Като не е по темата що въобще пишете за други мачове и да се отклонява същата?
Черноморец и Славия си имат секции пък пишете в тях колкото си искате.
Дано модераторите изтрият офтопика.
kambata, авторът на темата споделя мнение на база нивото ни в "А" група и не го сравнява с други първенствата, така че всички знаем как играят в другите първенства, но темата не е за това.
За ниво България, Лудогорец изнесоха един много стойностен и добър мач с много хубави отигравания.
Лудогорец играе най-качествения футбол в А група
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец играе най-качествения футбол в А група
PFC Litex написа:daks0on написа:абе ще ги видим срещу ЦСКА иначе той левски който ги хване ги бие така ,че не е нещо особено
Мачът им срещу ЦСКА е доста далече, а и ще са гости, не се знае тогава кои как ще е.
Относно по темата, определено играят много бърз и динамичен футбол който радва окото и дано продължават в същият дух.
В края на есенният дял ако са в много добри изходни позиции за титлата, то съм 100% сигурен, че зимната им селекция ще е много здрава.
За селекцията казаха че ще вземат само 3,4 играчи ,които да видгнат класата.Все пак не мисля че ще са шампиони,но място в тройката е напълно постижимо.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
В днешния мач Батков си напълни джоба, а всички останали си мислят, че Лудогорец играят футбол!
Живи и здрави!
Живи и здрави!

3-4 футболисти изобщо не са малко и всичките ако са около средноевропейското ниво за нашите стандарти ще са си направо класа.
Апетитът идва с яденето и да, бъдат ли в края на есенният дял в добри изходни позиции, то ще се борят и за титлата.
Това им е програмата до края на сезона:
С оглед противниците с които ще играят, то от домакинските мачове няма да загубят точки в нито един от тях.
Още по-зле за вас, но щом това те успокоява, все така Батков да си пълни джобовете никой няма да му се разсърди.
Апетитът идва с яденето и да, бъдат ли в края на есенният дял в добри изходни позиции, то ще се борят и за титлата.
Това им е програмата до края на сезона:
Ботев Вр. - Лудогорец
Лудогорец - Миньор
ПФК Литекс - Лудогорец
Лудогорец - Монтана
Лудогорец - Локомотив Сф.
Черноморец - Лудогорец
Лудогорец - Калиакра
ЦСКА - Лудогорец
С оглед противниците с които ще играят, то от домакинските мачове няма да загубят точки в нито един от тях.
LSFC 1914 написа:В днешния мач Батков си напълни джоба, а всички останали си мислят, че Лудогорец играят футбол!
Живи и здрави!
Още по-зле за вас, но щом това те успокоява, все така Батков да си пълни джобовете никой няма да му се разсърди.

- pesho_1913
- Контакти:
LSFC 1914 написа:В днешния мач Батков си напълни джоба, а всички останали си мислят, че Лудогорец играят футбол!
Живи и здрави!

СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
Страхотна игра от страна на Лудогорец. Показаха колко са смешни "с години градените" отбори и как отбор изграден за толкова кратко време играе поне с класа над всички отбори в България. Батков си напълнил джоба днес? Ами жалко за вас феновете на Левски тогава. Дано има все повече отбори като Лудогорец. Честита победа на феновете.
-
- Контакти:
Лудогорец имат стил подобен на Барселона с тези къси подавания
.Добре са избрали и изпълнителите за този стил.Бадема,М.Александров и най-вече Марселиньо се открояват и правят всичко.Не мисля,че нас ни надиграха,мача беше много слаб,но имаха едно положение и го вкараха.А за Левски?Гледах ги наживо и повярвайте ми - зле са.Всеки отбор с малко тактическа дисциплина може да ги разпилее с футбол,доказахме го ние,доказа се и днес.Литекс също си ги обърна направо насред София,но СЛУЧАЕН удар от 30 метра ги спаси...не за пръв път,не може обаче винаги боца на Гаджев да ги спасява.Заслужено паднаха днес,само реузлтата не ми се струва реален,реалното си беше 3:0.

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Живи и здрави!
Коефицентите бяха наравно - по 2.50! Така че тази теория не върви!

Простои граят само със слаби отбори и за това бият - нали така се твърдеше доскоро

PFC Litex написа:LSFC 1914 написа:В днешния мач Батков си напълни джоба, а всички останали си мислят, че Лудогорец играят футбол!
Живи и здрави!
И да не ме успокоява какво да направя???
Батков си взима парите от черното тото, а феновете се ядосват...
LSFC 1914 написа:PFC Litex написа:LSFC 1914 написа:В днешния мач Батков си напълни джоба, а всички останали си мислят, че Лудогорец играят футбол!
Живи и здрави!
И да не ме успокоява какво да направя???
Батков си взима парите от черното тото, а феновете се ядосват...
Все ми е тая, тук дискутираме Лудогорец и тяхната игра, а ред сълзи и сополи има други теми в които да редите.