Лудогорец в група B на ЛЕ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- blue SASHO77
- Контакти:
Re: Лудогорец в група B на ЛЕ
batmanlevski написа:определено най-слабите отбори,незнам за ла.ногорец,но Любимец които ги смачкаха преди няколко кръга определено няма да имат никакъв проблеми с тези отборчета,все пак пожелавам успех на ПСВ Айндховен, Динамо и Черноморец
Гръмни се бе, гнусен еничар!
Успех на Лудогорец! Групата не е толкова страшна и мисля, че ще успеят да се класират на едно от първите две места.
- ralka_levskarka
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Ако не продължите, нямате НИКАКВО оправданиеТози път бяхте късметлии.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Абе групата не е толкова лесна колкото я изкарвате.Група С беше най-лесната,но и тази не е чак толкова зле.Определено ще станат здрави сблъсъци.От мачовете с Одеса трябва да се вземе максимума.Кофтито е,че Лудогорец не могат да играят своята игра на голям стадион както се видя.Ако си играеха в Разград щяха да вземат и трите мача...Успех все пак и да ни радвате много тази година 

ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА
Айляшка група с изключение на ПСВ. Лудогорец има голям шанс да излезе от групата, Динамо Загреб и Черноморец са равностойни отбори с Разград и ще бъде голямо надлъгване, крайният успех за някой от тези три отбора ще бъде за този, който успее да отмъкне нещо от ПСВ.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Lakokara4a
- Контакти:
Май всички полудяха... и трите отбора са доста силни за Лудогорец и не виждам шанс за излизане от групата изобщо. Дано бъркам, но резултатите няма да са добри.
Струва ми се,че доста подценявате отборите в групата. За ПСВ е ясно,първи са,но Динамо Загреб и Черноморец Одеса изобщо не са по-слаби отбори от Лудогорец. Украинските тимове през последните 5 год. претърпяха драстична промяна и срещу нито един украински тим,български такъв не може да бъде фаворит.
Динамо Загреб също не са лош отбор и без малко да влязат в ШЛ. Прогнозата ми е,че Лудогорец ще вземе 3-4 точки,но ще завърши като последен в групите.
Динамо Загреб също не са лош отбор и без малко да влязат в ШЛ. Прогнозата ми е,че Лудогорец ще вземе 3-4 точки,но ще завърши като последен в групите.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Parmalat написа:Хохооооооо Динамо Загреб как се зарадваха от Лудогорец.Искаха Динамо за Шампионската Лига,а ето ги в една група с тях.Футболистите на Лудогорец много са им набрали на хърватите.
ПСВ Айндховен ще е интересно Мисиджан да се види срещу тях.
Черноморец Одеса се класираха след дузпи елиминирайки шампиона на Албания.Не са нищо кой знае какво.Много добра група.Очаквайте скоро да пусна обобщаваща тема както пуснах при участието на Левски и ЦСКА в групите с подробности за историята на отборите снимки,звезди и т.н.
Как разбра, че са им "набрали"

Черноморец Одеса играха контрола срещу Левски, мисля, победиха 2:0. Като инфо го давам.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Тотнъм Анжи Шериф
Рубин Уигън Марибор
За мен това бяха най-добрите варианти.
Рубин Уигън Марибор
За мен това бяха най-добрите варианти.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.