Лятна селекция и подготовка /2012/ - "Лудогорец"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: Лятна селекция и подготовка /2012/ - Лудогорец

Мнениеот eelche » 25 май 2012 12:57

D.Georgiev написа:Първото ново име, което се свързва с отбора:

http://gong.bg/view_article.php?article_id=272955

Шампионска селекция и европробиви не се правят с футболисти от втора холандска дивизия...Справка:Левски на инж.Иванов и тоталния провал през последните 3 години.Личното ми мнение,защото си личи че се прави нещо сериозно в Разград е,че трябват футболисти от типа на Седрик Бардон(играли голям футбол на добра футболна възраст) или изпълнители като Шаешу,Анисе,Де Карвальо :roll:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 25 май 2012 13:20

eelche написа:
D.Georgiev написа:Първото ново име, което се свързва с отбора:

http://gong.bg/view_article.php?article_id=272955

Шампионска селекция и европробиви не се правят с футболисти от втора холандска дивизия...Справка:Левски на инж.Иванов и тоталния провал през последните 3 години.Личното ми мнение,защото си личи че се прави нещо сериозно в Разград е,че трябват футболисти от типа на Седрик Бардон(играли голям футбол на добра футболна възраст) или изпълнители като Шаешу,Анисе,Де Карвальо :roll:

Така е. Информацията е, че ще се вземат малко футболисти, но пъл качествени. С тази новина това не се потвърждава. И все пак е към темата, затова я постнах. Най-важени са класен нападател и вратар.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 25 май 2012 13:25

Ужасно...да вземе шампиона на България играч от Алмере Сити...и то защитник. Алмере Сити инкасираха по 3-4 гола на мач този сезон редовно, а втора холандска е полу-аматьорска дивизия. Бъргзорг има мачове в НЕК, но след като е стигнал до Ередивизи и от там е отишъл в Алмере, значи е слаб футболист без нужните качества. В годишника на Холандския футбол от миналия сезон този човек е с аматьорски договор.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 25 май 2012 14:15

botev1921 написа:Ужасно...да вземе шампиона на България играч от Алмере Сити...и то защитник. Алмере Сити инкасираха по 3-4 гола на мач този сезон редовно, а втора холандска е полу-аматьорска дивизия. Бъргзорг има мачове в НЕК, но след като е стигнал до Ередивизи и от там е отишъл в Алмере, значи е слаб футболист без нужните качества. В годишника на Холандския футбол от миналия сезон този човек е с аматьорски договор.

Имам чувството, че ако наистина сме го взели, ще да е заради рапърските му качества :) Но все пак няма официална информация за това. Като се разбере ще го коментираме пак :)

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 25 май 2012 16:47

KitKat написа:Вече има :)
http://ludogorets.com/news.html?full_news=289

Този Трансфер ми се струва недообмислен. Отидшли да гледат един, харесали втори, а купили трети. Поне да беше млад, а той е вече на 25 и се подвизава във втора дивизия. Не знам, аз лично не му възлагам големи надежди, както каза някой по-горе с такива трансфери не се атакуват ЕКТ. Дано да греша, но не съм много ентусиазиран. Ето едно клипче:

http://www.youtube.com/watch?v=vuOQLbQSxIE

Прави впечатление, че играе добре и с двата крака, както и че не играе като десен защитник или крило (или поне не само там)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 25 май 2012 23:40

Няма да е лошо да се вкара и някой-друг ръстов и корав футболист. Видя се и на мача с ЦСКА - Марселиньо го събарят с рамо в наказателното поле, Бадема и Деко също ги смилат без да се свири нарушение. Не е проблем ако не беше толкова масово.
Холандецът е 1.77 м. висок, 76 килограма.
[center]Изображение[/center]

dad_rz
Контакти:

Мнениеот dad_rz » 28 май 2012 13:07

От сегаштия тим на Лудогорец качества имат, Барт, Гулдан, Дяков, Марселиньо, Бадема и Ив.Стоянов. ЗА участие в ШЛ трябват сериозни попълнения за другите постове.

Потребителски аватар
Neonis
Контакти:

Мнениеот Neonis » 28 май 2012 14:35

dad_rz написа:От сегаштия тим на Лудогорец качества имат, Барт, Гулдан, Дяков, Марселиньо, Бадема и Ив.Стоянов. ЗА участие в ШЛ трябват сериозни попълнения за другите постове.

+ Генчев и Минев

Върни се в “Лудогорец”