25-ти кръг: Лудогорец - Литекс - 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: 25-ти кръг: Лудогорец - Литекс, 22.04.2012, 17:30
Литекс нарочно ли се САМОосакатиха? Ще ми е интересно дали ще ги бием лесно и дали ще бием лесно Монтана.
И при Литекс и при Миньор е много лесно да помогнат на Лудогорец без никой да забележи. И без това Лудогорец е фаворит в срещите. За да си подсигурят загубите биха могли само леко да си разстроят играта, да речем с един уж контузен и един да играе симулативно + леко сбъркана схема и тройно бетонират победите на Лудогорец. Защо ще им са такива медийни бомби?
За Миньор това е демонстрация, дали пред съдиите, дали пред БФС или ЦСКА - не знам, но може и пред всички накуп. При Литекс не се връзва да загубят и мача с Монтана с цел да излязат слаби в следващия двубой - първият червен картон падна при 0:0 и имаше голяма роля за загубата им.
Впрочем, в тази тема прочетох едно мнение, което после изчезна. То много точно описваше мача още преди да е започнал. В смисъл, че играчите на Литекс стават груби, когато не им върви играта. Имаше и още, но спирам да цитирам за да не изчезне и моето мнение
За Миньор това е демонстрация, дали пред съдиите, дали пред БФС или ЦСКА - не знам, но може и пред всички накуп. При Литекс не се връзва да загубят и мача с Монтана с цел да излязат слаби в следващия двубой - първият червен картон падна при 0:0 и имаше голяма роля за загубата им.
Впрочем, в тази тема прочетох едно мнение, което после изчезна. То много точно описваше мача още преди да е започнал. В смисъл, че играчите на Литекс стават груби, когато не им върви играта. Имаше и още, но спирам да цитирам за да не изчезне и моето мнение

[center]
[/center]

tsonpen, гравитираш около истината!
Все ми се струва че нещата са предварително наредени, кой шампион, кой изпада и е време за сериозна жътва, тоест яко тото! 

- D.Georgiev
- Контакти:
След вчерашния мач на "Литекс" и червените картони за ключови техни играчи, коефициентите за победа на "Лудогорец" паднаха до 1,60. Залози на победа на оранжевите се приемат при 5,50, а за равен при 3,80. За сравнение преди това те бяха: 2,10 / 3,25 / 3,50.

- mad forest
- Контакти:
D.Georgiev написа:След вчерашния мач на "Литекс" и червените картони за ключови техни играчи, коефициентите за победа на "Лудогорец" паднаха до 1,60. Залози на победа на оранжевите се приемат при 5,50, а за равен при 3,80. За сравнение преди това те бяха: 2,10 / 3,25 / 3,50.
Щом са такива коефициентите значи падаме!

2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
2013 - Шампион на България!
- D.Georgiev
- Контакти:
mad forest написа:D.Georgiev написа:След вчерашния мач на "Литекс" и червените картони за ключови техни играчи, коефициентите за победа на "Лудогорец" паднаха до 1,60. Залози на победа на оранжевите се приемат при 5,50, а за равен при 3,80. За сравнение преди това те бяха: 2,10 / 3,25 / 3,50.
Щом са такива коефициентите значи падаме!
Аз си мисля, че този мач се превърна в една от най-сигурните единици. Гледах отбора на "Литекс" и не знам кого ще пускат в центъра на защитата, която и без това им е най-слабото звено. Играта им не върви, разразяват се някакви дразги в отбора, а най-трудните им мачове тепърва предстоят. Мисля, че дори за техните фенове ще е изненада ако си тръгнат с нещо от Разград. Дано да се съвземат по-бързо и да ударят едно рамо срещу "Черноморец" и "ЦСКА".
Надявам се, че публиката ще посрещне подобаващо шампиона и Стоичков, а не с обичайните освирквания. Веднага се сещам как всички освиркваха "Берое" без каквато и да е причина.
Прогноза: 3:1

Reckless написа:След днешният ни мач с Монтана, вече съм сигурен, че падаме категорично от Лудогорец.
Може и с разлика да паднем. Освен, че сме на ниво "Светкавица" в момента, ще играем и без най-малко 2-ма титуляри !
Не смятам, че сте слаб отбор, просто влезнахте в лоша серия! Всеки клуб изпада подобни ситуации. За нас е добре, че едни от основните ви играчи няма да играят и това може да ни донесе победа! Пожелавам си успех и едно 2:0

Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
- D.Georgiev
- Контакти:
Георги Миланов и Сандриньо също отпадат за мача в неделя, ако може да се вярва на някои медии. Проблемите за "Литекс" стават изключително сериозни, нямаме право да допускаме грешки в този мач! Лошото е, че общо взето "ЦСКА" ще има същия мач срещу "Черно море", които също са без петима титуляри в София.

D.Georgiev написа:Георги Миланов и Сандриньо също отпадат за мача в неделя, ако може да се вярва на някои медии. Проблемите за "Литекс" стават изключително сериозни, нямаме право да допускаме грешки в този мач! Лошото е, че общо взето "ЦСКА" ще има същия мач срещу "Черно море", които също са без петима титуляри в София.
разликата е, че Морето са във добра форма, в настроение, и най-важното-играят без психологическо напрежение.А Литекс са сринати психически в момента

И да се поздравим мощноооооооооо
Има ли Лудогорции.....................?

Има ли Лудогорции.....................?

Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif