27-ми кръг, Локомотив (София) - Лудогорец, 6.5.12
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- florentin_petre
- Контакти:
Re: 27-ми кръг, Локомотив (София) - Лудогорец, 6.5.12
Едните се борят да не изпаднат другите за титла. В доста от случаите по слабия отбор спъва другия.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
- paceto
- Контакти:
ХХVІІ-ми кръг "А" ФГ срещата Локомотив Сф - Лудогорец ще се проведе по програма на 06.05.2012 /неделя/ от 16.00 ч. на стадион Българска армия.
Тази година Лудогорец играе най-добрия футбол в БГ ,но както често се случва не най-добрият става шампион.От друга страна ЛОКОМОТИВ е току що сглобен отбор, който няма почти никакъв синхрон между отделните линии .Дотук звучи лесно за Разградчани , но ... голяма част от футболистите на Лудогорец бяха оформени като качество именно в Локомотив ,и тук ги познаваме много добре а и в Разград да не забравят ,че ЦСКА,Левски и Литекс взеха точки от нас благодарение само и единственно на хората в черно.Така, че ако искате нещо от този мач вземете си и съдиичета с вас ....ей така ,за всеки случай.САМО ЛОКО !!!
- bekono
- Контакти:
Успех на Локо и дано се доберат поне до равен, колкото и невероятно да звучи.
Прогноза: 1-3
Прогноза: 1-3
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

В доста от мачовете си Лудогорец бият с разлика. В някои случаи обаче ако не се получи по този начин, въпреки многото положения отбора ни среща трудности - пример мача със Славия. Смятам обаче, че в края на първенството няма толкова наивно да загубим точки. Резултатът според мен ще е отново с 2-3 гола разлика в полза на разградчани! Успех на Лудогорец!
- mad forest
- Контакти:
james написа:Тази година Лудогорец играе най-добрия футбол в БГ ,но както често се случва не най-добрият става шампион.От друга страна ЛОКОМОТИВ е току що сглобен отбор, който няма почти никакъв синхрон между отделните линии .Дотук звучи лесно за Разградчани , но ... голяма част от футболистите на Лудогорец бяха оформени като качество именно в Локомотив ,и тук ги познаваме много добре а и в Разград да не забравят ,че ЦСКА,Левски и Литекс взеха точки от нас благодарение само и единственно на хората в черно.Така, че ако искате нещо от този мач вземете си и съдиичета с вас ....ей така ,за всеки случай.САМО ЛОКО !!!
Приказвате ей така за да кажете нещо! Кой мач сме взели със съдиите? А Локомотив колко мача спечели като надигра съперниците си! Колкото и да не ви е приятно към днешна дата Лудогорец е в пъти по-силен от повечето в А група и ако Локомотив вземе нещо от този мач ще е абсолютно нелогично! Не че е невъзможно - справка мача със Славия! Иначе относно мача мисля, че изненада не може да стане, не и в тази част на първенството! Локомотив ще бъде прегазен! Прогноза 0-4!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
- D.Georgiev
- Контакти:
Айде по-спокойно да не паднем от високо. Стига ни и победа с половин гол. Голям резултат до края виждам само срещу "Калиакра", който в момента са по-зле от "Светкавица" първия полусезон. Това за мен е по-стойностното "Локо" и се надявам другия сезон да си стъпят на краката. Предимството ни в този мач, е че ще играем на "Армията", а не в Надежда, заради тревата. Аз казвам, че много пъти трябваше да си вземем важните мачове, а грешахме. Още повече че не сме правили грешки срещу отбори от втората половина на таблицата и статистически погледнато и този момент наближава.

mad forest написа:james написа:Тази година Лудогорец играе най-добрия футбол в БГ ,но както често се случва не най-добрият става шампион.От друга страна ЛОКОМОТИВ е току що сглобен отбор, който няма почти никакъв синхрон между отделните линии .Дотук звучи лесно за Разградчани , но ... голяма част от футболистите на Лудогорец бяха оформени като качество именно в Локомотив ,и тук ги познаваме много добре а и в Разград да не забравят ,че ЦСКА,Левски и Литекс взеха точки от нас благодарение само и единственно на хората в черно.Така, че ако искате нещо от този мач вземете си и съдиичета с вас ....ей така ,за всеки случай.САМО ЛОКО !!!
Приказвате ей така за да кажете нещо! Кой мач сме взели със съдиите? А Локомотив колко мача спечели като надигра съперниците си! Колкото и да не ви е приятно към днешна дата Лудогорец е в пъти по-силен от повечето в А група и ако Локомотив вземе нещо от този мач ще е абсолютно нелогично! Не че е невъзможно - справка мача със Славия! Иначе относно мача мисля, че изненада не може да стане, не и в тази част на първенството! Локомотив ще бъде прегазен! Прогноза 0-4!
Ти си малоумен и въобще не си прочел това което съм написал!
- mad forest
- Контакти:
james написа:mad forest написа:james написа:Тази година Лудогорец играе най-добрия футбол в БГ ,но както често се случва не най-добрият става шампион.От друга страна ЛОКОМОТИВ е току що сглобен отбор, който няма почти никакъв синхрон между отделните линии .Дотук звучи лесно за Разградчани , но ... голяма част от футболистите на Лудогорец бяха оформени като качество именно в Локомотив ,и тук ги познаваме много добре а и в Разград да не забравят ,че ЦСКА,Левски и Литекс взеха точки от нас благодарение само и единственно на хората в черно.Така, че ако искате нещо от този мач вземете си и съдиичета с вас ....ей така ,за всеки случай.САМО ЛОКО !!!
Ти си малоумен и въобще не си прочел това което съм написал!
Малоумния си ти, но ще го разбереш след мача!

2012 - Шампион и носител на Купата на България!
mad forest,
james има предвид, че други отбори са печелили мачове чрез съдии срещу тях.
james има предвид, че други отбори са печелили мачове чрез съдии срещу тях.
[center]
[/center]