oldcapital написа:obi4am_pirin написа:oldcapital написа:Като гледам никой не брои Левски,валят едни цифри-3:0,4:0....напрежението е при Лудогорец вече,а Левски така обича-има ли спокойствие и няма ли големи очаквания,могат да направят всичко....И Литекс бяха фаворит преди 2-3 кръга
Малко ме разсмя но може и да си прав!Левски ако са свикнали със загубите и са придобили средняшки манталитет може и наистина да не им е на живот и смърт този мач!
Ти четеш ли какво съм написал или си съчиняваш....за моментно състояние и за това кой отбор е фаворит за даден мач,чувал ли си...кви средняшки манталитети,кви свиквания със загуби....ти футбол някога играл ли си,нагласа за мача,знаеш ли какво е....знаеш ли как се играе като си фаворит или като всеки очаква да загубиш...Говоря за точно този мач-всеки смята Лудогорец за големия фаворит и т.н.,а Левски никой не ги брои,за това казвам,че ще играят спокойно и без напрежение,защото дори и да загубят,няма да е нещо неочаквано
Прочетох те много добре..."има ли спокойствие и няма ли очаквания"!Много добре съм те разбрал така че не извъртай сега приказката!