Първото ново име, което се свързва с отбора:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=272955
Лятна селекция и подготовка /2012/ - "Лудогорец"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: Лятна селекция и подготовка /2012/ - Лудогорец
D.Georgiev написа:Първото ново име, което се свързва с отбора:
Шампионска селекция и европробиви не се правят с футболисти от втора холандска дивизия...Справка:Левски на инж.Иванов и тоталния провал през последните 3 години.Личното ми мнение,защото си личи че се прави нещо сериозно в Разград е,че трябват футболисти от типа на Седрик Бардон(играли голям футбол на добра футболна възраст) или изпълнители като Шаешу,Анисе,Де Карвальо

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- D.Georgiev
- Контакти:
eelche написа:D.Georgiev написа:Първото ново име, което се свързва с отбора:
Шампионска селекция и европробиви не се правят с футболисти от втора холандска дивизия...Справка:Левски на инж.Иванов и тоталния провал през последните 3 години.Личното ми мнение,защото си личи че се прави нещо сериозно в Разград е,че трябват футболисти от типа на Седрик Бардон(играли голям футбол на добра футболна възраст) или изпълнители като Шаешу,Анисе,Де Карвальо
Така е. Информацията е, че ще се вземат малко футболисти, но пъл качествени. С тази новина това не се потвърждава. И все пак е към темата, затова я постнах. Най-важени са класен нападател и вратар.

Ужасно...да вземе шампиона на България играч от Алмере Сити...и то защитник. Алмере Сити инкасираха по 3-4 гола на мач този сезон редовно, а втора холандска е полу-аматьорска дивизия. Бъргзорг има мачове в НЕК, но след като е стигнал до Ередивизи и от там е отишъл в Алмере, значи е слаб футболист без нужните качества. В годишника на Холандския футбол от миналия сезон този човек е с аматьорски договор.
- D.Georgiev
- Контакти:
botev1921 написа:Ужасно...да вземе шампиона на България играч от Алмере Сити...и то защитник. Алмере Сити инкасираха по 3-4 гола на мач този сезон редовно, а втора холандска е полу-аматьорска дивизия. Бъргзорг има мачове в НЕК, но след като е стигнал до Ередивизи и от там е отишъл в Алмере, значи е слаб футболист без нужните качества. В годишника на Холандския футбол от миналия сезон този човек е с аматьорски договор.
Имам чувството, че ако наистина сме го взели, ще да е заради рапърските му качества

- D.Georgiev
- Контакти:
Този Трансфер ми се струва недообмислен. Отидшли да гледат един, харесали втори, а купили трети. Поне да беше млад, а той е вече на 25 и се подвизава във втора дивизия. Не знам, аз лично не му възлагам големи надежди, както каза някой по-горе с такива трансфери не се атакуват ЕКТ. Дано да греша, но не съм много ентусиазиран. Ето едно клипче:
http://www.youtube.com/watch?v=vuOQLbQSxIE
Прави впечатление, че играе добре и с двата крака, както и че не играе като десен защитник или крило (или поне не само там)

Няма да е лошо да се вкара и някой-друг ръстов и корав футболист. Видя се и на мача с ЦСКА - Марселиньо го събарят с рамо в наказателното поле, Бадема и Деко също ги смилат без да се свири нарушение. Не е проблем ако не беше толкова масово.
Холандецът е 1.77 м. висок, 76 килограма.
Холандецът е 1.77 м. висок, 76 килограма.
[center]
[/center]

От сегаштия тим на Лудогорец качества имат, Барт, Гулдан, Дяков, Марселиньо, Бадема и Ив.Стоянов. ЗА участие в ШЛ трябват сериозни попълнения за другите постове.
dad_rz написа:От сегаштия тим на Лудогорец качества имат, Барт, Гулдан, Дяков, Марселиньо, Бадема и Ив.Стоянов. ЗА участие в ШЛ трябват сериозни попълнения за другите постове.
+ Генчев и Минев