Лудогорец шампион и при юношите до 17 години

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

nasko75

Re: Лудогорец шампион и при юношите до 17 години

Мнениеот nasko75 » 25 май 2014 11:28

нямам нищо против, нека Лудогорец да привличат чужди юноши. Левски, ЦСКА, Литекс и Ботев и те са така
Специално за Лудогорец, Литекс и Ботев ще чакам с интерес да видя дали ще ни изплатят компенсация за развитието, когато момчетата станат на 18 г и имат първи договори. За година и половина 14 момчета са откраднати от нашата школа. Това си е избор на децата и родителите, няма проблем. Нищо, че Ботев дето обират, не могат да ни бият три пъти на младша и старша. Лудогорец старшата им е в селската група, а сега пролетта на младша ни биха 1:0...Значи и да взимаш, и да не взимаш, разликата не е голяма. Важно е как работиш и какво работиш. Естествено, лесно е да се работи с талантливи деца, но пак повтарям - елементите, които ние натрупваме в нашата школа от комплексите, които правим за една есен и за една пролет, не знам как се правят на други места
Първи са Ботев, които освен, че са рекордьори по взимания, сега да ги видя дали ще платят за Даниел Коков

Потребителски аватар
stpehenhunt11
Контакти:

Мнениеот stpehenhunt11 » 25 май 2014 12:14

Луд Гидия написа:Кога ли ще чуем как мустака инвестира в собствените си юноши и бере плодовете на инвестицията си.
Иначе при батковците получи каквото трябва-14 каймета за юбилея! Честито!

набор 95 биеха всичко наред. В момента са в първия отбор около 7-8 човека. Вчера с Швеция бяха 6-7 в групата .Не гледам паничката на другия,но в ЦСКА от 95 набор няма нито един дето да играе в първия отбор , а има един добър за там.За юношите на Левски нищо не можеш да кажеш , защото въпреки цялата помия в тоя отбор поне налагат юноши .
https://www.facebook.com/worldoftheshirts?fref=ts Луд колекционер на тениски :) :)

Потребителски аватар
stpehenhunt11
Контакти:

Мнениеот stpehenhunt11 » 25 май 2014 12:18

nasko75 написа:нямам нищо против, нека Лудогорец да привличат чужди юноши. Левски, ЦСКА, Литекс и Ботев и те са така
Специално за Лудогорец, Литекс и Ботев ще чакам с интерес да видя дали ще ни изплатят компенсация за развитието, когато момчетата станат на 18 г и имат първи договори. За година и половина 14 момчета са откраднати от нашата школа. Това си е избор на децата и родителите, няма проблем. Нищо, че Ботев дето обират, не могат да ни бият три пъти на младша и старша. Лудогорец старшата им е в селската група, а сега пролетта на младша ни биха 1:0...Значи и да взимаш, и да не взимаш, разликата не е голяма. Важно е как работиш и какво работиш. Естествено, лесно е да се работи с талантливи деца, но пак повтарям - елементите, които ние натрупваме в нашата школа от комплексите, които правим за една есен и за една пролет, не знам как се правят на други места
Първи са Ботев, които освен, че са рекордьори по взимания, сега да ги видя дали ще платят за Даниел Коков

Противоречиш си ... откраднати и избор на децата са две коренно различни неща . Това ,че нямате бази и треньори си е ваш проблем и ,че купувате знайни и незнайни герои също , но не нека гледаме Лудогорец... а това за талантливите деца е пълна глупост... всичко става с много усилия и труд и работа на треньора , талантът на децата е много по- назад , защото толкова много талантливи деца в момента са без отбор само заради техния звездомански характер или неправилни тренировки.
https://www.facebook.com/worldoftheshirts?fref=ts Луд колекционер на тениски :) :)

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 25 май 2014 13:55

Тези не са Лудогорец! Коментирали сме го това и преди. Тренера Чирич избяга с 8 момчета от школата на ЦСКА] при пилетата. Зимата към тях се присъедини още едно чорбарче и хоп готов отбор. Това не е селекция, това е тотална кражба. Живи и здрави, ще ги следим да видим кога и къде ще заиграят голям футбол.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 25 май 2014 14:36

До 17 има 4-5 доста стабилни момчета, но мен повече ме радват 1999/2ооо :) За тях защо не кажете нещо ? 1-во освновната група са местни момчета, 2-ро са под доста по-разлчна методика от останалите.. :) Те са си 1-вите баш-наши момчета. И си личи :)

Някой може ли да каже как завършиха сезона си ? Или ви е срам ? Аре ще подскажа малко.. 22 мача, 22 победи, 66 точки, 161 вкарани гола, 8 допуснати! ФАКТ! :)

nasko75

Мнениеот nasko75 » 25 май 2014 19:27

stpehenhunt11 написа:
nasko75 написа:нямам нищо против, нека Лудогорец да привличат чужди юноши. Левски, ЦСКА, Литекс и Ботев и те са така

Противоречиш си ... откраднати и избор на децата са две коренно различни неща . Това ,че нямате бази и треньори си е ваш проблем и ,че купувате знайни и незнайни герои също , но не нека гледаме Лудогорец... а това за талантливите деца е пълна глупост... всичко става с много усилия и труд и работа на треньора , талантът на децата е много по- назад , защото толкова много талантливи деца в момента са без отбор само заради техния звездомански характер или неправилни тренировки.

:)))))))))))
Аз не си противореча никак даже. Просто ти си неграмотен. И явно трябва да оБяснявам буква по буква
1 - това, че децата са направили сами своя избор, били са подтикнати, примамени, посъветвани от когото и да е, включително и от родителите си, валентин станчев, пламен гетов и т.н - ТОВА НЕ ОСВОБОЖДАВА ПОСЛЕДВАЩИЯ КЛУБ ОТ ИЗПЛАЩАНЕТО НА КОМПЕНСАЦИЯ. След като едно дете е тренирало при нас в годините, в които е картотекирано в БФС за първенство, компенсацията почва да тече...Записано е чисто и лесно в правилника на ФИФА
2- нашите условия не са по-лоши от който и да е друг клуб, просто родителите си мислят, че като отидат в Лудогорец, ще заиграят вместо Марзелиньо, Лисиджан или Безяк. Напротив - ние поне имаме отбор в Елитна старша, един от двата, който би шампиона литекс въпреки че съдията ни остави 10 души от 55 минута заради червения картон на Ангел Лазаров
3 - кои и защо някои деца са без отбор, не ми обяснявай....Аз ще ти обясня. Лятото на 2013 исках да предложа три наши момчета от старшата на Академик Свищов, поне да ги видят на проби, нищо друго. Един човек от клуба, ще му спестя името от коректност, ми каза: НЯма как да стане, нашият кмет играе с Домусчиев. Ще взимаме техни, няма значение дали стават или не...разбери ме...В Добруджа - същата работа, те пък с Литекс, Монтана с Левски....и така, тия деца играят...
Явно си фен, който до преди 4 години не е ходил на стадион, пък и да не говорим да е играл футбол на сериозно ниво. едно е да си от тая страна, друго е постоянно да се сблъскваш с конюктурата. Аз не претендирам за качество, но претендирам, че всеки трябва да има равен старт
Иначе хубаво е, че дават премия на скаутите за докарано дете. Само дано децата да не ги водят заради това. Ама същото беше преди време и при Котев...та изведнъж имаше бум в търсенето на квартири в Разград, хахаха. А между другото, две момчета от Левски ще докарат съвсем скоро, преди три дни бях на Герена и две семейства се уговаряха за среща с В Станчев
(ако ще коментираш думите ми, коментирай и тия, които не ти отърват). Поздрави и лек ден

nasko75

Мнениеот nasko75 » 25 май 2014 19:28

от левски 99, да уточня

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 25 май 2014 21:52

urkoto написа:
sandi74 написа:
batmanlevski написа:и на тях ли им дават по 10 дузпи докато вкарат някой гол ?

Що бре?За Лудогорец цска е просто един приятен спаринг партньор.

Фактите са си факти - факт!

таке факта е, че им дадоха над 15 дузпи !факт !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 25 май 2014 23:15

Голяма работа, важно е колко момчета ще стигнат първия отбор и то като основни футболисти, за сега са нула.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 26 май 2014 02:14

Това да не са откраднатите юноши на ЦСКА?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Лудогорец”