Лудогорец ще играе на стадион „Васил Левски” !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Лудогорец ще играе на стадион „Васил Левски” !

Мнениеот iliyan » 08 авг 2013 18:29

Parmalat написа:
DrAvalanche написа:
Parmalat написа:Продадени са 20 000 билета до момента.Стадионът на Локомотив София е за 22 000 и има по-добра акустика от националния.Не виждам никакъв проблем там да е концерта.

Ти малоумен ли си? Все едно да подпишеш договор за БМВ Х6, а след три месеца да ти дадат Грейт Уол сглобка Баховица, щото някой поискал да вземе твойто БМВ.

Стадионът на Локомотив София поне от това което съм гледал изглежда много по-добре от националния.И стига с това ти малоумен ли си?Аз ако ти кажа ти говедо ли си как ще реагираш?Както се отнасяш с мен така ще се отнасям и аз с теб.

Пич ти не схвана ли ?! Има подписан договор и той е за НС Васил Левски и ако не е там се плащат неустойки ! Ти ли ще ги платиш ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 08 авг 2013 18:30

Parmalat написа:
DrAvalanche написа:Аз пак искам да попитам кой ще плати неустойката ако бъде отказано провеждането на концерт за който има подписан договор от Новмври 2012? Министърката депесарка или зализаното парвеню от делиормана, което явно смята, че цялата страна му е бащиния

Ще си я платят тези ,които са го подписали.Да са проучили, че може да има и други мероприятия на тази дата.Като не са нека си поемат последствията и да лъсне некадърността им в пълния им блясък.

Ще ми е много трудно да ти го обясня, но все пак ще опитам. За реконструкцията на Националният стадион , както и построяването на Арена Армеец са вложени много държавни средства. Всяко едно събитие можещо да генерира приход от 4-5М е с приоритет за избиване на тези средства. И от теб да зависеше и ти би подписал подобен договор пред варианта, че някакви от Делиормана можело да играят по същото време пред 2к и приход от ....хммм мах 40-50К. 4-5М и 40-50К, та кое е с по-голям приоритет? Има и друга дата за мача и като нямат стадион ще се съобразяват!!!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 08 авг 2013 18:33

Parmalat написа:
DrAvalanche написа:
Parmalat написа:Продадени са 20 000 билета до момента.Стадионът на Локомотив София е за 22 000 и има по-добра акустика от националния.Не виждам никакъв проблем там да е концерта.

Ти малоумен ли си? Все едно да подпишеш договор за БМВ Х6, а след три месеца да ти дадат Грейт Уол сглобка Баховица, щото някой поискал да вземе твойто БМВ.

Стадионът на Локомотив София поне от това което съм гледал изглежда много по-добре от националния.И стига с това ти малоумен ли си?Аз ако ти кажа ти говедо ли си как ще реагираш?Както се отнасяш с мен така ще се отнасям и аз с теб.

Аз не съм казал, че си малоумен, а питам да не би да си. Щото ми се струва нереално толкова хора да ти обясняват нещо, а ти да не го разбереш. Даже бързоизоставащото ми морско свинче вдяна
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 авг 2013 18:35

Keine Lust написа:
Parmalat написа:
DrAvalanche написа:Аз пак искам да попитам кой ще плати неустойката ако бъде отказано провеждането на концерт за който има подписан договор от Новмври 2012? Министърката депесарка или зализаното парвеню от делиормана, което явно смята, че цялата страна му е бащиния

Ще си я платят тези ,които са го подписали.Да са проучили, че може да има и други мероприятия на тази дата.Като не са нека си поемат последствията и да лъсне некадърността им в пълния им блясък.

Ще ми е много трудно да ти го обясня, но все пак ще опитам. За реконструкцията на Националният стадион , както и построяването на Арена Армеец са вложени много държавни средства. Всяко едно събитие можещо да генерира приход от 4-5М е с приоритет за избиване на тези средства. И от теб да зависеше и ти би подписал подобен договор пред варианта, че някакви от Делиормана можело да играят по същото време пред 2к и приход от ....хммм мах 40-50К. 4-5М и 40-50К, та кое е с по-голям приоритет? Има и друга дата за мача и като нямат стадион ще се съобразяват!!!

Лудогорец играе за 10 милиона евро/ някъде около 20 милиона лева/.Толкова пари взима отбор класирал се в групите на Шампионската Лига.За тях това е равносилно на дострояването на стадиона им в Разград или бюджета за няколко години напред.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 08 авг 2013 18:36

Parmalat написа:
DarkPsy написа:Това лично Амебата ли ти го каза?

Явно във всяко стадо има мърша.За съжеление и Ботев Пловдив не е изключение.Не контактувам с едноклетъчни органзими като амебата или чехълче,а само с многоклетъчни,но явно ти си изостанал в своя етап на еволюция.

Амебата е шефа на София Мюзик бе .Може ли да си толкова зле!

iliyan

Мнениеот iliyan » 08 авг 2013 18:37

Parmalat написа:
Keine Lust написа:
Parmalat написа:

Лудогорец играе за 10 милиона евро/ нъкъде около 20 милиона лева/.Толкова пари взима отбор класирал се в групите на Шампионската Лига.За тях това е равносилно на дострояването на стадиона им в Разград или бюджета за няколко години напред.

Това си е техен проблем , а не на НС Васил Левски и тези които го стопанисват ! Важно колко пари ще донесе този мач на НС Васил Левски в сравнение с концерта ! Забрави за отлагане на концерта !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 08 авг 2013 18:37

Ако "шоуто" на родните отборчета беше "само" на 1-2 светлинни години "близост" до шоуто на Уотърс в тая държава щеше да има 10 стадиона, дето да стават за шампионската лига... :oops:

:o :shock: Аз не мога да осъзная що за самозабравил се селски тарикат трябва да бъдеш, за да се издървиш на Роджър Уотърс, понеже стадионът на градското ти отборче не ставал за ШЛ... :oops: Дори и "еврогранда" не беше толкова превзет и обърна датите без да мрънка, братче... :oops:
Последна промяна от Blue1914 на 08 авг 2013 18:38, променено общо 1 път.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 авг 2013 18:38

DarkPsy написа:
Parmalat написа:
DarkPsy написа:Това лично Амебата ли ти го каза?

Явно във всяко стадо има мърша.За съжеление и Ботев Пловдив не е изключение.Не контактувам с едноклетъчни органзими като амебата или чехълче,а само с многоклетъчни,но явно ти си изостанал в своя етап на еволюция.

Амебата е шефа на София Мюзик бе .Може ли да си толкова зле!

Не съм запознат със София Мюзик и не ме интересува.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

KellyB

Мнениеот KellyB » 08 авг 2013 18:41

Parmalat написа:
DarkPsy написа:Parmalat е неизлечим случай. Оставете го да си лаладжийства. Ясно е ,че концертът ще е на стадион Васил Левски. Лудогорец да се оправят.

Няма да стане така ако Лудогорец се паднат гости първия мач.Ясно показаха,че не биха се решили от предмиството си ако им се падне да са домакини на реванша.

Това звездите ли ти го говорят?
:) :) :)

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 08 авг 2013 18:43

Parmalat написа:
Keine Lust написа:

Лудогорец играе за 10 милиона евро/ някъде около 20 милиона лева/.Толкова пари взима отбор класирал се в групите на Шампионската Лига.За тях това е равносилно на дострояването на стадиона им в Разград или бюджета за няколко години напред.

Знаех си, че няма смисъл :|
Проблемът на Лудогорец си е лично техен, че нямат стадион, както и евнтуалното им класиране/не класиране. Също така парите от класиране си остават само за Домуса, докато част от приходите от концерта ще влязат в държавата която стопанисва НС Васил Левски. Но щом Домус > от България, ОК.
Последна промяна от Keine Lust на 08 авг 2013 18:44, променено общо 1 път.

Върни се в “Лудогорец”