VII кръг, Черно море - Лудогорец, 3:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

hijack1
Контакти:

Re: VII кръг, Черно море - Лудогорец, 3:1

Мнениеот hijack1 » 02 сеп 2013 19:58

helemong написа:Явно разговора беше чут и от колегата им в нац.отбор Жоро Илиев и той каза на нашите спираме да вкарваме, пазим резултата, в края на мача ще им пуснем един гол, няма смисъл да ги унижаваме повече.

Типично като за петгодишен говориш :lol:

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 02 сеп 2013 20:13

helemong написа:
Доказателство че бит и ... насищане нямат. Попитай някой който е бил на стадиона при 3:0 вашите гледаха уплашени като пръднал заек в люцерна, а ти пишеш, че стъпили на тревата. Хапчетата от Базел ги бяха отпуснали и не знаеха къде се намират. Смятах да спестя разговорите,който се чуха на първите редове при 3:0 , но след този твой коментар ще ги цитирам.: Минев вдигна ръце и попита Дяков какво става нали отпаднахме от шампионската лига защо играем срещу Селтик.
Дяков му отговори не знам какво става. Аз след малко излизам оправяйте се без мен.
Явно разговора беше чут и от колегата им в нац.отбор Жоро Илиев и той каза на нашите спираме да вкарваме, пазим резултата, в края на мача ще им пуснем един гол, няма смисъл да ги унижаваме повече.

Стига бе, вече и вицове ли пишеш :)
Искренно ме разсмя...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 02 сеп 2013 20:22

А моряците които си харесват Петев, да ходят да си го вземат. Знаем как се държеше с футболистите, виждаме Стоев как ги надъхва и прегръща. Две различни планети.
Стоев не се посвени да направи ротации и да вкара много резерви на такива мачове като със Славия, Локо Пловдив и Берое и победи убедително, Петев се опита и на два пъти с аутсайдери като Пирин Гоце Делчев и Любимец - и неуспя
1. Петев опропасти мачовете със Загреб пускайки Голубович вместо намиращия се в по-добра форма Чворович
2. Петев направи още един "европодвиг" - загубата от Слован с гол и човек повече...
2. Петев робуваше на имена, Стоев - не
3. Петев след гол в дербитата, тръгваше да пази резултат, Стоев - не, справка, Слован и ЦСКА..
4. Интервютата на Петев, всеки път бяха едни и същи дори и при победи..- калпав терен, многото пропуски, космоса...

Предпочитам Стоев, дори и да не станем шампиони..пред Петев. Петев го знам в Б групата с мегаселекция, какви ги вършеше. Стоев със подобни че и по-слаби играчи би ЦСКА и Левски, направи равен на Литекс навън след като съдията ги закла !

Вземете си го моряци г-на ви Петев !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 02 сеп 2013 21:16

snakebite написа:А моряците които си харесват Петев, да ходят да си го вземат. Знаем как се държеше с футболистите, виждаме Стоев как ги надъхва и прегръща. Две различни планети.
Стоев не се посвени да направи ротации и да вкара много резерви на такива мачове като със Славия, Локо Пловдив и Берое и победи убедително, Петев се опита и на два пъти с аутсайдери като Пирин Гоце Делчев и Любимец - и неуспя
1. Петев опропасти мачовете със Загреб пускайки Голубович вместо намиращия се в по-добра форма Чворович
2. Петев направи още един "европодвиг" - загубата от Слован с гол и човек повече...
3. Петев след гол в дербитата, тръгваше да пази резултат, Стоев - не, справка, Слован и ЦСКА..
4. Интервютата на Петев, всеки път бяха едни и същи дори и при победи..- калпав терен, многото пропуски, космоса...

Предпочитам Стоев, дори и да не станем шампиони..пред Петев. Петев го знам в Б групата с мегаселекция, какви ги вършеше. Стоев със подобни че и по-слаби играчи би ЦСКА и Левски, направи равен на Литекс навън след като съдията ги закла !

Мисля, че е рано да говорим за Стоев. Засега сме твърдо зад него, поне до пролетта, а тогава ще знаем повече.
Но това, че Петев се е държал лошо с футболистите въобще не е вярно. Те бяха приятели и сигурно още са. Единствено имаше напрежение накрая при загубата от Любимец, където Петев не пое наравно с футболистите вината. Това, за което може да се обвинява е неопитност, твърдоглавие и нежелание да си признава грешките. Но пък имаше желание и доста работеше. Защо е нужно постоянно някой да бъде охулван?
Страницата Петев е по-добре да я затворим. Сега имаме друг треньор и това трябва да е следващото стъпало.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 03 сеп 2013 10:09

snakebite написа:А моряците които си харесват Петев, да ходят да си го вземат. Знаем как се държеше с футболистите, виждаме Стоев как ги надъхва и прегръща. Две различни планети.

Ей такива "фенчета" най ми харесват.Човека две години ги направи шампиони и те не показват грам уважение,а после искат от феновете на други отбори да уважават шампиона.От друга страна щом ви харесва треньора ви да се прегръща с играчите,значи сте объркали посоката и сте минали на "другия" бряг.Сещам се за един вратр който в момента играе с розов екип,как след гол на неговият отбор,бягаше да прегръща треньора си!!!???Дали и не се целуваха нямам спомен,но знам че голямата любов започва с прегръдки и целувки и завършва с едно голо е.б.ане.Че и вашата любов с Петев май така завърши.Сега като изгонихте некадърника Петев,с кой отбор си мислехте че победихте Партизан?Този който Петев изгради и остави научен,или този който ТРОЙЧО Стоев изгради?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 03 сеп 2013 11:27

Абре Ути, защо не се въртиш в кухнята на твоя отбор? На мен пък са ми смешни всички, които оценяват Петев на хартия. Колко от вас са гледали повече от 40-50 мача на отбора, че взехте да се изказвате кой какъв бил? Петев имаше късмета да му се даде всичко и в крайна сметка отборът го направи треньор. За малко и в това да се провали... Да не си правим илюзии, "Лудогорец" на Петев не се развиваше, а вървеше надолу. Петев не разви нито един футболист, загуби по-голямата част от важните си мачове, а тези които спечели никой не остана убеден че късметът не изигра основна роля. Стига сте се опитвали да ни наливате акъл в главата, хващайсте по една косачка и на стадиона, че тревата е до коленете на момчетата.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 03 сеп 2013 11:53

D.Georgiev написа:Абре Ути, защо не се въртиш в кухнята на твоя отбор? На мен пък са ми смешни всички, които оценяват Петев на хартия. Колко от вас са гледали повече от 40-50 мача на отбора, че взехте да се изказвате кой какъв бил? Петев имаше късмета да му се даде всичко и в крайна сметка отборът го направи треньор. За малко и в това да се провали... Да не си правим илюзии, "Лудогорец" на Петев не се развиваше, а вървеше надолу. Петев не разви нито един футболист, загуби по-голямата част от важните си мачове, а тези които спечели никой не остана убеден че късметът не изигра основна роля. Стига сте се опитвали да ни наливате акъл в главата, хващайсте по една косачка и на стадиона, че тревата е до коленете на момчетата.

Ау че страшен пич!Усещам как нервите те тресат и злобата ти идва в повече,но аз какво да направя?Мигар съм виновен че ти се налага ТИ да косиш тревата на село/навярно се налага да храниш овце и кокошки,нали прасета не ядете все пак/?За този факт можеш да се сърдиш на мама и тате,че са те създали в такъв загубен град от селски тип,със затихващи функции.За да дам мнение трябвало да гледам 40-50 мача на Петев и Лудогорец.А ти като защитаваш смешника Тройчо Стоев,да не би да си гледал 40-50 мача водени от този изтъкнат наш специалист?Защото аз съм гледал достатъчно негови и на Петев мачове,че да мога да направя разликата.И тя не е в полза на Стоев.Треньора дето дрънкал,ама глупости и най хубавото му качество е,че се прегръщал с играчите.По тази логика Николета е в пъти по голям треньор от Стойчо,защото е прегръщала повече и по класни играчи.
"Стига сте се опитвали да ни наливате акъл в главата, хващайсте по една косачка и на стадиона, че тревата е до коленете на момчетата."Зная че АКЪЛ? трудно се налива,то не било като нещо друго да ви се набие някъде другаде,но там ще търсиш персонална отговорност на учителката си,защото определено си имал и продължаваш да имаш проблем с поемането на ...АКЪЛ?И после не се учудвайте защо ви посрещат и изпращат с викове "турци сте!".
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 03 сеп 2013 12:04

Готвача написа:
D.Georgiev написа:Абре Ути, защо не се въртиш в кухнята на твоя отбор? На мен пък са ми смешни всички, които оценяват Петев на хартия. Колко от вас са гледали повече от 40-50 мача на отбора, че взехте да се изказвате кой какъв бил? Петев имаше късмета да му се даде всичко и в крайна сметка отборът го направи треньор. За малко и в това да се провали... Да не си правим илюзии, "Лудогорец" на Петев не се развиваше, а вървеше надолу. Петев не разви нито един футболист, загуби по-голямата част от важните си мачове, а тези които спечели никой не остана убеден че късметът не изигра основна роля. Стига сте се опитвали да ни наливате акъл в главата, хващайсте по една косачка и на стадиона, че тревата е до коленете на момчетата.

Ау че страшен пич!Усещам как нервите те тресат и злобата ти идва в повече,но аз какво да направя?Мигар съм виновен че ти се налага ТИ да косиш тревата на село/навярно се налага да храниш овце и кокошки,нали прасета не ядете все пак/?За този факт можеш да се сърдиш на мама и тате,че са те създали в такъв загубен град от селски тип,със затихващи функции.За да дам мнение трябвало да гледам 40-50 мача на Петев и Лудогорец.А ти като защитаваш смешника Тройчо Стоев,да не би да си гледал 40-50 мача водени от този изтъкнат наш специалист?Защото аз съм гледал достатъчно негови и на Петев мачове,че да мога да направя разликата.И тя не е в полза на Стоев.Треньора дето дрънкал,ама глупости и най хубавото му качество е,че се прегръщал с играчите.По тази логика Николета е в пъти по голям треньор от Стойчо,защото е прегръщала повече и по класни играчи.
"Стига сте се опитвали да ни наливате акъл в главата, хващайсте по една косачка и на стадиона, че тревата е до коленете на момчетата."Зная че АКЪЛ? трудно се налива,то не било като нещо друго да ви се набие някъде другаде,но там ще търсиш персонална отговорност на учителката си,защото определено си имал и продължаваш да имаш проблем с поемането на ...АКЪЛ?И после не се учудвайте защо ви посрещат и изпращат с викове "турци сте!".

Виж какво, ако ще искаш да ти четем и осмисляме коментарите ти, е добре да се вместиш в минималните изисквания за култура и интелект. Това изключва всякакви тъпи намеци, с които при това стреляш безкрайно неточно и само ти се смеем. Едно извинение от теб ще е полезно за нормалния коментар.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 03 сеп 2013 12:28

Готвача написа:

Ути, натегна ли се бе? Върви си хапни, че нещо се напрегна :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 03 сеп 2013 13:05

Е, аз бих казал точно обратното за мачовете, които не спечели, най-вече тези с Левски и двата със Загреб. Не бяхте убедителни срещу ЦСКА и имахте късмет.
Нали се сещаш, че това, че Динамо вкараха, а Партизан просукаха не зависи от треньора. И в двата мача поведението при благоприятния резултат беше едно и също. Дори в Загреб до симулацията на Марелиньо играта беше доста по-добра и качествена от тази в Белград. Да не говорим пък, че Динамо е доста по-качествен отбор от Партизан.

Върни се в “Лудогорец”