@ За ония да не говорим изобщо.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Teo написа:Невероятна атмосфера.............. ЧМ е срам за Варна... да не можеш да напълниш един сектор поне, един... е го къде е Бургас...
![]()
облак написа:Teo написа:Невероятна атмосфера.............. ЧМ е срам за Варна... да не можеш да напълниш един сектор поне, един... е го къде е Бургас...
![]()
Какъв срам те гони- насред сезон мач без никакъв смисъл в сряда. И аз не можах да ида - учудвам се че въобще има някой на Лазур
Teo написа:облак написа:Teo написа:Невероятна атмосфера.............. ЧМ е срам за Варна... да не можеш да напълниш един сектор поне, един... е го къде е Бургас...
![]()
Какъв срам те гони- насред сезон мач без никакъв смисъл в сряда. И аз не можах да ида - учудвам се че въобще има някой на Лазур
Мда.... стандартното оправдание!
@ Има ли желание има и начин! То тоя мач се знае от 2 месеца кога ще е.
облак написа:Teo написа:облак написа:Teo написа:Невероятна атмосфера.............. ЧМ е срам за Варна... да не можеш да напълниш един сектор поне, един... е го къде е Бургас...
![]()
На колко години си? Работил ли си някига? Не ми отговаряй - риторичен въпрос. Особено в туристическия бранш, в който сезонът е 2 месеца. Финалът за купата беше май - съвсем друго е. А и беше събота
Да, ако си на 16 и бягаш от мама и тате вероятноTeo написа:облак написа:Teo написа:облак написа:Teo написа:Невероятна атмосфера.............. ЧМ е срам за Варна... да не можеш да напълниш един сектор поне, един... е го къде е Бургас...
![]()
На колко години си? Работил ли си някига? Не ми отговаряй - риторичен въпрос. Особено в туристическия бранш, в който сезонът е 2 месеца. Финалът за купата беше май - съвсем друго е. А и беше събота
Наслушал съм се на оправдания... неми ги пускай тука!
@ Искаш ли да подкрепиш любимия си отбор, ще намериш начин за това!
@ Ти са к'во на бира и салата ли си в момента?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта