Монтана - Лудогорец | ''А'' група - 4.кръг | 1:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

kiril.a.d
Контакти:

Re: Монтана - Лудогорец | ''А'' група - 2015/16 - 4.кръг |

Мнениеот kiril.a.d » 07 авг 2015 12:37

Реално, мачът трябва да е 1-2:0!
Но официално ще е 2:1 за...съдията!!! - иначе, не е патриотично ;) :lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 07 авг 2015 12:56

Raid написа:
Pragmatichen написа:
Raid написа:Този мач ще се запомни с добро и с лошо:
1. Добро: това ще е втората загуба на Лудогорец в първенството.
2. Лошо: това ще е последният мач на португалското менте като треньор на Лудогорец.

Ще ми се да позная само за първото, ама дори и Монтана да не бие, португалецът е пътник - никой няма да го трае, гледайки какво прави със сглобен отбор, в който продължават да се наливат масата грешни пари.

Ами, наливайте и вие пари бе, защо не наливате, а не вчера Стойчо да мрънка като пу*ка, как видиш ли, ние намираме футболисти, ама те ни мотаят, не искат да подпишат или първо се съгласят, после като разберат, че нямаме пари и бавим заплати се отмятат от уговорката. Ами то в цял свят е така, и не само във футбола, като нямаш пари, за какъв голям футбол мечтаеш и за какви успехи, Реал не е Реал, нито Барса е Барса, със свободни агенти, които никой не желае.
Вие буквално сте на принципа от пръдня боя да правите- е, не става!
То не може да не давате заплати с месеци, да призовавате феновете, да правите кампании с цел просия, и накрая да дойде при вас скъп, ценен играч, че и отбор да сглобите.
Аз не харесвам Венци Стефанов, ама как пък никой в Славия не реве за лиценз и за пари, там всичко е точно, явно този дебел тумбак е в пъти по-умен и от Томов, и от Батков и от Титаните, и най-вече от Гигов.
Вярно, Славия не е никакво мерило за успешен клуб, но поне не е фалирала и не просят пари.
А и реално каквито успехи имат белите, такива имат и Локо, ЦСКА, Левски и останалите в последните години, т.е. НИКАКВИ успехи.
Значи да спре Кирил да налива пари в отбора си, да спре Ганчев да си развива школата, щото Левски нямали пари.
Не бедния да догонва богатия и да се бори да направи богат отбор, а богатия да се срине до нивото на бедния, за да има шанс нещастника да го догони.
Това мислене го има само в България! ;)

Нещо си се превъзбудил. Я ми прочети пак поста и пи покажи къде споменавам други клубове, освен Монтана и Лудогорец? Какъв Левски, какъв ЦСКА, какъв Славия те гони?

Ако не разбираш проблема, да ти го обясня - Валията сипва пари, които един португалски анонимник опропастява. Затова са хвърлени на вятъра, грешни пари. Затова португалецът ще бъде изгонен още следващата седмица, преди окончателно да е съсипал играчката на Гела. Това е.

Разбира се, няма как да го знам със сигурност, но това е най-логичното нещо, което може да се случи, защото иначе Лудогорец стремително ще се понесе към дупката, от която го извади Валията на Делиормана.

Що си мисля, че утре , ако Кирил купи Левски или налее милиони в отбора, от Валия, Гелосан и Мастия, ще стане веднага "СПАСИТЕЛЯ"?
Те и ЦСКА плюха по Томов, после втори път го приеха с усмивки, преди това обиждаха Ганчев, сега му правят мили очи, щото ще даде пари, в общи линии интереса клати феса.
А ти говорех за други клубове, защото виждам, че си фен на Левски, на бедния Левски, на бившия славен клуб, който сега няма пари за ЕЛЕМЕНТАРНИ неща.
И защото е глупаво да искаме силния да се спъне, за да могат слабите да го догонят.
В цял свят хората се стремят да копират силния, да следват неговите стъпки и успехи, че дори да го надминат, само в Бг дърпаме успелия надолу, щото видиш ли, сме некадърни да го догоним, нали се сещаш за вица за българския казан?
Това, приятелю, тук по тези ширини, си е национална политика и манталитет.
Хубав ден и не искай Лудогорец да се срине, а искай Левски да ги достигне и надмине, само тогава ще имаме редовни успехи в Европа и някой ще чуе за нас.
С отбори като Марек, Хасково и Верея, в групи на ШЛ няма да влезем, да знаеш.
Тази работа става с пари, независимо какви(защото е ясно какви са парите на Кирил), но все пак ПАРИ!
С пари в рая, без пари по края... :(
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 07 авг 2015 13:50

@Pragmatichen

Какви тези ми развиваш, кой какво искал да стане с Лудогорец?!?

В поста си съм написал две ясни неща - Монтана бие, ментето си тръгва. Точка. От тук нататък какви те прихващат и накъде отклони темата, просто не схващам. Написах 3 реда, ти колко смисъл ми вложи в тях, какъв подтекст, та мои желания, та не знам какво си още, не е истина..
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 авг 2015 17:19

snakebite написа:
PFC Litex написа:Тоя сезон 95% на Лудогорец ще бъдат ръководени от великолепната четворка Станислав Тодоров, Георги Йорданов, Ивайло Стоянов и Георги Йорданов.
Ако мача в Монтана се закучи, удобния свирчовец ще си свърши работата.

Фен на Литекс да говори за съдии, е като дявола да чете евангелието... Смешен си...
Монтана е ясно че са сателитче на Литекс, но това не ни интересува.
Има ли агресията от мача с Левски - ще победим ..
Остана и от Монтана да се плашим..... :lol:

Аз се срамувам от всички подпирания, които е имало и плюя на тези титли, които сме спечели и с помощта на съдиите, защото след това дойде Европа и се видя що за ботушари сме били.

Монтана били сателит на Литекс... пхахаха.
Изображение

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 07 авг 2015 17:42

По добрият отбор поведе с 1-0 .... сега се очаква най добрия рефер да изравни и да бие !!!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 07 авг 2015 18:20

Съдиите ще трябва да се нагърбят с тежката и отговорна задача да спасяват от загуба слабия Лудогорец през второто полувреме :idea: :!:

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Мнениеот Val3ncia » 07 авг 2015 18:43

Аз дузпа не видях . :|

П.П Втори жълт също ..
Последна промяна от Val3ncia на 07 авг 2015 18:46, променено общо 1 път.

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 07 авг 2015 18:46

Хахахаха, коментатора е патреот. Нямал намерение да го фаулира. Безсрамници.

Категоричен втори жълт за Дяков. Тоя и Моци явно са имунизирани.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 авг 2015 18:48

Свирчовеца се изплаши да извади нарисуван жълт картон за Дяков.
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 07 авг 2015 18:48

Отново спестен втори жълт картон за Дяков.
Ще е новина, когато му покажат червен.

Върни се в “Лудогорец”