Оставам между спорещите. Винаги съм уважавал Дунав. Не съм им бил фен, но съм им гледал мачовете от времето на Атанас Цанов, Ремзи Нуриев, Никола Йорданов, Шамсито, Флоров и т.н.
Беше празник за нас, феновете на Лудогорец, да играем с Дунав.
Нещата се промениха, други са времената.
Сега би трябвало Феновете на Дунав да се радват, да е празник за тях, че ще видят шампиона на България, който сега започна да играе успешно и в Европа.
Дунавци, добре дошли в Разград!!!
КБ, 1/16 финал, Лудогорец - Дунав Русе, 4:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Обичам Левски
- Контакти:
Re: КБ, 1/16 финал, Лудогорец - Дунав Русе
Утре ще съм на мача

мили написа:Оставам между спорещите. Винаги съм уважавал Дунав. Не съм им бил фен, но съм им гледал мачовете от времето на Атанас Цанов, Ремзи Нуриев, Никола Йорданов, Шамсито, Флоров и т.н.
Сега би трябвало Феновете на Дунав да се радват, да е празник за тях, че ще видят шампиона на България, който сега започна да играе успешно и в Европа.
Добре заварил, мили!
Ясно е, че сте гледали мачове на Дунав, ясно е, че в наши дни ходите до Русе ползвайки услугите на болницата и родилното, посещавате театър, слагате си профилни снимки във фб, снимайки се в някой мол или в русенска дискотека, купувате си дрехи в Русе, разградските абитуриенти се обличат в Русе или Варна! Какво трябва да се радвам аз, че ще бъда 4-5 часа във вашето градче!??? На това, че няма да мога да виждам половината игрище от оная миша дупка, която наричате сектор за гости? Или от това, че все още не знаем, каква ще е цената на билета за феновете на Дунав, след като изпратихме доста и-мейли на електронната поща? Дунав се е срещал 25 сезона в елита с Шампиони на България, носители на Купата на България, отбори защитаващи България в Европа и играл здраво срещу тях, така, че не виждам, за какво Ние Русенци да се радваме, че ни се падна някакъв отбор от супер слабо развито селище! Голямата радост ще е за Вас ще е, ако в 13-то си гостуване в Русе, успеете да запишете първа победа срещу Синия Дунав в официален мач. А информацията в сайта ви за цената на билетите е само за домакинските сектори. Имате се за голямото "добрУ утро" на ниво управление и мениджмънт, но си оставате със смешния манталитет на отбор с едва десеттина сезона в Б група до преди 3 години!
И за финал, написано накратно- НЕ СТЕ НИ ИНТЕРЕСНИ!
pumpo написа:мили написа:Оставам между спорещите. Винаги съм уважавал Дунав. Не съм им бил фен, но съм им гледал мачовете от времето на Атанас Цанов, Ремзи Нуриев, Никола Йорданов, Шамсито, Флоров и т.н.
Добре заварил, мили!
Ясно е, че сте гледали мачове на Дунав, ясно е, че в наши дни ходите до Русе ползвайки услугите на болницата и родилното, посещавате театър, слагате си профилни снимки във фб, снимайки се в някой мол или в русенска дискотека, купувате си дрехи в Русе, разградските абитуриенти се обличат в Русе или Варна! Какво трябва да се радвам аз, че ще бъда 4-5 часа във вашето градче!??? На това, че няма да мога да виждам половината игрище от оная миша дупка, която наричате сектор за гости? Или от това, че все още не знаем, каква ще е цената на билета за феновете на Дунав, след като изпратихме доста и-мейли на електронната поща? Дунав се е срещал 25 сезона в елита с Шампиони на България, носители на Купата на България, отбори защитаващи България в Европа и играл здраво срещу тях, така, че не виждам, за какво Ние Русенци да се радваме, че ни се падна някакъв отбор от супер слабо развито селище! Голямата радост ще е за Вас ще е, ако в 13-то си гостуване в Русе, успеете да запишете първа победа срещу Синия Дунав в официален мач. А информацията в сайта ви за цената на билетите е само за домакинските сектори. Имате се за голямото "добрУ утро" на ниво управление и мениджмънт, но си оставате със смешния манталитет на отбор с едва десеттина сезона в Б група до преди 3 години!
Вярно, че няма обявени цени за сектор "Г". Сигурно има някаква причина за това. Няма практика тези билети да са по-скъпи, отколкото за домакинските сектори, така че цената няма да ви е проблем. Може би скоро ще обявят и цените за гостуващата агитка.
Не очаквах обаче подобно отношение. За клетката много пъти сме говорили и ми се струва, че на всички ни се иска да се намери някакъв компромис поне за мачове като този, който ще се играе в сряда.
Нека не се обиждаме на "слабо развито селище". Фактите ги знаем - Разград няма как да се мери с Русе, както обаче и "Дунав" с Лудогорец. Уважавам много града ви, имах дълги години приятелка русенка и живях в Русе повече от 5 години. Като тръгна из центъра ще срещна повече познати, отколкото в Разград. Нямаше нужда да пишеш повечето неща и да разваляш приятното усещане преди мача.
[center]
[/center]

Ето ни го и резервния вратар:
http://ludogorets.com/news.html?full_news=818
Вратарят е дошъл от "Чавдар" Етрополе. Гледам, че го има в състава им през 2012 г.
Двама юноши от школата на Лудогорец ще попаднат в групата на мъжкия тим за първия 1/16 финал в турнира за Купата на България срещу Дунав в сряда от 18,00 ч. на "Лудогорец Арена". Става въпрос за 17-годишния халф Кристиян Китов, който изкара цялата лятна подготовка в смолян и Австрия с представителния отбор, както и за вратаря Енгин Махмуд. 18-годишният страж ще бъде резерва на Георги Аргилашки.
http://ludogorets.com/news.html?full_news=818
Вратарят е дошъл от "Чавдар" Етрополе. Гледам, че го има в състава им през 2012 г.
[center]
[/center]

pumpo написа:мили написа:Оставам между спорещите. Винаги съм уважавал Дунав. Не съм им бил фен, но съм им гледал мачовете от времето на Атанас Цанов, Ремзи Нуриев, Никола Йорданов, Шамсито, Флоров и т.н.
Добре заварил, мили!
голям го извади бе русИЙЙЙ

s.i.s- Нормално е русенци да сме с по-голямо самочувствие! Просто ви написах истината, но от нея боли. Дори tsonpen си го написа, живял в Русе заради жена, а не тя да отиде в Разград заради мъжа, а може и това да са били студентски години
Никога не сте ми били симпатичен отбор и главният виновник за това е надменното ви ръководство! Ето дори за мача утре не обевява цени за гостуващия сектор, може пък да стане така, да отидем до Разград и да не ни пуснат да влезем на стадиона, това са все нормални подходи и похвати за "националната кауза"!

-
- Контакти:
О, Боже. И каква е истината, че да боли? Разград комплекс от Русе няма... за 45 минути с кола няма как да има 
Виж за неприязма към отбора - ОК. Всеки си избира сам отбора и предпочитанията.

Виж за неприязма към отбора - ОК. Всеки си избира сам отбора и предпочитанията.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

pumpo написа:s.i.s- Нормално е русенци да сме с по-голямо самочувствие! Просто ви написах истината, но от нея боли. Дори tsonpen си го написа, живял в Русе заради жена, а не тя да отиде в Разград заради мъжа, а може и това да са били студентски годиниНикога не сте ми били симпатичен отбор и главният виновник за това е надменното ви ръководство! Ето дори за мача утре не обевява цени за гостуващия сектор, може пък да стане така, да отидем до Разград и да не ни пуснат да влезем на стадиона, това са все нормални подходи и похвати за "националната кауза"!
![]()
![]()

Нещо ми се струва, че започваш да се филмираш. Кой може да те спре на стадиона и най-вече защо?
[center]
[/center]

Кой може да те спре на стадиона и най-вече защо?
Ами гледах ви сайта и на всеки мач се изписват и цени за гостите, нас никой не ни ебава от вашето ръководство, все едно сме хванати от гората. Мислят ли въобще да отварят сектора за гости, или ще ни пускат смесено, пък там каквото стане?!
И новина за всички фенове на Лудогорец, които ще посетят мача в Русе. Цените на билетите ще са от 3 лева, като ще влизате от входа от към "Ялта" и ще сте настанени в сектора под неработещето електронно табло!