Приходи на Лудогорец в Шампионската Лига сезон 2014/15

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
parazit

Re: Приходи на Лудогорец в Шампионската Лига сезон 2014/15

Мнениеот parazit » 11 сеп 2014 14:26

BRF написа:Аз мисля,че премията за достигане до плейоф е 2 100 000,а премията за достигане на групите е 8 600 000 евро.Не съм сигурен,че се взимат и двете премии,мисля че се взима по-голямата!Друго за коментар ни виждам в тази тема!

Взимат и двете премии. 2 100 000 е наградата за достигане до плейофите независимо дали отбора се класира за груповата фаза или в групите на Лига Европа :arrow:

As of 2012–13, UEFA awards €2.1 million to each team in the play-off round. For reaching the group stage, UEFA awards a base fee of €8.6 million.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 11 сеп 2014 14:27

parazit написа:
Цените са взети от официалния сайт на Лудогорец.

Дай линк бре, аз не намерих в техния сайт.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 сеп 2014 14:27

parazit написа:
Tommi написа:Приятелю, не смяташ правилно средната цена на билетите.

A как трябва да е според теб?Събирам всички деля на броя на секторите като за мача с Реал Мадрид въобще не съм включил сектор А. ;)

Секторите не са с равен капацитет, за да смяташ по този начин. ;) Трябва да пресметнеш приходите от всеки сектор поотделно.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 11 сеп 2014 14:29

HekakaB написа:
parazit написа:
Цените са взети от официалния сайт на Лудогорец.

Дай линк бре, аз не намерих в техния сайт.

Не си търсил достатъчно ето :arrow:

http://www.ludogorets.com/news.html?full_news=1146

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 11 сеп 2014 14:29

Вие не ходите заради лудогорец.Вие несте фенове ,а лицемери и двуличници.Ако се махне Кирчо,ще се скъсате да го плюете и псувате иначе сега на ръце го носите.Лудогорец няма фенове има само любители и никога няма.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 11 сеп 2014 14:30

Формулата е елементарна, а именно:

Цена Сектор А х брой беста + цена Сектор Б х брой места + цена Сектор В х брой места + цена Сектор Г х брой места/общия брой места.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 11 сеп 2014 14:32

HekakaB написа:Формулата е елементарна, а именно:

Цена Сектор А х брой беста + цена Сектор Б х брой места + цена Сектор В х брой места + цена Сектор Г х брой места/общия брой места.

А дали, стадионът за мача с Базел ще е пълен.

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 11 сеп 2014 14:33

Капацитет написа:
gergin написа:Ееее ,аре кажете как да ги уважаваш тия.Няма толкова нагли типове като тях ,да отворят тема зада плюят и заяждат с ЦСКА и Левски.Писнами,ама са еркеци във форумите,а на мачове не смеят.10 човека на кръст подкрепят любимият си отбор.Какъв е извода ,че ходят само на международни мачове не заради тях ,а заради Реал,Ливерпул,Стяла,и др.Големи фенове голямо нещо .Ляладжии в форумите.

Ще се ходида се гледа достоен български отбор в евротурнирите, който ще се опита да измие срама оставен от комунистите в червено и синьо!

Абе Левски също беше в ШЛ и не се говореше толкова,маи наистина сте мехур.А тези два отбора достатъчно са ни славели по света,сега някои друг,ама дано не сте вие да ви е за последно щото ми писна от вас ала феновете,не от отбора

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 11 сеп 2014 14:35

sunscres92 написа:

А дали, стадионът за мача с Базел ще е пълен.

Ами като заместиш "брой места" със "заети места", какво ще се получи според тебе?

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 11 сеп 2014 14:36

Tommi написа:Секторите не са с равен капацитет, за да смяташ по този начин. ;) Трябва да пресметнеш приходите от всеки сектор поотделно.

За съжаление никъде няна план на националния стадион по капацитет на секторите затова така съм ги смятал.

Върни се в “Лудогорец”