Държавата отпусна 3 милиона лева за „Лудогорец Арена“
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Държавата отпусна 3 милиона лева за „Лудогорец Арена“
Явно ще закъснее строежа 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Ludogorski_Fen
- Контакти:
stefani написа:Явно ще закъснее строежа
Всичко е точно и няма такива индакации. Посочи източник ако искаш хората да те взимат на сериозно.
forum.ludogorec.com
-
Viv.Brooke
- Контакти:
Като се строи, защо се строи. Като не се строи, вижте ги тези нищо не построиха. Като дават пари, защо ги дават там, а не там... и обратното - що не дават.
Или вече тотално изтрещяхте, или просто сте черногледи. Ами като не ви е кеф, бягайте в някой селски кенеф. Там разходите са сведени до минимум! Няма разходи за електричество, бършеш си задника с намачкана хартия от краден вестник и си се потил само като си копал дупката (ако не е наследен ке(не)фа).
Ей това е днешния българин - стои си в кенефа и вечно недоволства. Мрънка за да се намира на работа и чака да остарее. Грам идея и желание за развитие. НО РАЗБИРА ОТ ВСИЧКО...
Но на мен след тежкия работен ден, пропит от нерви по решаване на всякакви казуси, ми е кеф да се прибера в новото си жилище, да карам новата си кола и за се радвам на живота. Който за каквото и колкото е учил - образованието не ти дава всичко, дава основите, а другото е самоинициатива.
Пък вие си стойте в кенефа, явно ви е КЕФ
П.П.Честито на всички, които се радват, че в нашата мила родина ще има нещо новичко (е не е нов кенеф)! Дай Боже повече хора да правят подобни инвестиции.
Или вече тотално изтрещяхте, или просто сте черногледи. Ами като не ви е кеф, бягайте в някой селски кенеф. Там разходите са сведени до минимум! Няма разходи за електричество, бършеш си задника с намачкана хартия от краден вестник и си се потил само като си копал дупката (ако не е наследен ке(не)фа).
Ей това е днешния българин - стои си в кенефа и вечно недоволства. Мрънка за да се намира на работа и чака да остарее. Грам идея и желание за развитие. НО РАЗБИРА ОТ ВСИЧКО...
Но на мен след тежкия работен ден, пропит от нерви по решаване на всякакви казуси, ми е кеф да се прибера в новото си жилище, да карам новата си кола и за се радвам на живота. Който за каквото и колкото е учил - образованието не ти дава всичко, дава основите, а другото е самоинициатива.
Пък вие си стойте в кенефа, явно ви е КЕФ
П.П.Честито на всички, които се радват, че в нашата мила родина ще има нещо новичко (е не е нов кенеф)! Дай Боже повече хора да правят подобни инвестиции.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]-
James Beattie
Аз пък не съм съгласен парите ми от данъци да отиват за строежа на "Лудогорец Арена"! Каква е тази държава, да раздава парите ни за глупости? Спирам да плащам!
James Beattie написа:Аз пък не съм съгласен парите ми от данъци да отиват за строежа на "Лудогорец Арена"! Каква е тази държава, да раздава парите ни за глупости? Спирам да плащам!
Те, парите ти от данъци, отиват и за социални помощи на циганите, но не те чувам да спреш да плащаш поради това
Четох два дена глупости написани от уж умни хора. Хайде сега някой от толкова милеещите за старците, болните и децата каже по каква сума на човек ще се падне, ако се раздадат тези 3 милиона. Бургазлията направо го питам техният стадион Порточанов със собствени пари ли го направи? Левскарите и цесекарите...техните стадиони от кого още се ползват, освен от техните отбори?! Специално за цесекарите:какви са дълговете към НАП и НОИ на Лудогорец, сравнени с тези на ЦСКА? Доколкото знам парите за социални помощи и пенсии идват от вноските в НОИ-аз не съм съгласен да плащам аз, а да не плаща ЦСКА!
Дребни душици, с дребна, провинциална злоба, защото някъде нещо се прави, а техните отбори не са случили на собственици! Гот ви беше до 1990-а, когато всичко при вас цъфтеше и вържеше и паричките течаха като река, и военизирани бяхте-ст. л-т Стойчо Младенов със сигурност е вземал пари за този чин, но не е вършил работата, която се изисква за него
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Andrew Eldritch написа:А защо са намалили сумата, домуса нали се пенявеше за 4 милиона? Няма ли правят минаре?
Ще правят и вече ДПС няма да ползва Герена за митингите си!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
http://www.minfin.bg/bg/page/853
В Приложение 1 е и сума от 4.5 милиона лева за реконструкцията на зала "Конгресна" в Двореца на спорта и културата-Варна, с бенефициент Община Варна
За тези пари някой ще мрънка ли сега?
В Приложение 1 е и сума от 4.5 милиона лева за реконструкцията на зала "Конгресна" в Двореца на спорта и културата-Варна, с бенефициент Община Варна
Реконструкция на зала "Конгресна" в дворец на културата и спорта, гр. Варна
община Варна
4 500 000
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Andrew Eldritch
Примоли се да ти отпуснат и на теб някой лев за мозъчна трансплантация. Тогава няма да ти четем глупостите.Кашчей написа:Andrew Eldritch написа:А защо са намалили сумата, домуса нали се пенявеше за 4 милиона? Няма ли правят минаре?
Ще правят и вече ДПС няма да ползва Герена за митингите си!
Техните стадиони не са получили 20% за ремонт и модернизация. Малка, но съществена разика.Кашчей написа: Левскарите и цесекарите...техните стадиони от кого още се ползват, освен от техните отбори?!
Кашчей написа:http://www.minfin.bg/bg/page/853
В Приложение 1 е и сума от 4.5 милиона лева за реконструкцията на зала "Конгресна" в Двореца на спорта и културата-Варна, с бенефициент Община ВарнаРеконструкция на зала "Конгресна" в дворец на културата и спорта, гр. Варна
община Варна
4 500 000
Двореца на културата и спорта према няколко вида спорт и културни събития, там се провеждат и мачове на национални отбори.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade
Andrew Eldritch написа:Примоли се да ти отпуснат и на теб някой лев за мозъчна трансплантация. Тогава няма да ти четем глупостите.Кашчей написа:Andrew Eldritch написа:А защо са намалили сумата, домуса нали се пенявеше за 4 милиона? Няма ли правят минаре?
Ще правят и вече ДПС няма да ползва Герена за митингите си!Техните стадиони не са получили 20% за ремонт и модернизация. Малка, но съществена разика.Кашчей написа: Левскарите и цесекарите...техните стадиони от кого още се ползват, освен от техните отбори?!Кашчей написа:http://www.minfin.bg/bg/page/853
В Приложение 1 е и сума от 4.5 милиона лева за реконструкцията на зала "Конгресна" в Двореца на спорта и културата-Варна, с бенефициент Община ВарнаРеконструкция на зала "Конгресна" в дворец на културата и спорта, гр. Варна
община Варна
4 500 000
Двореца на културата и спорта према няколко вида спорт и културни събития, там се провеждат и мачове на национални отбори.
В Зала "Конгресна" ли се провеждат спортни събития? Всъщност, какви толкова спортни събития се провеждат във Варна? Преди поне СЛ по волейбол се играеше там, а сега?
Не са получили, но и не са представили проект, за да получат. Всъщност в линка го има и Постановлението, с което се определят условията за кандидатстване и критериите за класиране на проектите.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
James Beattie написа:Аз пък не съм съгласен парите ми от данъци да отиват за строежа на "Лудогорец Арена"! Каква е тази държава, да раздава парите ни за глупости? Спирам да плащам!
и аз не искам от данъците ми да правят магистрали за да могат "хората (разбирай Софиянци, щото тия от Северна България са си трета ръка)" да ходят на море
да храня циганите дето не работят
да храня цялата администрация съсредоточена на една място и издържана от простите селяни дето работят за 500лв