мим написа: А най ме е яд като започнат да философстват за мача ни с Динамо З. Просто е унизително българи да се кефят, че не съумяхме с малко, да продължим напред. Нека преди да говорят за този мач, си помислят как би стоял техния отбор на наше място и ако са искрени...биха си замълчали със съжалението, че не продължи напред Лудогорец.
Винаги казвам, че Черноморец ми е симпатичен отбор, дори в тази връзка се изля солидна помия по мой адрес в един от сайтовете от привърженици на "грандовете", където открито съжалих, че стават тези не добри неща със собственици и финансии на Черноморец и казах, че по-добре да изпадне ЦСКА от А група, отколкото Черноморец, защото за мен втория е по-стойностен отбор.
А за предстоящата среща...естествено ми се иска да победим, но не знам как играе Черноморец и въпреки всичко вярвам в добрата игра на нашите момчета, трудно, но 2:0 за нашите
Ами така е не можаха да преглътнат колко добре стои "селския" Лудогорец на европейски терен. Отпадането има едно лице и това бе Петев, обсъждали сме го многократно, къде и как сгреши...
Черноморец е симпатичен отбор, да, но част от феновете им подеха тоя недостоен хор..и честно казано са едни от най-настървените, направо им се чудя, след като си личи че са интелигентни и улегнали хора

Мисля си че нашите хора - футболисти и ръководство (особено след горчивия урок в Загреб) знаят, къде сме и що сме, ние като фенове им даваме нужното спокойствие ! Резултатите ще дойдат - неминуемо !
Нашия проблем е отчасти Петев с неговата упоритост да налага едно и също, и да приказва след мач едно и също. Другия ни проблем е Петричев с неговите декларации !
Дразни ме арогантността на Петев, него реално чудесните играчи го направиха треньор, и Дерменджиев !. Дано малко се поучупи, малко да почне да рискува....иначе стила ми харесва, чудесно играем, но сега трябва да бием навсякъде и всички, защото много вдигнахме летвата !
И още нещо да му се каже..при 1:0 мача не е решен, ако ще Меси и Роналдо да са ти в състава ! Мисля че в последния мач с Враца го разбра....