Разградска insomnia* или събуждането на българския фен
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Re: Разградска insomnia* или събуждането на българския фен
Защо ли очаквах някой да изкочи с такова мнение за "миналото" и "великите успехи на отбора на Левски в МИНАЛОТО " . Докато не спрете да се мислите за велики и да лежите на стари лаври няма да излезете от този батак в който сте от доста години. В Разград винаги е имало футбол , дори да не сме имали отбор в А група . И никога не сме се имали за голям отбор , винаги сме били скромни и подхождаме с респект към "грандовете" , въпреки че ги дерем когато и където ги хванем от известно време . Направо от къде това самочувствие , трябва да сте по ниски от тревата цяла година ама не би .
- Daniel Levski
- Контакти:
Радвам се за Лудогорец ,че се представят добре в Европа, дано да влезнат и в ШЛ, но не съм навит да им ходя на мач, нищо,че В.Левски ми е на 1 км. от вкъщи. На стадиона ходя само когато имам тръпка за съответният отбор. Затова винаги съм на Герена дори и последните 5 години когато сме в повечето случай трагични /но какво от това когато става въпрос за Левски/, когато имам възможност /поне 1 в годината/, ходя на мачове на Челси, Интер, Байерн Мюнхен. Но за Лудогорец не бих си направил труда, особено и заради този мазен глупак собственика им.
Captain Stottlemeyer написа:Ивайло Лудогорец написа:Koe по -точно ви отнехме ? А ... за титлата се сърди на Везалов. И кои са можещите футболистчета от Левски ,да не питам за местни ? Ние до 1-2 години ще вкараме някой от школата в първия тим . Ами вие ... ?
Ние имаме "само" трима от школата с бронзови медали от световно първенство: Боби Михайлов, Наско Сираков и Ники Илиев...Когато вкарате футболист от вашата ДЮШ в националния отбор на България, тогава се опитвай да се правиш на остроумен, иначе не ти се удава.... Владо Гаджев също е национал и юноша на "Левски". Юноши на "Левски", които са национали, са Ивелин Попов и Иван Бандаловски. От юношите на "Левски" Антонио Вутов вече редовно намира участие сред титулярите при мъжете. Идва времето за първия състав и на братя Цоневи, на Христо Попадийн ... да не изброявам всичките. От друга страна, много юноши на "Левски" са титуляри в други клубове от "А" ПФГ. И накрая, но не по важност: Не подобава на фен на отбор, изникнал преди 3 години от нищото в един град сред край, прочут с мазните си борби (не и с футбол), благодарение на прищявката на един новоизлюпен български олигарх, отбор с повече чужденци отколкото българи в състава си, да се прави на интересен.
Това е...
П.П. По темата: Не ми дреме за "Лудогорец" и не ми пука, дали на стадион "Васил Левски" срещу "Базел" ще бъдете 1000 или 2000 души, барабар с лелките с пеньоарите...
Капитане, тея юноши се съмнявам да ги наложите. То времето си минава, а те вече трябва да са почнали да влизат като резерви за по 20-тина минути, а не да се обиграват в Миньор ( Бобов дол ). Само с обиграване в "Б" и "В" група няма да стане. После се чудите защо не играят със самочувствие на победители. Сега ще си понакупите сърбежи, после ще се чудите как да ги изгоните, после пак на португалци ще се мине, а Попадийн ще го гледаш как играе прилично в Ботев или навън.
Ивайло Лудогорец написа:Защо ли очаквах някой да изкочи с такова мнение за "миналото" и "великите успехи на отбора на Левски в МИНАЛОТО " . Докато не спрете да се мислите за велики и да лежите на стари лаври няма да излезете от този батак в който сте от доста години. В Разград винаги е имало футбол , дори да не сме имали отбор в А група . И никога не сме се имали за голям отбор , винаги сме били скромни и подхождаме с респект към "грандовете" , въпреки че ги дерем когато и където ги хванем от известно време . Направо от къде това самочувствие , трябва да сте по ниски от тревата цяла година ама не би .
Че човека ти говори и за настоящето,а и за бъдещето,ама..."...Пенчо бре,чети,Пенчо пак не ще..."
Та и ти-прочел,недочел,хайде да се обадиш
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

Мисля че е много нахално Лудогорец да иска подкрепата на феновете на Левски и ЦСКА, не защото им взима титлите и ги бие къде ги хване последните години, а заради собствениците, които нз как станаха милионери, не им стига че се изгавриха с народа и държавата, ми почнаха да си мерят ония си работи на гърба на грандовете, след като за Ловеч и Разград има, а за ЦСКА и Левски са останали трохите( Лупи и Шматков), да вдигат там целият регион да отпускат рейсове, камиони, рамерката и да се изсипват в шопско (както обичат да казват по тия места), единствено призовам феновете на ЦСКА да не си отмъщават за тия селско-разградско случки преди 2 години, да не им падаме на нивото на Домусчиеви и цимбиците
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Искаш да кажеш , че хора като Домусчиев и Ганчев са длъжни да дават на Левски и ЦСКА ли ?
Ивайло Лудогорец написа:Искаш да кажеш , че хора като Домусчиев и Ганчев са длъжни да дават на Левски и ЦСКА ли ?
Мен ли питаш, не са длъжни, но щом са решили да си гледат спокойствието в Ловеч и Разград, но това спокойствие все пак има някаква цена, а тя e да играят пред 1000 човека в шампионската лига, нали знаеш каква ще е реакцията на УЕФА като ви види срещу Базел (няма да и станете любимци)
Ти ми отговори защо прищявката на Домусчиев "Лудогорец" трябва да е моя кауза ?
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Чакай малко , някакъв журналист е написал статия ,тип лично мнение . Никой не ви агитира да подкрепите Лудогорец . 100 човека друг път. Както казах нямаме капацитет да ходим много хора някъде другаде да домакинстваме , особено в ден като Сряда . Ако мача беше в Разград , дори при подобрен стадион до 10 000 щеше да се напълни гаранция . Само да не стане дай боже да влезем в групите и да има хора дето ще са от първите отишли да гледат Ман Юн. , Барса , Сити , Байерн , Борусия или някой др .
А дано !

Желая успех на "Лудогорец"от цялото си сърце.Играят най-добрия футбол в България,съвсем заслужено са шампиони и прекрасно представят Родината пред Европа.За разлика от някои,дето се имат за голяма работа....а хапват вафла "Мура",на брега на река Иртиш.По повод чуждите футболисти в състава на "Лудогорец",те всички са купени.Не са крадени без пари,както тези с които Левски и ЦСКА трупаха измислени титли по време на социализма,под крилото на БКП.А за собствениците не знам,какви са претенциите на синьо-червеното братство.Сякаш собствениците на другите отбори в БГ са все хубавци и добряци,с честно спечелени пари.
Виж сега, първо това беше го казал Петричeв, после ние не сме америка всеки втори да е милионер, да има пари за всички отбори, затова вметнах че към този момент за ЦСКА и Левски са оставени трохите и накрая заради добрият отбор и професионалното отношение на хората които са работели, дано биете, просто другите фенове кво ни бърка (най-вече на грандовете)