Лична карта и придружител,друго не ти трябва.
Човека пита нещо,тука сто идиота за пореден път се опитват да ни докажат колко са тъпи.
Айде нема нужда.
Възраст за мачовете на Лудогорец в ШЛ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Възраст за мачовете на Лудогорец в ШЛ
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
diplomat написа:iliev72 написа:Не е хубаво да се подигравате на човека.
Не е лошо да се замислите на тази истерия около билетите.На мен това много ми прилича на истерията около билетите за концертите на ACDC, Мадона , Бон Джови , Металика и Аеросмит.
Иначе казано не бих се учудил дори 50% от хората които сега купуват билета са тези които ходят единствено за да кажат , че са били там.
За концертите мога да потвърдя , че между 30-50% хората които бяха там са точно такива.Не бих се учудил тук дори % да е по-голям защото това е събитието на есента - мачовете в ШЛ на НС Васил Левски.
Първенющината в БГ от години взема връх и от това страдат истинските фенове без значение дали става за музикални или футболни фенове.И това води до тези цени на билетите.
Вие как мислите ?! Колко % ще бъдат тези които не знаят защо на стадиона ?!
Имаш право за много от нещата, но цените на билетите са нормални, просто сме бедна държава.ЦСКА, ако играеха с Реал Мадрид, нямаше да пуснат по-евтини.
Ще ти дам един пример от живота ми.Едни приятели в далечната 1989 за да гледат ЦСКА-Рода го решиха в предишната вечер докато бяхме на купон.
Някак си сега не си го представям това да се случи.Като се замисли човек ако не си от Сф колко разходи отивам само за да гледат един мач ти става ясно , че това няма да само под 300лв като от тези само 100 за билет.
И ако ги нямаше тези първенюта едва ли цената щеше да е тази.Никой не обича полупразен стадион.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Момчето пита нещо важно, но олигофрените нямат спирка. Няма такива отрепки. 
-
entwickler
- Контакти:
iliev72 написа:diplomat написа:iliev72 написа:Не е хубаво да се подигравате на човека.
Не е лошо да се замислите на тази истерия около билетите.На мен това много ми прилича на истерията около билетите за концертите на ACDC, Мадона , Бон Джови , Металика и Аеросмит.
Иначе казано не бих се учудил дори 50% от хората които сега купуват билета са тези които ходят единствено за да кажат , че са били там.
За концертите мога да потвърдя , че между 30-50% хората които бяха там са точно такива.Не бих се учудил тук дори % да е по-голям защото това е събитието на есента - мачовете в ШЛ на НС Васил Левски.
Първенющината в БГ от години взема връх и от това страдат истинските фенове без значение дали става за музикални или футболни фенове.И това води до тези цени на билетите.
Вие как мислите ?! Колко % ще бъдат тези които не знаят защо на стадиона ?!
Имаш право за много от нещата, но цените на билетите са нормални, просто сме бедна държава.ЦСКА, ако играеха с Реал Мадрид, нямаше да пуснат по-евтини.
Ще ти дам един пример от живота ми.Едни приятели в далечната 1989 за да гледат ЦСКА-Рода го решиха в предишната вечер докато бяхме на купон.
Някак си сега не си го представям това да се случи.Като се замисли човек ако не си от Сф колко разходи отивам само за да гледат един мач ти става ясно , че това няма да само под 300лв като от тези само 100 за билет.
И ако ги нямаше тези първенюта едва ли цената щеше да е тази.Никой не обича полупразен стадион.
Факт е, че много хора отиват, за да кажат, че са били там. И миналата година с Базел и Валенсия и тази година със Стяуа около мен е пълно с хора, които не познават и една четвърт от играчите на Лудогорец - тъпичко малко. И примерно като видя, че аз ги знам и ме питат "тоя кой беше", "кой вкара гола", "кой е Вандерсон" и т.н. От друга страна - мисля, че това е световна тенденция. Преди време Реал Мадрид имаха политика да привличат красиви играчи, за да ходят повече жени на стадиона... Е такива неща - времената се менят.
Феновете на Лудогорец са влюбени в киро гела и моци, моци, моци.. 
entwickler написа:Факт е, че много хора отиват, за да кажат, че са били там. И миналата година с Базел и Валенсия и тази година със Стяуа около мен е пълно с хора, които не познават и една четвърт от играчите на Лудогорец - тъпичко малко. И примерно като видя, че аз ги знам и ме питат "тоя кой беше", "кой вкара гола", "кой е Вандерсон" и т.н. От друга страна - мисля, че това е световна тенденция. Преди време Реал Мадрид имаха политика да привличат красиви играчи, за да ходят повече жени на стадиона... Е такива неща - времената се менят.
За вас не знам , но за себе си съм взел решение.Интересуваме само мача с Ливърпул и никога не съм ходил на събития за да кажа , че съм бил там.
Ако повечето имахме тази философия цените на билетите щяха да са други.И сега нямаше да ги има тези опашки и отстъпката за 3 билета от 5%. 5% звучи смешно и трагично.
Мисля , че би трябвало да е поне 20% като пускаш пакет.Да си решават тези от Лудогорец.Не е луд този който е изял зелника , а този който му го дава.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
iliev72 написа:entwickler написа:Факт е, че много хора отиват, за да кажат, че са били там. И миналата година с Базел и Валенсия и тази година със Стяуа около мен е пълно с хора, които не познават и една четвърт от играчите на Лудогорец - тъпичко малко. И примерно като видя, че аз ги знам и ме питат "тоя кой беше", "кой вкара гола", "кой е Вандерсон" и т.н. От друга страна - мисля, че това е световна тенденция. Преди време Реал Мадрид имаха политика да привличат красиви играчи, за да ходят повече жени на стадиона... Е такива неща - времената се менят.
За вас не знам , но за себе си съм взел решение.Интересуваме само мача с Ливърпул и никога не съм ходил на събития за да кажа , че съм бил там.
Ако повечето имахме тази философия цените на билетите щяха да са други.И сега нямаше да ги има тези опашки и отстъпката за 3 билета от 5%. 5% звучи смешно и трагично.
Мисля , че би трябвало да е поне 20% като пускаш пакет.Да си решават тези от Лудогорец.Не е луд този който е изял зелника , а този който му го дава.
Редник, ти що не си в парка на свободата да дереш гърло за победа на харизмата?

-
James Beattie
Dankata2812 написа:Здравейте! Искам да попитам, ако случайно някой знае, на колко години ще бъдат пускани без придружител децата. Под 18 ли ще е отново или ще е по-ниска границата? Благодаря предварително на всеки, отговорил на моя въпрос!
Ами по принцип , цялата агитка на Лудогорец е под 15 години. Говорим за моминската платена групировка. Те тях ако не пуснат на мача .... кой ще пълни стадиона? Ама те си имат придружители , сутеньори.
iliev72 написа:Ще ти дам един пример от живота ми.Едни приятели в далечната 1989 за да гледат ЦСКА-Рода го решиха в предишната вечер докато бяхме на купон.
Сериозно ли сравняваш мач с европейския шампион с някакъв мач с Рода?
Като нямаш пари - не ходиш на мач. Ако наистина ти се ходи - все ще намериш пари за да отидеш. Говоря по принцип, не конкретно за тебе, а за всички които се оплакват от цените на билетите.
Dankata2812 написа:Здравейте! Искам да попитам, ако случайно някой знае, на колко години ще бъдат пускани без придружител децата. Под 18 ли ще е отново или ще е по-ниска границата? Благодаря предварително на всеки, отговорил на моя въпрос!
Дори да има все ще намериш някой с който да влезнеш. Когато играха Спартак Плевен и ЦСКА за купата преди 2 години също не пускаха но доста деца които бяха сами питаха хората дали може да влезнат с тях. Тогава дори аз вкарах един около 15-16годишен.