mozart написа: Тогавашният президент на "винкелите" ви предупреди, че мачът с вас ще е тежък, защото не му платихте (не помня вече за какво),
Румен Трифонов.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
mozart написа: Тогавашният президент на "винкелите" ви предупреди, че мачът с вас ще е тежък, защото не му платихте (не помня вече за какво),
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
mozart написа:@GOLEADOR ценностната ти система дали приема мачове като този в Надежда преди 2 сезона! Не искам да обиждам никого, но е много грозно точно фен на ЦСКА да говори за морал. Червеният отбор преди 1989г. играеше в шампионат с няколко сателита (Тракия(Пд) и Черно море(Вн). Говори се за Ботев(Вр) и други отбори. Всеки знае за нарежданията на ген.Добри Джуров.
ачът с Миньор си има предистория и само червен болен мозък говори обратното. Тогавашният президент на "винкелите" ви предупреди, че мачът с вас ще е тежък, защото не му платихте (не помня вече за какво), но само пропуските и изтърваната дузпа (на Мораеш мисля) ви отразяха пътят към титлата тогава. Миньор играха в знак на протест срещу ЦСКА, но кой ли се съмнява, че Лудогорец нямаше да победи винкелите. Мислете как да станете по-добри и най-накрая да ни победите, а не да ревете като малки деца в детска градина за щяло и не щяло! Но това си е ваш проблем. Лудогорец ще е шампион и тази година, защото е най-качественият отбор, а не заради конспираците на болни мозъци!
GOLEADOR написа:mozart написа:@GOLEADOR ценностната ти система дали приема мачове като този в Надежда преди 2 сезона! Не искам да обиждам никого, но е много грозно точно фен на ЦСКА да говори за морал. Червеният отбор преди 1989г. играеше в шампионат с няколко сателита (Тракия(Пд) и Черно море(Вн). Говори се за Ботев(Вр) и други отбори. Всеки знае за нарежданията на ген.Добри Джуров.
ачът с Миньор си има предистория и само червен болен мозък говори обратното. Тогавашният президент на "винкелите" ви предупреди, че мачът с вас ще е тежък, защото не му платихте (не помня вече за какво), но само пропуските и изтърваната дузпа (на Мораеш мисля) ви отразяха пътят към титлата тогава. Миньор играха в знак на протест срещу ЦСКА, но кой ли се съмнява, че Лудогорец нямаше да победи винкелите. Мислете как да станете по-добри и най-накрая да ни победите, а не да ревете като малки деца в детска градина за щяло и не щяло! Но това си е ваш проблем. Лудогорец ще е шампион и тази година, защото е най-качественият отбор, а не заради конспираците на болни мозъци!
Виж мненията ми за мача на ЦСКА в Надежда преди 2 сезона и ми се извини.Приравняваш мачовете на Лудогорец с Миньор и Марек с този на ЦСКА с Локото,но забравяш да отбележиш различните реакции на двете агитки.И докато тази на ЦСКА се надигна срещу Титан,вие се навеждате пред олигарха и църкате против ЦСКА.За това става въпрос,за мишките и хората!
hijack1 написа:Goleador, къде беше великата армейска публика днес?
volf написа:hijack1 написа:Goleador, къде беше великата армейска публика днес?
Великата армейска публика се събира повечко само когато може да гледа великия Лудогорец!
Като един прилежен екс-партиен, фен-функционер, другаря Goleador не може да се съгласи подобни империалистически конспирации!
GOLEADOR написа:volf написа:hijack1 написа:Goleador, къде беше великата армейска публика днес?
Великата армейска публика се събира повечко само когато може да гледа великия Лудогорец!
Като един прилежен екс-партиен, фен-функционер, другаря Goleador не може да се съгласи подобни империалистически конспирации!
Човечеца не е разбрал,че сектор "В" е затворен и за това пита къде е публиката.Отделно никой не ми отговори защо на мача ви в Стара Загора не дойде поне един (1) фен на Лудогорец да подкрепи отбора?
GOLEADOR написа:volf написа:hijack1 написа:Goleador, къде беше великата армейска публика днес?
Човечеца не е разбрал,че сектор "В" е затворен и за това пита къде е публиката.Отделно никой не ми отговори защо на мача ви в Стара Загора не дойде поне един (1) фен на Лудогорец да подкрепи отбора?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта