Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
hydetoshi написа:Mathias_Coureur написа:Жалко , че Лудогорец отпаднаха. Май ви е необходимо в отбора да се извърши така наречената "смяна на кръвта" със "свежа кръв", тоест подмладяване! Имате доста играчи в отбора , които са вече на сериозна възраст - Козмин Моци (34), Светослав Дяков (34),Марселиньо (34), Кешерю(32), Вандерсон(30), Сисиньо (30) и това няма как да не окаже влияние.
Също така смятам , че ви е необходима смяна на треньора - не може като губиш в турнирен мач 30 минути преди края да не вкараш втори нападател и да не рискуваш до края с двама нападатели. Най добре изглеждахте като отбор при Георги Дерменджиев не знам защо го махнахте, но за мен това си беше груба грешка.
Абе Кешерю имам чувството ,че вече няколко години все на 32 си стои.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Безобразен съдия със съмнителен морал изхвърли неузнаваемо слаб Лудогорец от ШЛ
Soulen написа:Играхре като параолимпийци. Този път наистина може да не сте шампиони, което би било много добре за вас. Трябва ви катаклизъм, който да ви изкара от летаргията, като лежиш на стари лаври така става. Бих махнал половината отбор още сега, като Вандерсон е първия, който трябва да бъде изритан, след това Мисиджан, Кешеру, Марсо, Натанаел и Сисиньо.
IvailoRz написа:Този защо му е смешно...аз бих отказал интервю от нерви и срам..Ако съм на Домусчиев този ще е с последно предупреждение , Дяков и Марселиньо помощници треньори, Сисиньо директно към ..където си иска, Вандерсон дълбока резерва ..и така
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта