Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев

Мнениеот anihilator » 03 авг 2012 01:40

Обичам Левски написа:
Обичам Левски от много ранна детска възраст,но никога не съм пропускал мач на Дунав.Винаги ще им симпатизирам със присъствието си на стадиона и със шалче на Дунав във ръка

Няма значение, не мога да ви разбера психиката и манталитета на вас
Иначе при тези обстоятелства се надявам да не влезете в А група... [b]Е аз също не мога да го разбера това :!:

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 03 авг 2012 01:41

Обичам Левски написа:Приятел Г-н Домусчиев не е дал и няма да даде нито 1 лев за подобряване на базата ни или за селекции.Това са парите събрани от собственика и от другите ни спонсори разбра ли сега? Прочети първото ми мнение във тази тема и ще разбереш със какво ще помага Домусчиев за развиването на Русенския футбол

п.п Четете и после пишете !

Обичам Левски написа:Целта пред това сътрудничество е развитието на футбола в региона, най-вече що се отнася до детско-юношеския футбол и подготовката на треньорски кадри за нуждите на двата клуба.

Още в понеделник започва и изграждането на новото изкуствено игрище на ст. "Дунав", на което се разчита, че ще подобри значително условията за подготовка на кадрите в ДЮШ.

Попълнения от Лудогорец може да подсилят Дунав. Тимът от "В" група се явява като неофициален сателит на супершампиона на България, като често двата тима играят контроли. Ръководството на Дунав се надява, че под наем в клуба може да пристигнат някои от футболистите от юношеската формация на Лудогорец, както и такива, които не попадат в плановете на Ивайло Петев за представителния тим.

То ти си написал, че им се явявате като сателит...би ли се радвал, ако Дунав влезнат в А група като ''неофициален'' сателит на Лудогорец?Както казах Левски и Цска вече са имали такива и знаем какви мачове следват.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 01:42

Как да ме разберете като не сте от град,който доскоро футбол нямаше.Пълен хаос владееше русенския футбол.Дядо ми е бил левскар,баща ми е левскар,аз съм левскар и децата ми ще бъдат левскари,НО никога няма да спра да подкрепям русенския футбол със каквото мога.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 01:44

п.п Четете и после пишете ![/quote]

Обичам Левски написа:Целта пред това сътрудничество е развитието на футбола в региона, най-вече що се отнася до детско-юношеския футбол и подготовката на треньорски кадри за нуждите на двата клуба.

Още в понеделник започва и изграждането на новото изкуствено игрище на ст. "Дунав", на което се разчита, че ще подобри значително условията за подготовка на кадрите в ДЮШ.

Попълнения от Лудогорец може да подсилят Дунав. Тимът от "В" група се явява като неофициален сателит на супершампиона на България, като често двата тима играят контроли. Ръководството на Дунав се надява, че под наем в клуба може да пристигнат някои от футболистите от юношеската формация на Лудогорец, както и такива, които не попадат в плановете на Ивайло Петев за представителния тим.

То ти си написал, че им се явявате като сателит...би ли се радвал, ако Дунав влезнат в А група като ''неофициален'' сателит на Лудогорец?Както казах Левски и Цска вече са имали такива и знаем какви мачове следват.[/quote

А ти радваш ли се,че Бойко ви назначи спонсор ?
Всеки който е дошъл от добро сърце да помага на Дунав е добре дошъл

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 03 авг 2012 01:45

Съжелявам русенският футбол с такива фенове доникаде няма да я докара , но пък няма лошо все пак можете да си викате за левски :idea:

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 01:46

anihilator написа:Съжелявам русенският футбол с такива фенове доникаде няма да я докара , но пък няма лошо все пак можете да си викате за левски :idea:

Да и аз съжалявам,че русенци се обединиха със целта да имаме отбор във професионалия футбол.

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 03 авг 2012 01:49

Обичам Левски написа:
anihilator написа:Съжелявам русенският футбол с такива фенове доникаде няма да я докара , но пък няма лошо все пак можете да си викате за левски :idea:

Да и аз съжалявам,че русенци се обединиха със целта да имаме отбор във професионалия футбол.

Аз пожелавам на феновете, които ОБИЧАТ ДУНАВ (не на теб) да си видят отбора в А група възможно най-скоро, но като независим отбор...а не като ''неофициален'' сателит на Лудогорец.

п.п. Зарежете темата за подкрепянето на местните отбори и как цяла България обича Левски и Цска..то затова стадионите и в София и в градове като Русе и Плевен остават празни.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 03 авг 2012 01:51

Хубаво е , че са се обеденили но ти не си фен на дунав за какво говорим :?: , ако на тича някой ги разказва такива като тебе с камъни ще го изгонят ;) или си фен на дунав или не си , а ти явно не си :!:

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 03 авг 2012 01:52

Ако Дунав влезат в "А"-група и играят Дунав - Левски в Русе да разбирам ли че ти ще си на трибуните с шалче в ръка на Дунав подкрепяйки Левски ?!?!?
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 01:55

крАСАВци написа:
Обичам Левски написа:

Аз пожелавам на феновете, които ОБИЧАТ ДУНАВ (не на теб) да си видят отбора в А група възможно най-скоро, но като независим отбор...а не като ''неофициален'' сателит на Лудогорец.

п.п. Зарежете темата за подкрепянето на местните отбори и как цяла България обича Левски и Цска..то затова стадионите и в София и в градове като Русе и Плевен остават празни.

А аз пожелавам на феновете на Локомотив да си подкрепят истински отбора на стадиона,а не по форумите и да сеят убежденията си,че освен техния отбор друг няма.Айде ходи си гледай разправиите около Локомотив и си радвайте на назначения ви нов собственик ама отиди на стадиона не тук да се правиш на велик.Няма значение кой отбор обичам и кой не .Важното е ,че всеки мач съм на стадиона и подкрепям отбора.Айде със здраве стига със тая злоба

Върни се в “Лудогорец”