II Кръг - Лудогорец - Черноморец
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: II Кръг - Лудогорец - Черноморец
4:1
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
-
- Контакти:
Победа акули !
Ivo-Chernomoretz написа:Победа акули !
Не сте много далече от победата. Както се мъчим днес не знам какво ще правим в сряда...
Аз съм от Микре Юнайтед
- Tzar na bulgarite
- Контакти:
Спокойно, днес не играха на максимума от възможностите си - нещо съвсем нормално и съвсем обяснимо, все пак в Сряда предстой далеч по-важен мач от днес, важното е, че няма контузени и да се стягат за Сряда - толкова 

mozart написа:Ivo-Chernomoretz написа:Победа акули !
Не сте много далече от победата. Както се мъчим днес не знам какво ще правим в сряда...
Ние днес играхме много по-добре от Слован.Реално мача трябваше да завърши наравно,но вие си вкарахте положението,а ние не успяхме в един равностоен мач.Всички от А група ще се съобразяват с нас този сезон.За мача с Партизан отбора на Лудогорец ще има коренно различна мотивация.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Както писах и в нашия форум,Черноморец не заслужаваше да загуби. Ако мача беше след 2-3 кръга,щяхме да го вземем. Вижда се,че отбора е с поне с класа над миналата година,трябва време да се обиграят. Черноморец ще е фактор тази година. Аз съм доволен от показаното,яд ме е за резултата.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Равностоен мач, но все пак по-класния отбор е Лудогорец, видя се че като вдигнаха малко темпото в началото на второто полувреме, започнаха опасностите пред вратата на Черноморец..
После намалиха пак темпото и Черноморец имаше не лоши шансове....
Истината е че нямаме качествени резерви....Кишада, Бакалов - пълен потрес, ...Деко и той далеч от добрите си дни..Мишо с нищо не помогна..
Иван Стоянов беше уморен, чудесни както винаги Минев и Кайсара, стабилен Мантула, бавен Барт, отличен Златински, добър Дяков, стараещ се Марселиньо, концентриран Владо Стоянов, борещ се Безяк...
Слабичко, но на фона на мача в сряда - нормално...
Както казах нямаме качествени резерви...за Европа може да не се отрази това, но ако играем на два фронта, ще е пагубно, мисля че докато сме в Европа ще губим още доста точки в първенството !!! Като че ли от тази гледна точка Ботев имат най-добри резерви и са основен фаворит за титлата, само за това - по-добри резерви !!
После намалиха пак темпото и Черноморец имаше не лоши шансове....
Истината е че нямаме качествени резерви....Кишада, Бакалов - пълен потрес, ...Деко и той далеч от добрите си дни..Мишо с нищо не помогна..
Иван Стоянов беше уморен, чудесни както винаги Минев и Кайсара, стабилен Мантула, бавен Барт, отличен Златински, добър Дяков, стараещ се Марселиньо, концентриран Владо Стоянов, борещ се Безяк...
Слабичко, но на фона на мача в сряда - нормално...
Както казах нямаме качествени резерви...за Европа може да не се отрази това, но ако играем на два фронта, ще е пагубно, мисля че докато сме в Европа ще губим още доста точки в първенството !!! Като че ли от тази гледна точка Ботев имат най-добри резерви и са основен фаворит за титлата, само за това - по-добри резерви !!
Равностоен мач. Радвам се победихме един доста корав отбор. Черноморец отново са привлекли много добри футболисти и скоро ще накарат всички да се съобразяват с тях. Нашите вдигнаха оборотите в началото на второто полувреме и логично стигнаха до гол, искаше ми се да вкараме и втори и да не треперим до края; хвана ме яд на Кишада, че толкова лековато отигра няколко положения. Видя се колко важна е играта на Дяков и Златински, определяща е за поведението на отбора в мача; Мантула по-добре си взаимодейства с Моци, докато на Барт му личи, че не е бил отдавна титуляр. Важни три точки и този мач вече е в историята, идва Партизан!
Не знам къде го видяхте този равностоен мач. Съвсем резонна победа за Лудогорец. Естествено, можеше да стане някоя грешка и да има друг резултат. Личеше си, че нашите са уморени и освен това се пазят. Някои направо демонстративно си ходеха по терена. Очаквах повече резерви в състава.
Според мен целта беше с минимум усилия да вземат мача, но им се наложи малко да се поразтичат когато времето напредна.
Аз бих отличил Владо Стоянов (безупречен), Барт (добри намеси и страходни точни пасове на големи разстояния), Кейсара (на този въобще не му личи умората и не се пази) и Дяков.
Искам да видя повторение обаче на засадите, защото се създаде усещането в публиката, че се вдигаха несъществуващи засади на няколко пъти. Признавам, че не бях наблюдателен, но за едната съм на 99% сигурен, че нямаше. Имаше и странни отсъждания при нарушенията. Обаче трябва да се види видео все пак.
Според мен целта беше с минимум усилия да вземат мача, но им се наложи малко да се поразтичат когато времето напредна.
Аз бих отличил Владо Стоянов (безупречен), Барт (добри намеси и страходни точни пасове на големи разстояния), Кейсара (на този въобще не му личи умората и не се пази) и Дяков.
Искам да видя повторение обаче на засадите, защото се създаде усещането в публиката, че се вдигаха несъществуващи засади на няколко пъти. Признавам, че не бях наблюдателен, но за едната съм на 99% сигурен, че нямаше. Имаше и странни отсъждания при нарушенията. Обаче трябва да се види видео все пак.
[center]
[/center]

-
- Контакти:
Очаквах точно такава среща. По-малко зор, повече пазене. Концентрацията не беше висока, но все пак.. Сряда идва. Владо и Кейсара бяха безупречни, не че и другите не бяха, но специално Кейсара беше като подивял - страхотна енергия. Не мисля дакоментирам играчите като цяло с оглед на многото промени, настъпили при нас и умората, която ще започнат да натрупват.
Видях обаче един много привлекателен Черноморец. Само късмета не им достигна, това е истината. Стриктно подредени и коректни. Особено голямо впечатление ми направи феърплея от тяхна страна. Не се сещам кой точно беше ударил Дяков, но докато не му се извини не напусна мястото на нарушението, въпреки картона, който получи. Евала.
Съдийството според мен не оказа влияние. Грешки имаше и в двете посоки, но и съдията не успя да изпусне мача - не че имаше какво да му се изпуска де...
Поздравления още веднъж за Черноморец. С тази игра ще надвият доста отбори, а дори може и нас по традиция да ни ударят в Бургас.
Видях обаче един много привлекателен Черноморец. Само късмета не им достигна, това е истината. Стриктно подредени и коректни. Особено голямо впечатление ми направи феърплея от тяхна страна. Не се сещам кой точно беше ударил Дяков, но докато не му се извини не напусна мястото на нарушението, въпреки картона, който получи. Евала.
Съдийството според мен не оказа влияние. Грешки имаше и в двете посоки, но и съдията не успя да изпусне мача - не че имаше какво да му се изпуска де...
Поздравления още веднъж за Черноморец. С тази игра ще надвият доста отбори, а дори може и нас по традиция да ни ударят в Бургас.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011