X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 18.00ч

Мнениеот snakebite » 24 окт 2012 15:10

мим написа: А най ме е яд като започнат да философстват за мача ни с Динамо З. Просто е унизително българи да се кефят, че не съумяхме с малко, да продължим напред. Нека преди да говорят за този мач, си помислят как би стоял техния отбор на наше място и ако са искрени...биха си замълчали със съжалението, че не продължи напред Лудогорец.
Винаги казвам, че Черноморец ми е симпатичен отбор, дори в тази връзка се изля солидна помия по мой адрес в един от сайтовете от привърженици на "грандовете", където открито съжалих, че стават тези не добри неща със собственици и финансии на Черноморец и казах, че по-добре да изпадне ЦСКА от А група, отколкото Черноморец, защото за мен втория е по-стойностен отбор.
А за предстоящата среща...естествено ми се иска да победим, но не знам как играе Черноморец и въпреки всичко вярвам в добрата игра на нашите момчета, трудно, но 2:0 за нашите :)

Ами така е не можаха да преглътнат колко добре стои "селския" Лудогорец на европейски терен. Отпадането има едно лице и това бе Петев, обсъждали сме го многократно, къде и как сгреши...
Черноморец е симпатичен отбор, да, но част от феновете им подеха тоя недостоен хор..и честно казано са едни от най-настървените, направо им се чудя, след като си личи че са интелигентни и улегнали хора :shock:
Мисля си че нашите хора - футболисти и ръководство (особено след горчивия урок в Загреб) знаят, къде сме и що сме, ние като фенове им даваме нужното спокойствие ! Резултатите ще дойдат - неминуемо !
Нашия проблем е отчасти Петев с неговата упоритост да налага едно и също, и да приказва след мач едно и също. Другия ни проблем е Петричев с неговите декларации !
Дразни ме арогантността на Петев, него реално чудесните играчи го направиха треньор, и Дерменджиев !. Дано малко се поучупи, малко да почне да рискува....иначе стила ми харесва, чудесно играем, но сега трябва да бием навсякъде и всички, защото много вдигнахме летвата !
И още нещо да му се каже..при 1:0 мача не е решен, ако ще Меси и Роналдо да са ти в състава ! Мисля че в последния мач с Враца го разбра.... ;)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 24 окт 2012 15:28

И още нещо да му се каже..при 1:0 мача не е решен, ако ще Меси и Роналдо да са ти в състава ! Мисля че в последния мач с Враца го разбра.... ;)[/quote]

Подкрепям те напълно, но с Враца, си мисля, че равенството е не заради наши грешки, а просто наистина късмет, защото момчетата играха до последно атакуващо, просто шанс беше да вкарат втори гол...също като снощния мач на Барса... / макар, че второто полувреме не можах да го гледам :), но беше достатъчно да гледам първото като "стоене" на двата отбора на терена.
Но така или иначе, не бива да се отпускаме, без значение резултата...

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 24 окт 2012 15:29

Ако бием шанса за титлата ще е много голям.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 окт 2012 15:36

мим написа:Подкрепям те напълно, но с Враца, си мисля, че равенството е не заради наши грешки, а просто наистина късмет, защото момчетата играха до последно атакуващо, просто шанс беше да вкарат втори гол...също като снощния мач на Барса... / макар, че второто полувреме не можах да го гледам :), но беше достатъчно да гледам първото като "стоене" на двата отбора на терена.
Но така или иначе, не бива да се отпускаме, без значение резултата...

Така е! Във Враца нашите бързаха да вкарат още, но не съумяваха - късмет, вратар, опълчение, какво ли не. Не са пазили резултат и не са се отпускали, освен неволно. Беше класически мач на класен и малък отбор с постоянно обикаляне на наказателното поле, дива защита и единични контраатаки, която до където стигне.
[center]Изображение[/center]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 24 окт 2012 16:16

bianchi написа:Успех на Отбора на Бургас Яник Боли ще се погрижи за балона от разград и 5-те платени фена.

Точно така !

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 24 окт 2012 16:22

Този мач го взимаме. Черноморец ще бъде разкован... ;) Sorry, но трябва да си връщаме загубените точки от Враца.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 24 окт 2012 16:24

1Neutralen написа:Този мач го взимаме. Черноморец ще бъде разкован... ;) Sorry, но трябва да си връщаме загубените точки от Враца.

Хубаво е да си вярваш ! :) :) :) :)

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 24 окт 2012 16:28

Ivo-Chernomoretz написа:
1Neutralen написа:Този мач го взимаме. Черноморец ще бъде разкован... ;) Sorry, но трябва да си връщаме загубените точки от Враца.

Хубаво е да си вярваш ! :) :) :) :)

И ти, и ти...;)

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 24 окт 2012 17:08

snakebite написа:
мим написа: А най ме е яд като започнат да философстват за мача ни с Динамо З. Просто е унизително българи да се кефят, че не съумяхме с малко, да продължим напред. Нека преди да говорят за този мач, си помислят как би стоял техния отбор на наше място и ако са искрени...биха си замълчали със съжалението, че не продължи напред Лудогорец.
Винаги казвам, че Черноморец ми е симпатичен отбор, дори в тази връзка се изля солидна помия по мой адрес в един от сайтовете от привърженици на "грандовете", където открито съжалих, че стават тези не добри неща със собственици и финансии на Черноморец и казах, че по-добре да изпадне ЦСКА от А група, отколкото Черноморец, защото за мен втория е по-стойностен отбор.
А за предстоящата среща...естествено ми се иска да победим, но не знам как играе Черноморец и въпреки всичко вярвам в добрата игра на нашите момчета, трудно, но 2:0 за нашите :)

Ами така е не можаха да преглътнат колко добре стои "селския" Лудогорец на европейски терен. Отпадането има едно лице и това бе Петев, обсъждали сме го многократно, къде и как сгреши...
Черноморец е симпатичен отбор, да, но част от феновете им подеха тоя недостоен хор..и честно казано са едни от най-настървените, направо им се чудя, след като си личи че са интелигентни и улегнали хора :shock:
Мисля си че нашите хора - футболисти и ръководство (особено след горчивия урок в Загреб) знаят, къде сме и що сме, ние като фенове им даваме нужното спокойствие ! Резултатите ще дойдат - неминуемо !
Нашия проблем е отчасти Петев с неговата упоритост да налага едно и също, и да приказва след мач едно и също. Другия ни проблем е Петричев с неговите декларации !
Дразни ме арогантността на Петев, него реално чудесните играчи го направиха треньор, и Дерменджиев !. Дано малко се поучупи, малко да почне да рискува....иначе стила ми харесва, чудесно играем, но сега трябва да бием навсякъде и всички, защото много вдигнахме летвата !
И още нещо да му се каже..при 1:0 мача не е решен, ако ще Меси и Роналдо да са ти в състава ! Мисля че в последния мач с Враца го разбра.... ;)

ААААААА Разкрих ви ...... братя Домусчиеви ..... вие стееееее ааааааааааа разкрити стеееееее признайте сиииииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Върни се в “Лудогорец”