Лудогорец най-малко в групите на Лига Европа!!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: Лудогорец най-малко в групите на Лига Европа!!!!

Мнениеот Parmalat » 07 авг 2013 10:23

pucky написа:браво на крейзи форест. второто полувреме бяха на път да глътнат бастуна(доста необяснимо на фона на първото полувреме), но радостното е, че нещата се развиха добре за тях, а и като цяло за бг футбола. дано имат шанс при жребия в петък и да им се падне преодолим отбор, с което шансовете им за влизане в групите да нараснат.
успех!

Просто феновете на Партизан ги вдигнаха имало е 23 000 на стадиона.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 07 авг 2013 10:25

Браво на Лудогорец за волята да надскочат и да надградят онова, което ги спря миналата година. Зелените показаха, че се израства с времето, а опита и рутината се придобиват с мачове, нерви, грешки и разбира се победи.

Сега поне до зимата този отбор, а дано и Ботев ги последва ще е в центъра на събитията за футболна България.

Успех на разградчани в които и групи да се класират. Дано да са тези с мачове във вторник и сряда. Гледат ми се мачове от ШЛ на живо. Дорри и да не успеят обаче, ЛЕ е добро стъпало за израстване
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 07 авг 2013 10:42

Логично бе второто полувреме Партизан да натисне и да ни набута в половината ни. Те гонеха задължителна победа и то само с 1:0. За съжаление точно този натиск ни огъна, но за щастие не бе достатъчен, което може само да ни радва ;)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 07 авг 2013 10:48

За мен всичко от тук нататък е бонус . Причината е , че дори и за това не съм мечтал , когато преди 4-5 години гледах дербито с Доростол Силистра на стадиона :д . Успех и на канарите утре . Ще бъде огромен скок ако 2 бг отбора играят в групите на ЛЕ .

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 07 авг 2013 10:52

Ивайло Лудогорец написа:За мен всичко от тук нататък е бонус . Причината е , че дори и за това не съм мечтал , когато преди 4-5 години гледах дербито с Доростол Силистра на стадиона :д . Успех и на канарите утре . Ще бъде огромен скок ако 2 бг отбора играят в групите на ЛЕ .

Хахаха... вярно бяха толкова... и аз го гледах. Дерби си беше... отвсякъде. И нека не са 2 български отбора в групите на ЛЕ а да са по един в групите на всеки турнир ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 07 авг 2013 11:15

Според мен е необходимо до края на трансферния прозорец Лудогорец да вземе нападател, по възможност българин, просто защото Платини е на моменти и не се знае кога ще се възстанови от контузията, а ако се разчита на Безяк, Ешпиньо и Ернандес да се разиграят може да стане Нова година. Дори Божинов не изглежда зле като вариант, а той едва ли би отказал да играе в ЕКТ, но има и по-добри опции.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 07 авг 2013 11:53

Щастлив съм, доволен съм еуфорията ме е обзела :P Не съм си и мечтал, че ще видя Лудогорец в ШЛ и ще печели мачове! Сега пожелавам успех и на Ботев утре! Колко по вече победи на български отбори, толкова по добре за България!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 07 авг 2013 12:16

Машини, радвам се, че играете по този начин в Европа. Дано да влезнете и в групите на ШЛ !
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 07 авг 2013 12:25

Браво на Лудогорец!
Не можах да гледам мача и не знам как са играли но вътрешно бях убеден че ще елиминират Партизан.
Ако имат приличен жребии си мисля че имат и шанс за ШЛ.
Успех!

Потребителски аватар
killacali
Контакти:

Мнениеот killacali » 07 авг 2013 12:37

браво на момчетата от разград всички фенове се радваме за вас макар и някой никога да не си признаят :)

Върни се в “Лудогорец”