,нито една личност нямаш,а само бръмбари в главата

) да вземат връх!Сигурен съм,че като си легнеш, на сутринта сам не знаеш как се казваш!Ти си за психиатър, бе човек!Ходи се лекувай,недей да киснеш по цял ден във форума,и си намери едно гадже да ти успокоява напрежението между хората в главата ти!
Другарю! - Няма нужда! За тинтири-минтири- позна

! За останалите няма попадение?
И тук си в огромна заблуда! Партньорка си имам и винаги съм имал когато е било нужно, като чрез нЕкои от тЕх съм се размножил неколкократно, така че ще страдаш доживотно!
За твое успокоение ще разкрия малка тайна за моята самоличност:
- Нито едно от гаджетата ми не е изразило недоволство от изпълнението на функционалните ми задължения.
Имайки в предвид, че съм направил верния избор за отбора който да подкрепям и заради факта че съм всестранно обаятелен, считам че упорството ти спрямо "теоремите" в моите слова е безсмислено и ти причинява изключителни душевни, неприемливи за психиката и физиката на нормално човешко същество страдания!