Кога е основан Лудогорец?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Re: Кога е основан Лудогорец?

Мнениеот nicromanser » 27 мар 2014 15:01

mozart написа:А Славия къде е? Те не са ли автентичнани? А Черно море или те май са били ВМС, по едно време! А ЦСКА нали са били ЦДНА или по него време не е било като сега да се регистрират дружества в съда?

аз нямам в предвид пререгистрации и смяна на имена а лицензи. цска е сменил сигурно 5 пъти името си и се е пререгистрирал сигурно 10, но не под друг лиценз и няма 2 цска. всички са се пререгистрирали няма как и са сменяли имена, но не това имам в предвид
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 мар 2014 15:05

damyanov1963 написа:Те Цесекато не знаят кога са основани и на кой точно са наследник, вие за Лудогорец се хванахте.

То и лескиту не знае кога са основани вие за Лудогорец се хванахте.Ти ("damyanov1911-1914"),нали лично се хвалеше,че си празнувал официално и двете годишнини обявени за създаването на Левски?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 27 мар 2014 15:11

mozart написа:А Славия къде е? Те не са ли автентичнани? А Черно море или те май са били ВМС, по едно време! А ЦСКА нали са били ЦДНА или по него време не е било като сега да се регистрират дружества в съда?

Смешник ! Никога не е имало 2 клуба ЦСКА или Левски , но в един момент е имало два клуба от Разград и този който е бил Лудогорец фалира , другият не фалира и сега е известен като Лудогорец 1945.Така , че вземи научи историята на клубчето !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 27 мар 2014 15:18

Che Guevara написа:През сезон 2010-11 отборът играе в Източната Б футболна група, като до средата на пролетния полусезон се намира в средата на таблицата, но само за няколко кръга успява да се изкачи до първото място, след като печели всички мачове до края на сезона и по този начин печели промоция за А група.
Отбора е в средата на таблицата,на голяма разлика от лидера Черноморец Поморие,шанса да изпреварят хлапетата от Поморие е минимален.Тогава кризата удря съвсем коварно три отбора които се отказват,започва отнемане на точки и прекрояване на регламента,Лудогорец от 6-ти стават първи,а Ч-ц Поморие остава втори и от горе написаното е вярно само че не губят до края нито един мач.
п.п следващия сезон трите отказали се отбора се завръщат....ами живеем в България

Добави и покупката на мача с Миньор, която им спечели титлата 1вата година, но лошите неща се забравят бързо, нали това е отборът на "България".

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 27 мар 2014 15:25

motg написа:
Che Guevara написа:През сезон 2010-11 отборът играе в Източната Б футболна група, като до средата на пролетния полусезон се намира в средата на таблицата, но само за няколко кръга успява да се изкачи до първото място, след като печели всички мачове до края на сезона и по този начин печели промоция за А група.
Отбора е в средата на таблицата,на голяма разлика от лидера Черноморец Поморие,шанса да изпреварят хлапетата от Поморие е минимален.Тогава кризата удря съвсем коварно три отбора които се отказват,започва отнемане на точки и прекрояване на регламента,Лудогорец от 6-ти стават първи,а Ч-ц Поморие остава втори и от горе написаното е вярно само че не губят до края нито един мач.
п.п следващия сезон трите отказали се отбора се завръщат....ами живеем в България

Добави и покупката на мача с Миньор, която им спечели титлата 1вата година, но лошите неща се забравят бързо, нали това е отборът на "България".

Титлата я сдадохте сами! Просто трябваше да си вземете мачовете и то не всичките, но се о...хте! Имахте и 3 греди последния мач или си забравил? Там трябваше просто равен да направите, но не успяхте! Миньор и с титулярите да беше нямаше да им се случи нещо много по-различно, но проблемът е техен!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 27 мар 2014 15:35

tsonpen написа:Първият клуб, който се е прелял по-късно в Лудогорец е основан през 1918-та ("Ботев" Разград);
Клубът Лудогорец е основат през 1945-та с оригиналното си име, за което има публикация в пресата;
Юридическото лице, което в момента стои зад клуба е регистрирано през 2001-ва. Подобни пререгистрации и нови регистрации има в почти всички български клубове, но никой не сменя годината на емблемата заради това ;)

Ако гледаме практиката на другите отбори, много от тях биха сложили зад името си 1918, но не знам за някой, който би сложил 2001-ва. Дори тези, които биха сложили зад името си 1945 (основаването на клуба с оригиналното му име) са много малко. Лудогорец обаче е сред тях.

Ех ,толкова ли трудно да се каже .Клуба основан през 1945 г. ФАЛИРА ! Някъде в края на 90-те .Дори си мисля ,че спря да развива всякаква футболна дейност.След това се появиха Лудогорец 2000 ,та май-имаше и Лудогорец 2001 ,нещо от сорта си беше,знам само ,че бяха 2 нови клуба ! Та мисълта ми е ,че този отбор ,не е този създаден през 1945г.Трябва да се пита Киро как е вземал емблемата що по спомени ,тя беше запорирана за не малка сума пари !А и дълговете не бяха никак малко !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 27 мар 2014 15:41

GOLEADOR написа:В уикипедия информацията може да се манипулира от всеки.Виж в сайта на клуба какво пише и стискай палци да не са те излъгали.

И що да стиска палци? Ако се окаже невярно, какво? Ще си го премести от единия крачул в другия. Какво значение има 1918 ли е, 1945, 1990 или 2001-ва ли е? Важното е като идеш на стадиона да ти е интересно, еб@си. Останалото са спорове на хора, които си нямат друга работа.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 27 мар 2014 15:42

percival написа:Ех ,толкова ли трудно да се каже .Клуба основан през 1945 г. ФАЛИРА ! Някъде в края на 90-те .Дори си мисля ,че спря да развива всякаква футболна дейност.След това се появиха Лудогорец 2000 ,та май-имаше и Лудогорец 2001 ,нещо от сорта си беше,знам само ,че бяха 2 нови клуба ! Та мисълта ми е ,че този отбор ,не е този създаден през 1945г.Трябва да се пита Киро как е вземал емблемата що по спомени ,тя беше запорирана за не малка сума пари !А и дълговете не бяха никак малко !

Кажи ми кой от нас е отрекъл този факт?
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 27 мар 2014 15:46

Те колегата "tsopen" гледай ,какви локуми пише :)
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 мар 2014 15:57

GOLEADOR написа:
damyanov1963 написа:Те Цесекато не знаят кога са основани и на кой точно са наследник, вие за Лудогорец се хванахте.

То и лескиту не знае кога са основани вие за Лудогорец се хванахте.Ти ("damyanov1911-1914"),нали лично се хвалеше,че си празнувал официално и двете годишнини обявени за създаването на Левски?

И Байерн момче, и Байерн, не само аз :!:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Лудогорец”