Гледате ли Динамо колко са жалки?
това показва само едно, че ако се стегнеш, ако си купиш хапчета и чужденци, които горе-долу стават, ще си движиш из Европа като пич
гледайте какви палячовци са ни били досега и се гръмнете
Лудогорец пише история
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Лудогорец пише история
Ам'чиии те Динамото играят с дечурлигата е м'чета 

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
ако искат и с жените да играят, кво ме интересува...те си преценяват. Нас ни интересува нашия резултат - бием ли? бием -
да са играли ако искат и с трикраките
да са играли ако искат и с трикраките
allez_les_blues написа:Ам'чиии те Динамото играят с дечурлигата е м'чета
Ами те и Иртиш ви направиха смешни с децата.Ама с вас синичките кой ли не се е гаврил.

Абе тези от Динамо, не гледаха ли как подуенци победиха Лудогорец на два пъти? Нямат ли клубен автобус ? Паркират го пред вратата и отпред все ще стане някой рикошет ! Това е изпитана тактика на евроидиот !
MAXIMUS написа:Абе тези от Динамо, не гледаха ли как подуенци победиха Лудогорец на два пъти? Нямат ли клубен автобус ? Паркират го пред вратата и отпред все ще стане някой рикошет ! Това е изпитана тактика на евроидиот !
А ?
-
- Контакти:
shotgun blues написа:ЗЕЛЕНА МАГИЯ
В листчето ми ще завия.

Браво на Crazy

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
allez_les_blues написа:Ам'чиии те Динамото играят с дечурлигата е м'чета
Дай малко по-сериозно, деца, друг път. Халилович, който влезе като резерва, и още едно момче са по-младите от школата. "Лудогорец" на два пъти ги пречупи този мач и е на път да стане първият български отбор, бил хърватски тим на хърватска земя. "Левски" направи 0:0 на "Хайдук" и това досега беше най-доброто.

Брaво нa лудите! Кaкто е тръгнaло ще подобрят рекордa зa нaй-много мaчове в Европa нa Левски и зa нaй-много мaчове без зaгубa нa Локо Сф. Инaче Динaмо е много зле, без дa умaловaжaвaм успехa нa Лудогорец, но aко сa в A групa, може дa сa във вторaтa седмицa.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
- Балкански Орел
- Контакти:
Мисля че вече злобата отделни елементи от червени, сини, розови и т.н трябва да спре.Защото изглеждат жалки.
[center]Levski & Lazio[/center]