Ботевъ Пловдивски написа:Есберг, Апоел Никозия, Слован Либерец, Бетис (защо не), Виктория Пилзен, Аякс на прима виста ми звучат добре, сред възможните.
Не подценявайте Есберг.
Бетис също.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Ботевъ Пловдивски написа:Есберг, Апоел Никозия, Слован Либерец, Бетис (защо не), Виктория Пилзен, Аякс на прима виста ми звучат добре, сред възможните.
ralka_levskarka написа:Ботевъ Пловдивски написа:Есберг, Апоел Никозия, Слован Либерец, Бетис (защо не), Виктория Пилзен, Аякс на прима виста ми звучат добре, сред възможните.
Не подценявайте Есберг.
Бетис също.
howmen написа:Споко....ще ни се падне Базел![]()
Време е да си им го върнем тъпкано

Udoji90 написа:Есберг постигнаха по 2 победи над Стандарт (в групата) и Сент Етиен (в елиминациите) - крив отбор ми изглеждат. Либерец също са корави - направиха 2 равни със Севиля. И като се сетя за мачовете с Черноморец, мисля, че при всяко положение е хубаво да бъдат избегнати украинските отбори - Днипро и Динамо най-вероятно ще заемат 2-ри места в групите си, а определено са по-качествени от отбора от Одеса.
ralka_levskarka написа:Udoji90 написа:Есберг постигнаха по 2 победи над Стандарт (в групата) и Сент Етиен (в елиминациите) - крив отбор ми изглеждат. Либерец също са корави - направиха 2 равни със Севиля. И като се сетя за мачовете с Черноморец, мисля, че при всяко положение е хубаво да бъдат избегнати украинските отбори - Днипро и Динамо най-вероятно ще заемат 2-ри места в групите си, а определено са по-качествени от отбора от Одеса.
То кой остава![]()
Тези Варегем- не съм ги гледала, някой нещо? Някакви впечатления от тях?

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост