Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stoyankd

Re: Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Мнениеот stoyankd » 13 окт 2013 23:51

BadBoy написа:
stoyankd написа:
BadBoy написа:
"От нас се иска да оправим терените. Защото без база нищо не става. Ще подпишем договор за наем за стадион "Раковски" и ще оправим тревната настилка. В плановете ни влиза и изграждането на изкуствен терен. Всичко зависи от правителството. С предишното се бяхме разбрали, но последва оставка. Сега чакаме това правителство да се ориентира, да се осефери и ще видим", добави босът на "сините".

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=452420

Та аджеба Батков що не иска от общината в Подуяне, а директно иска от правителството?

Много просто, стадион Раковски е собственост на МВР, а не на Столична община.

Точно така, Батков иска от този, който е собственик на съоръжението, Домуса нещо различно ли прави в случая?

Е, не виждаш ли разликата. Батков иска стадиона под наем(той плаща наем), а Домусчиеви искат 4млн.лева подарък.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 окт 2013 23:51

Кашчей написа:
subzero написа:
Кашчей написа:
subzero написа:
Кашчей написа:Общинските пътища са грижа на общината, но ти си под нулата, та не ми е чудно, че не вдяваш!

А стадиона викаш е държавен . 8-)

Стадионът също е общински, ама на теб и чертеж да ти направя пак няма да разбереш.
Пускай си мехурчетата и не се вълнувай от неща, които не са ти ясни дори и теоретично!

Ми проси невежеството ми,ама що за едните да може,а за другите-не !!!

Поискайте си пари от държавата, за да си оправите общинските пътища.. така изяснява ли ти се, или си още във водораслите?

Бе леко ми се изясни. На мен пари не ми трябват. Или поне не по тая тема. :mrgreen: Въпроса е с по-широк смисъл. Що за държава е това ???
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 13 окт 2013 23:51

stoyankd написа:Лудогорец-това е Домусчиеви и обратното. Изчезнат ли Домусчиеви, изчезва и Лудогорец или поне отива там където винаги е бил. Защо му е тогава стадион 4та категория?

Какво лошо има в това, че след Домусчиев ще остане едно хубаво и модерно съоръжение?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 окт 2013 23:52

stoyankd написа:Лудогорец-това е Домусчиеви и обратното. Изчезнат ли Домусчиеви, изчезва и Лудогорец или поне отива там където винаги е бил. Защо му е тогава стадион 4та категория?

Това ли ви е съкровеното желание на левскарите-да изчезне Домусчиев, да изчезне Ганчев.. въобще да ги няма всички, които пречат на софийското недоразумение Левски да е Щампион навръх 100 годишнината си?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 13 окт 2013 23:53

stoyankd написа:
BadBoy написа:
stoyankd написа:
BadBoy написа:
"От нас се иска да оправим терените. Защото без база нищо не става. Ще подпишем договор за наем за стадион "Раковски" и ще оправим тревната настилка. В плановете ни влиза и изграждането на изкуствен терен. Всичко зависи от правителството. С предишното се бяхме разбрали, но последва оставка. Сега чакаме това правителство да се ориентира, да се осефери и ще видим", добави босът на "сините".

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=452420

Та аджеба Батков що не иска от общината в Подуяне, а директно иска от правителството?

Много просто, стадион Раковски е собственост на МВР, а не на Столична община.

Точно така, Батков иска от този, който е собственик на съоръжението, Домуса нещо различно ли прави в случая?

Е, не виждаш ли разликата. Батков иска стадиона под наем(той плаща наем), а Домусчиеви искат 4млн.лева подарък.

Кой го спира да подписва наем, какво има да се разбира с правителството?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 13 окт 2013 23:54

subzero написа:
Кашчей написа:
subzero написа:
Кашчей написа:
subzero написа:
Кашчей написа:Общинските пътища са грижа на общината, но ти си под нулата, та не ми е чудно, че не вдяваш!

А стадиона викаш е държавен . 8-)

Стадионът също е общински, ама на теб и чертеж да ти направя пак няма да разбереш.
Пускай си мехурчетата и не се вълнувай от неща, които не са ти ясни дори и теоретично!

Ми проси невежеството ми,ама що за едните да може,а за другите-не !!!

Поискайте си пари от държавата, за да си оправите общинските пътища.. така изяснява ли ти се, или си още във водораслите?

Бе леко ми се изясни. На мен пари не ми трябват. Или поне не по тая тема. :mrgreen: Въпроса е с по-широк смисъл. Що за държава е това ???

Ами никой не те кара да стоиш в България. :mrgreen: Ако не ти харесва се качваш на самолета...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 окт 2013 23:54

1Neutralen написа:

Това може да се каже за всички отбори...

Е,не е точно така. Колкото и да не ни се иска отбори като ЦСКА и Левски ще ги има винаги. Но виж Лудогорец,Черноморец,Литекс,Черно Море....сме зависими. За съжаление.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 13 окт 2013 23:54

1Neutralen написа:

Това може да се каже за всички отбори...

Няма как да сравняваш Лудогорец с Левски, ЦСКА, Ботев, Локомотив, Черно море и др.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 13 окт 2013 23:54

Верно много комплексари има в този форум.Омразата натрупва негативна енергия,която влияе зле на тялото и психиката и следват кризисни ситуации в близкото бъдеще.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 окт 2013 23:55

1Neutralen написа:
Ами никой не те кара да стоиш в България. :mrgreen: Ако не ти харесва се качваш на самолета...

Мислил съм го. Ама вече не мога. Или поне в момента не мога. ;)

Върни се в “Лудогорец”