ШЛ (реванш) - ФК Мол Види - Лудогорец - 01.08.2018 - 21.00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Re: ШЛ (реванш) - ФК Мол Види - Лудогорец - 01.08.2018 - 21.00ч.

Мнениеот IvailoRz » 01 авг 2018 23:19

Този защо му е смешно...аз бих отказал интервю от нерви и срам.. :evil: Ако съм на Домусчиев този ще е с последно предупреждение , Дяков и Марселиньо помощници треньори, Сисиньо директно към ..където си иска, Вандерсон дълбока резерва ..и така :evil:

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 01 авг 2018 23:20

hydetoshi написа:
Mathias_Coureur написа:Жалко , че Лудогорец отпаднаха. Май ви е необходимо в отбора да се извърши така наречената "смяна на кръвта" със "свежа кръв", тоест подмладяване! Имате доста играчи в отбора , които са вече на сериозна възраст - Козмин Моци (34), Светослав Дяков (34),Марселиньо (34), Кешерю(32), Вандерсон(30), Сисиньо (30) и това няма как да не окаже влияние.
Също така смятам , че ви е необходима смяна на треньора - не може като губиш в турнирен мач 30 минути преди края да не вкараш втори нападател и да не рискуваш до края с двама нападатели. Най добре изглеждахте като отбор при Георги Дерменджиев не знам защо го махнахте, но за мен това си беше груба грешка.

Абе Кешерю имам чувството ,че вече няколко години все на 32 си стои. :)

На толкова е , набор 86 е. ;)

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 01 авг 2018 23:21

Видеотон са от доста години в Стара Загора, но чак сега от Разград го разбраха :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 авг 2018 23:22

Раздвоен съм този път. Хем унгарците са уникално нагли типове, хем като се сетя, че Лудогорец са същите и са бутани по всякакви начини в България... Съдията ми напомняше на всички съдии в България, които подкрепят Лудогорец, само че в обратна посока.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 01 авг 2018 23:26

Пак казвам: Ще търсите чичо Гошо със свещ и няма да го намерите. Факт.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 01 авг 2018 23:26

Личния фейсбук на Киро пак избухва със заглавие

Безобразен съдия със съмнителен морал изхвърли неузнаваемо слаб Лудогорец от ШЛ

Ех Кире, Кире, поуспокой страстите малко на твоите подчинени :lol: :mrgreen:
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 авг 2018 23:26

Soulen написа:Играхре като параолимпийци. Този път наистина може да не сте шампиони, което би било много добре за вас. Трябва ви катаклизъм, който да ви изкара от летаргията, като лежиш на стари лаври така става. Бих махнал половината отбор още сега, като Вандерсон е първия, който трябва да бъде изритан, след това Мисиджан, Кешеру, Марсо, Натанаел и Сисиньо.

Не.При тях проблема са самите ''подизпълнители''.Като 90% от мачовете ти в България са с ''подизпълнители''(разбирай ''ботове''),то няма как да стане после....
Всички помним първите години на Лудогорец срещу отборите в България.Зелените играха много силно и много добре и натискаха супер яко,но отборчетата не им се даваха и им взимаха даже точки.Много добре го помня.Даже Кирчо след там някоя загубена точица се беше тръшнал като малко детенце и разправяше пред камерите ''Аз спирам да инвестирам в Лудогорец...мрън мрън мрън''.Помня го много добре.После като минаха годинките и понатрупа малко капитал започна(то е ясно) с чувалите с пари по селата и т.н. И всички виждаме резултата.Но така е....в природата имаме равновесие.Като свикнеш да спиш с к*рви после свестните мацета нема ти връзват. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 01 авг 2018 23:29

Абе кво му намирате маана на съдията бе, супер коректен, я къв точен пич, съдия като слънце ! :lol:

Строг, но справедлив, безпристрастен, изключително точни и правилни отсъждания, дет се вика - дой боже всекиму такива съдии....

Мооооцииии, Мооооцииии......... е, малко ми е гадно, че продължават в ЛЕ, ама то пълно щастие няма !

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 01 авг 2018 23:31

Няма нищо вечно! И ЦСКА и Левски също го разбраха,но докато те след някоя година ще се съвземат и възстановят,то за Лудогорец всичко започна и ще свърши с Кирил Домусчиев.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 01 авг 2018 23:37

IvailoRz написа:Този защо му е смешно...аз бих отказал интервю от нерви и срам.. :evil: Ако съм на Домусчиев този ще е с последно предупреждение , Дяков и Марселиньо помощници треньори, Сисиньо директно към ..където си иска, Вандерсон дълбока резерва ..и така :evil:

Не съм фен на Лудогорец, преди мача бях определил шансовете като 80:20 за Лудогорец. Но бях писал и ,че някои играчи на Лудогорец просто не играха в първия мач, и във втория същите не играха- Марселиньо, Сисиньо, Мисиджан бих добавил Вандерсон и Натанаел.

За мен чк на Мисиджан си е абсолютно редовен. Първи за неправилна стена(показва се на най-десния в стената в случая Мисиджан), а с жълт картон да правиш симулация за дузпа си е жива провокация-не мина ,нормален жк.
Защо си мисля,че играчите спретнаха кюляф на треньора.
Между другото "унгарския комплекс" продължава. Традиционно нашите отбори играят много трудно срещу унгарци, а те играят със самочувствие срещу нас.

Върни се в “Лудогорец”