XIII кръг, Лудогорец - Левски, 2:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: XIII кръг, Лудогорец - Левски, 18.11.12
Много ми се иска този мач да е хикс, но реално най-вероятно ще завърши с победа за Лудогорец..Нещо от сорта 1:0/2:0.
Време е за отмъщение! 1:2 

- Tomislav_Fan
- Контакти:
Едно е сигурно, 3:0 за нас. Понеже ще сме три пъти повече от "домакините". САМО ЛЕВСКИ !!!
Мача е 1Х. С малко голове. Имам чувството, че се повтаря ситуацията от миналата година, когато Лудогорец имаха няколко загуби и изригнаха с победа на Герена. Само че сега са домакини 

ХАЙДЕ, ЛУДОГОРЕЕЕЕЦ !
Време е да покажем че все още сме най-добрия отбор в България и тоя мач идва точно навреме !
Много писаници, много нещо - за бойкоти, за разпри и така нататък четох в клуба. Всеки от нас се чуди има ли такова нещо или няма ?!
Време е да получим отговор, аз вярвам че игровото поведение на играчите в тоя мач ще бъде коренно различно от лежерното поведение последните 4-5 мача !
Време е да покажем че все още сме най-добрия отбор в България и тоя мач идва точно навреме !
Много писаници, много нещо - за бойкоти, за разпри и така нататък четох в клуба. Всеки от нас се чуди има ли такова нещо или няма ?!
Време е да получим отговор, аз вярвам че игровото поведение на играчите в тоя мач ще бъде коренно различно от лежерното поведение последните 4-5 мача !
-
- Контакти:
Сблъсък на 2 далматинеца.
И двата отбора са силни.. като за българския шампионат, но и в 2та отбора липсва ХЪС. Особено важи за Лудогорец, аз толкова се чудех какви са тия издънки а то това се оказа.
С други думи при подходящ стимул (наказание,награда,себедоказване) играчите на Лудогорец ще бият. Просто са по-добри, резултатите им в последните мачове са такива, защото ги лови апатията. Играят ли на .. 80% Левски са дотам.
Искрено се надявам обаче хъса на тима от Разград да се появи след 2-3 месеца. Закъде да бързат
И двата отбора са силни.. като за българския шампионат, но и в 2та отбора липсва ХЪС. Особено важи за Лудогорец, аз толкова се чудех какви са тия издънки а то това се оказа.
С други думи при подходящ стимул (наказание,награда,себедоказване) играчите на Лудогорец ще бият. Просто са по-добри, резултатите им в последните мачове са такива, защото ги лови апатията. Играят ли на .. 80% Левски са дотам.
Искрено се надявам обаче хъса на тима от Разград да се появи след 2-3 месеца. Закъде да бързат

[center]
[/center]

- Levskar_90
0:2 за ОТБОРА НА НАРОДА ЛЕВСКИ !
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Традиционна победа за Лудогорец ...!!! Гледах им мача с Враца , ако играят по същия начин 3:1 за нас . 

За мен най-сигурната единица в кръга.Горските са по-добри във всяко едно отношение.Освен това като им знам треньора на левски,я излезе с нападател,я не.
I'M BLIND!IMPRESS ME!