XVI кръг, Лудогорец - Черно море 2:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Черно море 18 ч., 03.03.2013
Честита победа на Лудогорец! Мога да кажа, че категорично надиграхме отбора от Варна и заслужено спечелихме трите точки. Поздравления за вратарчето на моряците, спаси поне още 3-4 гола. Макар, че през първото полувреме не отбелязахме гол нашите ги развинтиха по крилата и само малшанса ни попречи да водим още на полувремето. Отлична игра на Марселиньо, много старание от Ив.Стоянов и Безяк, а Станислав Генчев беше навсякъде. Има някаква разлика в играта и то в добрия смисъл, може би доста по-бързо и по-ефективно се подаваше топката, без излишно цъкане, затова се създадоха и толкова положения. Гледам пак се оспорва ситуацията при първия гол - абсолютно неоснователно. Вижте на запис, че Генчев отскача и успява да играе с топката, докато защитника по скоро се подлага, отколкото да отскочи и причината за това не е Генчев. Стига вече сте търсили под вола теле. Да, чест му прави на Гонзо, че призна че Лудогорец са надиграли отбора му. Но той не е фен, а трезво мислещ футболен човек!
Много съм доволен - най -вече играта....
Тотална доминация, високо темпо, двойни подавания, техника -какво повече му трябва на човек ??
Блестящи Кайсара и Марселиньо, Отлични останалите...Имам резерви към Иван Стоянов - два уникални пропуска, кога ще влезе във форма - незнам. Безяк се стара, но се видя че Бадема за малкото минути отправи два много опасни удара. Надявам се Гъргоров да е готов за Берое, с него в състава мисля че няма да имаме никакви проблеми в Стара Загора !
Приятно съм изненадан от Владо Стоянов , имаше две опасни положения и се справи отлично !
Браво на младия Китанов - прекрасен вратар !!
Браво на Гонзо - за мъжките приказки и след този мач, както и преди със Левски. Може да е всякакъв, но си е мъжкар !
Добро впечатление ми направи и Станислав Стоянов, коментатора от Черно море !
А за титлата, разберете, на нас привържениците това не е най-важното , за нас е важна играта и себераздаването и днес това го имаше !!
А за фаула, това в Англия . няма да се свири, категорично. А понеже в България се практикува друг футбол - може да се даде , може и не..Нямаше да сбърка ако беше дал фаул !
Да добавя и физическата форма. махна се Йован Ивановски , и се вижда че като Душан си поеме отбора, се връщаме към добрата физическа форма от миналата година !
Тотална доминация, високо темпо, двойни подавания, техника -какво повече му трябва на човек ??
Блестящи Кайсара и Марселиньо, Отлични останалите...Имам резерви към Иван Стоянов - два уникални пропуска, кога ще влезе във форма - незнам. Безяк се стара, но се видя че Бадема за малкото минути отправи два много опасни удара. Надявам се Гъргоров да е готов за Берое, с него в състава мисля че няма да имаме никакви проблеми в Стара Загора !
Приятно съм изненадан от Владо Стоянов , имаше две опасни положения и се справи отлично !
Браво на младия Китанов - прекрасен вратар !!
Браво на Гонзо - за мъжките приказки и след този мач, както и преди със Левски. Може да е всякакъв, но си е мъжкар !
Добро впечатление ми направи и Станислав Стоянов, коментатора от Черно море !
А за титлата, разберете, на нас привържениците това не е най-важното , за нас е важна играта и себераздаването и днес това го имаше !!
А за фаула, това в Англия . няма да се свири, категорично. А понеже в България се практикува друг футбол - може да се даде , може и не..Нямаше да сбърка ако беше дал фаул !
Да добавя и физическата форма. махна се Йован Ивановски , и се вижда че като Душан си поеме отбора, се връщаме към добрата физическа форма от миналата година !
Не разбирам защо спорите за глупости.Всеки си има свое мнение и всеки си гледа от собствената камбанария,нали?Лудогорец от 2 години е най-добрия отбор в първенството и играе най-стойностния и качествен футбол в България.Факт.Друг е въпроса че БФС и съдиите винаги са били подлоги и са помагали на силните за деня.Нима не е било така с ЦСКА,с Левски,с Литекс?Било е и ще продължава да бъде така.Чудо голямо че провинциален отбор бие под път и над път супер измислените грандове от столицата.Мен пък много ме радва отбора от Разград,въпреки че и любимия ми Берое не веднъж е порязван срещу тях.Радвам се когато има силни провинциални отбори като Лудогорец в момента и Литекс.Дай боже скоро и Ботев Пд да се намеси сериозно в борбата за призовите места,а защо не да видим и силни отбори на Локо Пд,Берое и Черноморец,какво по-хубаво от това.Успех на Лудогорец естествено след мача им с нас на 10 март в Стара Загора(макар че едва ли някой ще прави трагедии ако ни победят под Аязмото) и дано успеят да защитят титлата си от миналата година.
-
- Контакти:
glarus_ds написа:we are the champions написа:Ей това ли заслужаваха за подарък момчетата от Варна един измислен гол от 3 метра явна засада ?! съдията блее или пак не е имало засада както половината ще кажат.
На мен ми се стори на повторението, че Бакалов беше пред защитника, ама нямаше по-добро повторение със стоп кадър. Както и да е, утре в "Пред банята" може би ще разберем какво е имало и какво не
Никаква засада. Дори и Бакалов да е на една линия или преди защитника, този пред Кейсара покрива на 101%

[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Всеки един успех има много факти, които потъват за по - голямата част от обществото. По - правилно е да кажа, че се забравят по една или друга причина, НО съществува един много важен фактор, наречен ПОВЕДЕНИЕ.
В Англия има един отбор, който от две десетилетия не спира да нахалства над всичко и всички, все да иска да печели, а всъщност в Европа се вижда колко струва, в Испания от пет сезона се вижда същото и с "Барселона". Това не е нормално поведение. Агресията само води до обратния процес. Напълно е естествено тези два отбора, за които говоря, да имат много противници, защото техните успехи не се постигат по естествен начин. Нито са единствените в цялата история на футбола, нито нищо.
Затова и хората, които разбират от футбол, които гледат обективно нещата, виждат много повече. Работата, която се върши, за да се постигне даден успех, не се пренебрегва, но поведението е нещата, което характеризира, което остойностява победата.
Футболен клуб "Левски" трябва да започне да играе постоянно, както го направи днес преди почивката, и тогава всичко ще си дойде по местата. Трябва обаче да има и морал.
В Англия има един отбор, който от две десетилетия не спира да нахалства над всичко и всички, все да иска да печели, а всъщност в Европа се вижда колко струва, в Испания от пет сезона се вижда същото и с "Барселона". Това не е нормално поведение. Агресията само води до обратния процес. Напълно е естествено тези два отбора, за които говоря, да имат много противници, защото техните успехи не се постигат по естествен начин. Нито са единствените в цялата история на футбола, нито нищо.
Затова и хората, които разбират от футбол, които гледат обективно нещата, виждат много повече. Работата, която се върши, за да се постигне даден успех, не се пренебрегва, но поведението е нещата, което характеризира, което остойностява победата.
Футболен клуб "Левски" трябва да започне да играе постоянно, както го направи днес преди почивката, и тогава всичко ще си дойде по местата. Трябва обаче да има и морал.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
sandi74 написа:Не разбирам защо спорите за глупости.Всеки си има свое мнение и всеки си гледа от собствената камбанария,нали?Лудогорец от 2 години е най-добрия отбор в първенството и играе най-стойностния и качествен футбол в България.Факт.Друг е въпроса че БФС и съдиите винаги са били подлоги и са помагали на силните за деня.Нима не е било така с ЦСКА,с Левски,с Литекс?Било е и ще продължава да бъде така.Чудо голямо че провинциален отбор бие под път и над път супер измислените грандове от столицата.Мен пък много ме радва отбора от Разград,въпреки че и любимия ми Берое не веднъж е порязван срещу тях.Радвам се когато има силни провинциални отбори като Лудогорец в момента и Литекс.Дай боже скоро и Ботев Пд да се намеси сериозно в борбата за призовите места,а защо не да видим и силни отбори на Локо Пд,Берое и Черноморец,какво по-хубаво от това.Успех на Лудогорец естествено след мача им с нас на 10 март в Стара Загора(макар че едва ли някой ще прави трагедии ако ни победят под Аязмото) и дано успеят да защитят титлата си от миналата година.
Брато , и аз ги искам силни тези отбори за да има конкуренция и да се вдигне качеството на А група .... Обаче се съмнявам в следния проблем : След победа на някой силен отбор над друг , победения никога няма да е доволен и винаги ще хвърля погледа си върху съдии , задкулисни игри и т.н... винаги трябва да има конспирация . Ето Левски би в Бургас и има коментари от сорта на : "Черноморец легна " , или пък днес по всеки показател бяхме 3 класи поне над ЧМ , но никой не споменава това ...
Ивайло Лудогорец написа:sandi74 написа:Не разбирам защо спорите за глупости.Всеки си има свое мнение и всеки си гледа от собствената камбанария,нали?Лудогорец от 2 години е най-добрия отбор в първенството и играе най-стойностния и качествен футбол в България.Факт.Друг е въпроса че БФС и съдиите винаги са били подлоги и са помагали на силните за деня.Нима не е било така с ЦСКА,с Левски,с Литекс?Било е и ще продължава да бъде така.Чудо голямо че провинциален отбор бие под път и над път супер измислените грандове от столицата.Мен пък много ме радва отбора от Разград,въпреки че и любимия ми Берое не веднъж е порязван срещу тях.Радвам се когато има силни провинциални отбори като Лудогорец в момента и Литекс.Дай боже скоро и Ботев Пд да се намеси сериозно в борбата за призовите места,а защо не да видим и силни отбори на Локо Пд,Берое и Черноморец,какво по-хубаво от това.Успех на Лудогорец естествено след мача им с нас на 10 март в Стара Загора(макар че едва ли някой ще прави трагедии ако ни победят под Аязмото) и дано успеят да защитят титлата си от миналата година.
Брато , и аз ги искам силни тези отбори за да има конкуренция и да се вдигне качеството на А група .... Обаче се съмнявам в следния проблем : След победа на някой силен отбор над друг , победения никога няма да е доволен и винаги ще хвърля погледа си върху съдии , задкулисни игри и т.н... винаги трябва да има конспирация . Ето Левски би в Бургас и има коментари от сорта на : "Черноморец легна " , или пък днес по всеки показател бяхме 3 класи поне над ЧМ , но никой не споменава това ...
Абе, пич, не разбираш ли, че и 50 класи да сте над тях това нищо не значи! Просто съдията ви подари първия гол! Това е проблема!
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
И 2-рия ли подари ? Аз не видях след гола да сме играли по спокойно ... през целия мач натискахме и ако не беше Китанов резултата щеше да 5-0 ...
. Все тая , все се заричам да не влизам или поне да не пиша в тоя форум , че масата са яко пристрастни и с капаци ..

Ивайло Лудогорец написа:И 2-рия ли подари ? Аз не видях след гола да сме играли по спокойно ... през целия мач натискахме и ако не беше Китанов резултата щеше да 5-0 .... Все тая , все се заричам да не влизам или поне да не пиша в тоя форум , че масата са яко пристрастни и с капаци ..
А не се ли замисляш кой е с капаци след всички мнения в този форум? Или не ти достига багажа?

1Neutralen играеха най- добрия футбол сега не съм съгласен ,че е така видя се че при затворена игара и вие имате затруднения а и за мен имате в момената 2-3 играчи и особено Марселиньо без тях сте си съвсем посредствен отбор
А васконти на теб ще кажа че не съм искал мнение на човек с червени очила и знам че злобата ви яде от вътре след вчерашното фиаско и победата днес на ЛЕВСКИ и за това нети искам твоето мнение а и още нещо на неутралния фен пич за една или 2 години не се става и аз не съм от София а от Монтана и дори да доийе накой в града като ваш Кирчо и направи отбора шампион аз пак ще съм си от ЛЕВСКИ