miro_rz написа:Бе нека не се изхвърляме!
Видяхте Ливърпул оня ден!
Какво изхвърляне, виждаш че техният Емил Димитров ги определи като "дървари"!

Бой и толкоз!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
miro_rz написа:Бе нека не се изхвърляме!
Видяхте Ливърпул оня ден!
miro_rz написа:Приятелско реми!
Този път 1:1, ще има ли шпалир?
miro_rz написа:miro_rz написа:Приятелско реми!
Този път 1:1, ще има ли шпалир?
grozdanovdng78 написа:Ще се намери ли треньор в Лудогорец, да ги накарат да играят на 100 % срещу ЦСКА и вече да вкарат гол и да спечелят. От близо две години не можем да вкараме гол на тях.
krumeto написа:grozdanovdng78 написа:Ще се намери ли треньор в Лудогорец, да ги накарат да играят на 100 % срещу ЦСКА и вече да вкарат гол и да спечелят. От близо две години не можем да вкараме гол на тях.
Не беше необходимо да се изхвърлят.
Победихме ги с 50% от възможностите си, но съдиите бяха добре подковани.
Вкарахме не един, а два гола, че не са признали единия, си е за тяхна сметка. В ЛЕ всичко ще си дойде на мястото.
Скриха, че са еднокараки, но като се изправят веднага ще проличи.
Не знаят, че като си крият недъзите, няма да оздравеят.
Феновете и те са същите, като собствениците. Мнението ми във форума на ТИРЕТО беше изтрито и получих "бан". Защо съм бил писал, че отмениха чист гол. След това, се опитва да компенсира.
Алооууу, Попов, отменен гол не се компенсира с нищо. Предай го на твоя помощник, да знае какво л..но е!
ДА, ОТМЕНИХА ЧИСТ ГОЛ НА ЛУДОГОРЕЦ!
bubka написа:krumeto написа:grozdanovdng78 написа:Ще се намери ли треньор в Лудогорец, да ги накарат да играят на 100 % срещу ЦСКА и вече да вкарат гол и да спечелят. От близо две години не можем да вкараме гол на тях.
Не беше необходимо да се изхвърлят.
Победихме ги с 50% от възможностите си, но съдиите бяха добре подковани.
Вкарахме не един, а два гола, че не са признали единия, си е за тяхна сметка. В ЛЕ всичко ще си дойде на мястото.
Скриха, че са еднокараки, но като се изправят веднага ще проличи.
Не знаят, че като си крият недъзите, няма да оздравеят.
Феновете и те са същите, като собствениците. Мнението ми във форума на ТИРЕТО беше изтрито и получих "бан". Защо съм бил писал, че отмениха чист гол. След това, се опитва да компенсира.
Алооууу, Попов, отменен гол не се компенсира с нищо. Предай го на твоя помощник, да знае какво л..но е!
ДА, ОТМЕНИХА ЧИСТ ГОЛ НА ЛУДОГОРЕЦ!
Круме, мненията ти във форума на ЦСКА са почти на 100% тролски, иронични, подигравателни, прикрито агресивни. Истинско чудо е, че не са ти наложили перманентен бан. Във форума на Левски например банват за съвсем нормални и конструктивни мнения, ако са изказани от привърженици на ЦСКА. Затова и беше създадена после темата "Без Цензура". Доколкото бях прочел преди време си човек на възраст - може би 40-50 години (може и да греша, извинявам се, ако е така). Стилът ти на писане във форума на ЦСКА е на 17-18 годишен девствен , пъпчив и комплексиран хлапак.
Иначе, голът беше редовен и беше неправилно отменен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта