Лудогорец-Реал Мадрид 1:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец-Реал Мадрид 1.10.2014г.
Всяка загуба с по-малка от три (3) гола разлика ще е успех за Лудогорец и ако я постигнат ще ги поздравя.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Мача е или равен, или успех за Реал с най-много два гола разлика, не повече.
- diablorojo
- Контакти:
Лудите трябва да се концентрират върху Базел.Мача с Реал трябва да го изиграят за шоуто. 

[center]
[/center]

-
- Контакти:
diablorojo написа:Мача с Реал трябва да го изиграят за шоуто.
Прав си! Дори и да бъдат разгромени едва ли някой ще им се сърди. Важното е да не се стъписат от името и да си играят играта.
Кучетата си лаят, орлите си летят.
- Antananarivo
sandi74 написа:Нека стане мач и по-добрият отбор победи.

1:5 за съжаление
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- dreben23
- Контакти:
Тоя мач е удобен за Владо Стоянов да си качи цената, другите не ги бива. Ако падне Лудогорец с по-малко от 4 гола разлика, при условие, че Реал дойдат с всичките си звезди, в което почвам да се съмнявам, ще е супер. Ако ги доведат, освен че ще стане празник, може и половината им полеви футболисти да вкарат гол. Тея юнаци в момента са най-добри в света с Роналдо в игра, без него не са непобедими. Склонен съм да вярвам, че ще си съхранят някоя друга звезда, просто ще са големи тъпаци ако не го направят.
Лудогорец си вади доста картони понякога, а краката на балетистите са ценни. Мисля, че до една минимална загуба може и да го докарат зелените, колкото и да не е за вярване.
Вижда се, че големите отбори рядко унижават малките в Шампионската лига, примерно Барса биха само с 1-0 Апоел, освен това каталунците се водят в по-добра форма ако ги сравняваме (нищо, че ся се издъниха с Малага), че защо не и Лудогорец да изтормози до краен предел Реал. Но всичко зависи и от късмета. Друг шанс такъв едва ли ще им се отвори на същите футболисти през живота! Трудно ще се мерят с Реал, но могат поне да опитат! А ние ще разберем Лудогорец способен ли е да бие действащи европейски шампиони, както са го правели батковците им навремето, които сега мнозина не уважават, ама това си е за тяхна сметка.
Нищо, че тея батковци още срам ни докараха, но ще трябва да го преживеем. Случват се такива неща, но когато е през месец или година, вече ти става и безразлично и дори не усещаш болка.
Според мен х или минимална загуба на Лудогорец въобще не са за изключване. Специално аз бих се изкефил доста, ако Лудогорец тресне звезделинчовците.
От малък са ми антипатични балеринките, нищо, че сега имат приятни за окото играчи, пак си има няколко изтърсака дето не ме кефят като поведение, а и е готино като усещане малкия отбор да натупа голям!
Успех на Лудогорец, в тоя мач специално и аз ще плюя по Роналдо и ко.
По-вероятно е да плюем по Чичарито, но ще се чуе скоро.
[offtopic]На първо число от месеца играете с първия- на това му се вика или късмет, или малшанс!
[/offtopic]

Вижда се, че големите отбори рядко унижават малките в Шампионската лига, примерно Барса биха само с 1-0 Апоел, освен това каталунците се водят в по-добра форма ако ги сравняваме (нищо, че ся се издъниха с Малага), че защо не и Лудогорец да изтормози до краен предел Реал. Но всичко зависи и от късмета. Друг шанс такъв едва ли ще им се отвори на същите футболисти през живота! Трудно ще се мерят с Реал, но могат поне да опитат! А ние ще разберем Лудогорец способен ли е да бие действащи европейски шампиони, както са го правели батковците им навремето, които сега мнозина не уважават, ама това си е за тяхна сметка.

Нищо, че тея батковци още срам ни докараха, но ще трябва да го преживеем. Случват се такива неща, но когато е през месец или година, вече ти става и безразлично и дори не усещаш болка.

Според мен х или минимална загуба на Лудогорец въобще не са за изключване. Специално аз бих се изкефил доста, ако Лудогорец тресне звезделинчовците.

[offtopic]На първо число от месеца играете с първия- на това му се вика или късмет, или малшанс!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
0-4
[offtopic]общия брой на головете от двата мача със сигурност ще е двуцифрено число
[/offtopic]
[offtopic]общия брой на головете от двата мача със сигурност ще е двуцифрено число

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
- Braveheart73
- Контакти:
Emmanuel написа:В такива мачове резултата не е важен!
С това съм съгласен! Ясно е, че всичко освен победа за Реал Мадрид клони към фантастиката.
Моята прогноза е 0:3
П.С.: Интересно ми е хората от този фен клуб на Лудогорец във Варна за КОЙ/КОИ отбори са били преди 3-4 години и какво ги накара да се преориентират?
От малък съм си Левскарче, и още викам за Сините, Любовта ми към тях не угасва със годините! С тях пияни от радост ликуваха стадионите, ех такава игра правят само шампионитееее!!!
Support: Levski Sofia, Everton, Betis, Elfsborg, Genoa, San Lorenzo, La Coruña
Support: Levski Sofia, Everton, Betis, Elfsborg, Genoa, San Lorenzo, La Coruña