XX кръг, Лудогорец - Литекс, 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Гочето1913

Re: XX кръг, Лудогорец - Литекс, 7.4.13, 18 часа

Мнениеот Гочето1913 » 04 апр 2013 14:22

2:0 според ме ще завърши, тъй като Литекс ще са изморени от мача с Левски за купата и това дава сериозно предимство за Лудогорец!Нека по-добрият на терена победи!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 апр 2013 14:31

След дълго умуване Съдийската комисия към БФС определи нарядите за предстоящия 20-и кръг в "А" група. Напеченият сблъсък Лудогорец - Литекс е поведен на Николай Йорданов. Асистенти на съдия №2 в ранглистата ще бъдат Иван Вълчев и Георги Тодоров.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 апр 2013 14:52

Най-вероятно е победа на Лудогорец!Исками се Х!Литекс са ми много симпатични тази година и им пожелавам успех!
След като минах през трите знака-прогноза 2:1!

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 04 апр 2013 15:47

Лудогорец определено не показват този футбол, който показваха миналия сезон (особено есента). И започнаха да печелят мачове по "другия" начин, което ми поразвали хубавите впечатления за тях. Имат добър отбор, могат да играят красив футбол, но веруюто за победа на всяка цена ги превръща в подобие на "грандовете". Явно и те, като Левски, си "имат начини".
Споменът от миналата година и двете кристално чисти дузпи, които не ни дадоха си остава. Пожелавам си и аз хубав мач и дано този път нещата се получат за нас. Есента в Ловеч ни бихте за пръв път, пак след много наши пропуски. А вие се възползвахте от шансовете си. Тогава се игра истински мач, хубав, с положения пред двете врати, без решаващи съдийски грешки. Надявам се и в неделя да е така.
Проблем за нас е големия брой контузени. Към контузените, които е написал колегата в първия пост мога да добавя и трайно контузения ни капитан Йеленкович, също така и едно от младите открития на Стоичков- Никола Колев, който също може да играе като централен халф. Като добавим и Симеон Славчев- в средата на полузащитата нещата стават доста неблагоприятни за нас. Освен това Иса и Бодуров също ще липсват. С това ситуацията доста започва да наподобява мача от миналата пролет, когато пак имахме един куп контузени и наказани, но изиграхме мача с голямо желание и само една колективна грешка в защита и съдията ни лишиха от победата.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 04 апр 2013 16:02

Blagoy написа: С това ситуацията доста започва да наподобява мача от миналата пролет, когато пак имахме един куп контузени и наказани, но изиграхме мача с голямо желание и само една колективна грешка в защита и съдията ни лишиха от победата.

Наистина играхте много бойко тогава ..но хайде да се разберем..Марселиньо изтърва три чисти гола, а при удара на Иван Стоянов няколко футболисти от вашите се въргаляха на гол-линията и някак си успяха да избият !
Каква колективна грешка след чудесен наш гол - хубав пробив на Мишо Александров и завършек на Генчев ?!!!
Иначе съдията действително можеше да свири дузпа на Минев срещу Галин.
С оглед на казаното дотук, равния тогава бе напълно закономерен, още малко ще кажеш че сте ни надиграли ?!!?
Виж мача есента в Ловеч ( 2:1) за вас е друга бира..там можехте да ни биете с 2-3 гола..
Бъдете малко по-обективни, не гледайте само от вашата камбаниария

А относно мача, ще бъде хубаво дерби,мисля че ще победим с едно 2:1, което ше ни отвори пътя към титлата !
В дербита играем с друго настроение !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 04 апр 2013 16:13

Не казвам, че сме ви надиграли, факт е, че изпуснахте 2-3 чисти положения през първото полувреме. И, да, колективна грешка на защитата е, че бяха изпуснати двама ваши играчи да си подадат толкова необезпокоявани.
Дано в неделя наистина стане хубаво дерби, дано и времето е хубаво, тъй като мисля да отида до Разград.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 04 апр 2013 16:18

3-3
Изображение

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 04 апр 2013 16:31

NikeBG написа:
Ивайло Лудогорец написа:Безкрайно симпатичния ми отбор на Литекс , са единствения отбор , който мисля че може да ни победи с футболни аргументи в момента .

Имаше отбор на който съдиите не му позволиха да ви победи! Цяла България можа да види мача ви в Пловдив с Ботев.

А на този отбор дали съдиите не му помогнаха, като се направиха на слепи, когато защитник на същия този отбор от Пловдив извади топката от вратата с ръка? А!? Що осираш темата не мога да те разбера?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 04 апр 2013 17:04

Аз за Литекс не мога да кажа нищо лошо, уважавам си ги хората и искрено се надявам да стане добър мач в неделя.
Е...не ми хареса само едно изказване на Стоичков, в което ни причисли към "мършите" в бг футбола, не му прави чест, но здраве да е, на готово по-лесно става / предвид него като треньор на Литекс/, но в нашия случай всичко се започна от Б групата и тези хора, които до момента водят отбора ни, са хвърлили много труд, да не говоря за средствата от Домусчиев, така че малко поне уважение към клуба Лудогорец.
А за прогнозата...върти ми се едно 2:0, предвид някои обстоятелства, но най-вече ми се иска нашите момчета да играят спокойно, с настроение и хъс, както го направиха Литекс с левскарите.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 04 апр 2013 17:08

мим написа:Аз за Литекс не мога да кажа нищо лошо, уважавам си ги хората и искрено се надявам да стане добър мач в неделя.
Е...не ми хареса само едно изказване на Стоичков, в което ни причисли към "мършите" в бг футбола, не му прави чест, но здраве да е, на готово по-лесно става / предвид него като треньор на Литекс/, но в нашия случай всичко се започна от Б групата и тези хора, които до момента водят отбора ни, са хвърлили много труд, да не говоря за средствата от Домусчиев, така че малко поне уважение към клуба Лудогорец.
А за прогнозата...върти ми се едно 2:0, предвид някои обстоятелства, но най-вече ми се иска нашите момчета да играят спокойно, с настроение и хъс, както го направиха Литекс с левскарите.

Грешно си разбрала. "Мършите" са предимно хората в БФС и съдиите.

"Дразнят ме мършите във футбола, които се подиграват с труда на децата. Това е все едно да се подиграваш със своите деца. Подиграват се с хората, които дават пари за футбола и с нас, които се опитваме да научим децата на футбол. Знаете за кого говоря, няма какво да ви обяснявам повече", заяви в свой стил Стоичков."

Това са му думите ;)
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Върни се в “Лудогорец”