Защо Лудогорец иска Ботев в битка за купата?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Защо Лудогорец иска Ботев в битка за купата?
на жребия каквото и да се падне ще е справедливо,всеки си е заслужил мястото
- botevist_75
- Контакти:
demy27 написа:Ако някой още не е разбрал, полуфиналните двойки са Локомотив Пловдив - Лудогорец и Локомотив София - Ботев. Жребият е само формалност.
Странно защо не коментираше жребия в предния кръг,когато Ботев игра с Левски,а Локо с Добруджа.Или в по предния,когато Ботев беше с Черно море/преди разпродажбата отбора им/, а Локо се падна с Любимец.Или в още по-предния,когато Локо игра с "Бистришките тигри".Или казваш,като се падат леки съперници на Локо и тежки на Ботев е нормално.Обратното е нагласено.Както съм казвал много пъти-буферска логика или "правилата важат,когато ми е удобно.
На жребия ще присъства Бонев и той ще участва в тегленето,значи и той е в играта.

- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Наборе няма нищо по-хубаво от един пловдивски финал...лошото е, че пак ни набарахте по "бели гащи".
Санднаският не е плащал на момчетата от няколко месеца и всички вече мислят за други отбори.
По-лошото е, че ще дадете пари и на Кроки и той ще ги вземе, както ги взе от Домуса и продаде финал, който чакахме повече от 30г.
Санднаският не е плащал на момчетата от няколко месеца и всички вече мислят за други отбори.
По-лошото е, че ще дадете пари и на Кроки и той ще ги вземе, както ги взе от Домуса и продаде финал, който чакахме повече от 30г.

LSFC 1914 написа:Защото Лудогорец са съдийски отбор, а Ботевъ курви.
а вашия

- Черният козел
- Контакти:
s.i.s написа:LSFC 1914 написа:Защото Лудогорец са съдийски отбор, а Ботевъ курви.
а вашия![]()
Нашия ако беше съдииски,щяхте да видите титлата през крив макарон,и тая и миналата година! Сети ли се сега?
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
- Олимпи Сараев
Черният козел написа:s.i.s написа:LSFC 1914 написа:Защото Лудогорец са съдийски отбор, а Ботевъ курви.
а вашия![]()
Нашия ако беше съдииски,щяхте да видите титлата през крив макарон,и тая и миналата година! Сети ли се сега?
А какъв друг сте, ако не съдийски? Това, че освен съдийски сте и идиотски, другите каква вина имат?

Знанието е да знаеш, че доматът е плод, а не зеленчук.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.

botevist_75 написа:demy27 написа:Ако някой още не е разбрал, полуфиналните двойки са Локомотив Пловдив - Лудогорец и Локомотив София - Ботев. Жребият е само формалност.
Странно защо не коментираше жребия в предния кръг,когато Ботев игра с Левски,а Локо с Добруджа.Или в по предния,когато Ботев беше с Черно море/преди разпродажбата отбора им/, а Локо се падна с Любимец.Или в още по-предния,когато Локо игра с "Бистришките тигри".Или казваш,като се падат леки съперници на Локо и тежки на Ботев е нормално.Обратното е нагласено.Както съм казвал много пъти-буферска логика или "правилата важат,когато ми е удобно.
На жребия ще присъства Бонев и той ще участва в тегленето,значи и той е в играта.
И защо реши, че смятам жребия за режисиран? Просто имам вътрешно убеждение, че така ще се паднат, а дали е случайно или не, не мога да кажа. Май ти имаш само някакви схеми в главата и смяташ, че всички са като теб.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Домусчиев поиска Ботев и го получи ... на финала! 

"Имаш или нямаш...мозък не се продава наливен" Спенс
- El Commandante
demy27 написа:Ако някой още не е разбрал, полуфиналните двойки са Локомотив Пловдив - Лудогорец и Локомотив София - Ботев. Жребият е само формалност.
Респект!

Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?