Ботев (ПД) - Лудогорец 0:1 | Купа на България - ФИНАЛ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Ботев (ПД) - Лудогорец | Купа на България - ФИНАЛ
Тея двата отбора и в двора ми да играят - ще пусна щорите. Нормално е тия от Североизток да бият - по класни са , а и Пеевски и Бюреков са твърде заети да купуват избори, за да си подкрепят Сопотското творение...
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !
1:2, та да си знаят.
Шансът на Лудогорец се нарича Мъри Стоилов-Заека....
Не мисля, че някой има право да пише по този начин!
По темата: Според мен Лудогорец ще бие с 2:1! Дано гледаме открит и нападателен футбол! И двата отбора са си гарантирали място в Европа, така че да излязат и да покажат най-доброто от себе си!

По темата: Според мен Лудогорец ще бие с 2:1! Дано гледаме открит и нападателен футбол! И двата отбора са си гарантирали място в Европа, така че да излязат и да покажат най-доброто от себе си!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- barsa79
- Контакти:
1-1 дуспи и победа за Ботев
-
- Контакти:
ЕМИЛ написа:0 : 1
След като Емил е казал,значи на финала бием.Проследете всичките му прогнози.След като ги видя,отивам и пускам обратно и не веднъж съм печелил.Направете си експеримент.Ако на 15 Чико не прегърне купата която ни е цел един бостанджия трябва да търси от ФБР нова самоличност и квартира.
Купата ще отиде в Разград,по-добрия отбор са в момента и я заслужават.
Puldin написа:fire написа:Пожелавам успех на шампионите..., но тази купа е при жълтите много преди този финал да се играе и в Пловдив това се говори от всички! Включително и от фенове на БотевЪ! Добре е това да се знае! .....След седмица ще видим, дали е бил верен този "слух"?!
ПП: Тази вечер Литекс биха и то с унизителното 3-0! Не беше ли по-удачно да се коментира този мач? Пък и след дни в Пловдив идват ЦСКА. Или и този мач не е важен?........
Много ти е гадно, нали. Всичко около теб да е все за Ботев. Всичко е жълто в града. Като излезеш от него и пак полетата все жълти( то, това е рапица, де), ама гадно жълто, наситено. Иска ти се, да не излизаш денем
А пък може и да излизаш нощем....да не крадеш шахти случайно![]()
![]()
Виждам, че както повечето фенове на Ботевъ разбираш от земеделски култури. Иначе за мача - изобщо не ми пука, как ще свърши или кой ще грабне купата.
Последна промяна от demy27 на 09 май 2014 09:51, променено общо 1 път.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Чета тук, че някои изобщо не се интересуват от двубоя между Ботев и Лудогорец, друг пък щорите щял да си пуска дори и в двора му да играели!? Ми да питам тогава, като не ги интересува за какъв чеп са в темата и какво изобщо коментират? Комплексарщината ли си избиват?
По темата - Ако Ботев играят така както снощи с Литекс купата ни е вързана. Ако решат да играят така както могат, може и до дузпи да се стигне......Пък там каквото сабя покаже!
По темата - Ако Ботев играят така както снощи с Литекс купата ни е вързана. Ако решат да играят така както могат, може и до дузпи да се стигне......Пък там каквото сабя покаже!

Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]