Литекс - Лудогорец
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
mariuskirkov
- Контакти:
Re: 10 кръг Литекс - Лудогорец
Бероец съм,но скоро не съм виждал толкова качествен български отбор.Ако така продължи да играе смятам,че това ще е новият извън София -ШАМПИОН ! Точен собственик,треньор обичащ футбола,вярна публика,кокетен стадион и най-важното футболисти които се кефят като играят-без страх,без скрупули с голям футболен заряд.Литекс в момента въобще не може да противопостави нищо за да спре този отбор. Браво на Лудогорец! 
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Аз пък допускам че може и да загубим . И тоя момент ще дойде .. не можем само да побеждаваме. Но на база на резултатите 1:2 е моята прогноза. Дано стане интересен мач , и който е по - добър на терена да победи.
От сега виждам заглавията по сайтчета, вестничета и прочие медийки, при евентуална (за мен лично невъзможна) загуба на "Лудогорец" в Ловеч: "Феноменален Литекс сваля Лудогорец на земята", "Балонът се спука" и подобни.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
Мача ще е за Литекс, но Любо ако продалжава така да се гаври с отобора по-добре да си ходи, много съм разочарован от него
Няма значение резултата важно е да има красив футбол ,толкова е ниско нивото на нашите отбори че няма и повече на къде.То си и личи по успехите на националният ни отбор .Нека да се играе красив футбол и по добрия да победи.
FUCK THIS WORLD-HEAVY METAL WILL NEVER DIE!!!

Лудогорец играе с ниски пасове по тревата и разчита на бързите флангови играчи. Мисля, че Литекс лесно ще се пригоди към тази игра и ще противодейства успешно. Ще си изиграе мача по учебник. Ако мачът се играе по същество, в което не се съмнявам, в Ловеч не се вземат току така точки. Просто Лудогорец ще получи един показателен урок от шампиона на България. Мача с Монтана и забравен и няма да има нищо общо. Ако с Монтана Любо си правеше експерименти, в понеделник няма да е така. А Литекс знае как играе срещу играещите отбори.
Успех на Литекс!
Успех на Литекс!
нека по-добрият победи.
Надявам се това да е Лудогорец но същевременно знам че в Ловеч трудно ще победим понеже Литекс няма да играе както срещу Монтана и т.н... хората ще си излезнат със титулярният състав и ще играят надъхано а ние ще играем футбол от това което наблюдавах 9 кръга, така че нека който има повече сили и футболни аргументи да вземе победата.
Призовавам агитката на Литекс за фенска толерантност, аз като част от фен-клуба и основател гарантирам че от нас няма да има обиди към ваша страна, нека се уважаваме!
По някой време мислим да запеем химна, ако случайно ни чуете
може да го направите и вие..... ако пък е обратното ние със сигурност ще се включим към вас.
Футболният фен пътува изминава стотици километри, студува зимата..... а лятото се поти, раздава се на стадиона в името на любимият си отбор и накрая си тръгва дали натъжен или радостен това вече е въпрос на резултат... но всеки такъв е достоен за уважение!
Надявам се това да е Лудогорец но същевременно знам че в Ловеч трудно ще победим понеже Литекс няма да играе както срещу Монтана и т.н... хората ще си излезнат със титулярният състав и ще играят надъхано а ние ще играем футбол от това което наблюдавах 9 кръга, така че нека който има повече сили и футболни аргументи да вземе победата.
Призовавам агитката на Литекс за фенска толерантност, аз като част от фен-клуба и основател гарантирам че от нас няма да има обиди към ваша страна, нека се уважаваме!
По някой време мислим да запеем химна, ако случайно ни чуете
Футболният фен пътува изминава стотици километри, студува зимата..... а лятото се поти, раздава се на стадиона в името на любимият си отбор и накрая си тръгва дали натъжен или радостен това вече е въпрос на резултат... но всеки такъв е достоен за уважение!
Ако мачът се играе е бетонен "Х", но ако има някакви задкулисни спогодби ще е двойка.
Ние в момента не сме добре, защото неразполагаме с добри изпълнители, но пък това не значи, че лесно може да бъдем победи особено в Ловеч, където нямаме загуба не зная от кога.
Йеле ако е готов за мача и същият както вече споделих се играе, то нищо чудно да го вземем.
Пенев трябва да почне в състав:
Вини, И. Миланов, Жос, Итуа, Занев, Йеле, Цветков, Г. Миланов, Том, Янев, Тодоров
Ние в момента не сме добре, защото неразполагаме с добри изпълнители, но пък това не значи, че лесно може да бъдем победи особено в Ловеч, където нямаме загуба не зная от кога.
Йеле ако е готов за мача и същият както вече споделих се играе, то нищо чудно да го вземем.
Пенев трябва да почне в състав:
Вини, И. Миланов, Жос, Итуа, Занев, Йеле, Цветков, Г. Миланов, Том, Янев, Тодоров

Защитата на Литекс лесно допуска голове от началото на първенството,а Лудогорец са на другия полюс.Те са отбора с най-добра защита само 3 гола за 9 кръга,а имат и второто най-добро нападение след ЦСКа с 21 гола. PFC Litex ако мача с играе без уговорки Лудогорец ще го вземе.В много по-добра форма са,а и са по-качествен отбор като цяло.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]