7-ми кръг: Лудогорец - Левски София

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: 7-ми кръг: Лудогорец - Левски София

Мнениеот shotgun blues » 19 сеп 2011 12:33

победа за ЛУДОГОРЕЦ и титла за отбора от РАЗГРАД ,голове на бразилците им
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

sdsadd
Контакти:

Мнениеот sdsadd » 19 сеп 2011 12:36

grasiani написа:
sdsadd написа:От началото на сезона,всеки божи кръг едно и също се дискутира за мачовете на Лудогорец :lol: Всеки мач,те щели да бъдат разкрити и разгромени,първо бяха смелите беройци,после беше бялото страшилище на Венци Тлъстият,след това непобедимите на Тича,сега май е ред на Левски.Незнам дали разградчани ще победят,но изобщо не виждам как може и да загубят от този слаб в момента Левски.

Слаб,слаб но би "фаворитите" от Ловеч които според такива като теб щели да ни отнесат 3-4 гола.Знам че мача ще бъде труден за Левски и мотивацията на играчите от Л-ц ще бъде голяма,само да отбележа че тренъора им е кадър на Ловеч, собственика -участник в управителния съвет на цска,така че 200 процента мотивация.До сега не са ме убедили Л-ц че са някакъв супер отбор за които ги изкарват, победата срещу Славия дойде убедително едва след като изгониха играч на белите, мача с моряците беше равностоен и неприятен за гледане.

Моляте не конкретизирай с мен,защото аз в такива дербита прогноза не правя,защото всичко е възможно..

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 19 сеп 2011 12:50

sdsadd написа:
grasiani написа:
sdsadd написа:От началото на сезона,всеки божи кръг едно и също се дискутира за мачовете на Лудогорец :lol: Всеки мач,те щели да бъдат разкрити и разгромени,първо бяха смелите беройци,после беше бялото страшилище на Венци Тлъстият,след това непобедимите на Тича,сега май е ред на Левски.Незнам дали разградчани ще победят,но изобщо не виждам как може и да загубят от този слаб в момента Левски.

Слаб,слаб но би "фаворитите" от Ловеч които според такива като теб щели да ни отнесат 3-4 гола.Знам че мача ще бъде труден за Левски и мотивацията на играчите от Л-ц ще бъде голяма,само да отбележа че тренъора им е кадър на Ловеч, собственика -участник в управителния съвет на цска,така че 200 процента мотивация.До сега не са ме убедили Л-ц че са някакъв супер отбор за които ги изкарват, победата срещу Славия дойде убедително едва след като изгониха играч на белите, мача с моряците беше равностоен и неприятен за гледане.

Моляте не конкретизирай с мен,защото аз в такива дербита прогноза не правя,защото всичко е възможно..

Е как да не правиш "сега май е ред на Левски".

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 19 сеп 2011 13:19

Това не е никакво дерби,дербита са Левски-Цска и Ботев-Локо,това си е една най-обикновена среща от първенството,която е възможно да завърши и със знак различен от 2,поради некадърността на Гонзо.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 19 сеп 2011 13:25

rocknrolla написа:Това не е никакво дерби,дербита са Левски-Цска и Ботев-Локо,това си е една най-обикновена среща от първенството,която е възможно да завърши и със знак различен от 2,поради некадърността на Гонзо.

От написаното разбирам, че не знаеш значението на думата! Ако провериш в тълковен речник значението, сам ще разбереш, че мача си е дербито на кръга!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

ogi13
Контакти:

Мнениеот ogi13 » 19 сеп 2011 13:27

с този треньор на Левски....май Лудогорец е фаворит

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 19 сеп 2011 13:29

Щом бихме Латекса и разградчани ще паднат,убеден съм.Единствено се надявам да не допуснем толкова голове колкото срещу Литекс.
Само Левски!
You'll never walk alone!

KellyB

Мнениеот KellyB » 19 сеп 2011 13:31

Никой не спомена до сега съдията, а той май винаги е основен фактор в мачовете на Лудогорец. Няма отминал мач, в който да не е имало спорен момент и той да не е в полза на разградския отбор. Едва ли още сега ще посмеят да ги подпират срещу Левски, но Гонзо и Батков трябва да имат едно на ум.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 19 сеп 2011 13:31

Дано стане добър мач и по-добрия победи .Дано съдийството не бъде водещ фактор в този двубой.Много стада това "дано" ,но надеждата умира последна.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “Лудогорец”