Лудогорец изтегли Виктория Пилзен в плейофа на ШЛ!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

ММ1914
Контакти:

Re: Потенциални съперници на Лудогорец в плейофа на ШЛ!

Мнениеот ММ1914 » 05 авг 2016 21:06

Skywalker написа:Интересно, че когато Лудогорец играят успешно в Европа, никой не пише тук за купуване на мачове от Домусчиев. Иначе когато побеждават в българското първенство, непременно победите им са купени.И това е защото според "капацитетите" Лудогорец имат силен отбор за Европа, но за българското първенство - не. Ако не им се купуват мачовете, не могат да побеждават в България, защото явно българското първенство е най-силно в Европа ! Да ви имам логиката !

Бъркаш пичага. Олимпик Марсилия стана шампион на Европа, и ги хванаха и наказаха а уреждане на мачове във френското първенство. Лудогорец имат много силен отбор - най-малкото са на средно европейско ниво, но в България съдиите им помагат и то много - чк на Моци за каратиския скок срещу ЦСКА, ударите при спряла игра на Дяков и още много - тези са по-фрапантните. Смешното е че Лудогорец нямат нужда от такава помощ, с изграден отбор и много добри играчи - това е отбор който спокойно може да стане шампион с около 10-15 точки без никаква помощ.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
sirakov77
Контакти:

Re: Лудогорец изтегли Виктория Пилзен в плейофа на ШЛ!

Мнениеот sirakov77 » 05 авг 2016 21:09

Приемлив жребий, въпреки че аз ви пожелах Селтик! Два равностойни отбора ще спорят кой да вземе повече пари, лек превес за Пилзен защото първият мач е в България, все пак зависи и от резултата в този мач! ;)
Успех срещу Пилзен и да не ни биете много утре, пазете си головете за Виктория Пилзен ! :mrgreen:
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол.. :lol:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 авг 2016 21:23

50 / 50
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 05 авг 2016 22:04

За мен Лудогорец е с 2 класи над тия чехи! Ако някой си пусне да гледа 2-та им мача с Карабах ще е на същото мнение като мен. Ония ги смазаха... особено вътре, но изтърваха много положения ( 2 от които на празна врата ) ..... Разград ще бие в двата мача ..... а дано ми доведете отново любимия отбор - Реал Мадрид!!!! ;)

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 05 авг 2016 23:13

Миналата година Лудогорец щеше да бъде поставен във всички предварителни кръгове, вкл. и плейофите за ШЛ,ако не се бе издънил с/у Милсами и тази година щеше да има коеф. близък до този на Пилзен. Лудогорец е в графата "непоставени" тази кампания само "благодарение" на издънката си с/у Милсами. Като състав и игра в момента Лудогорец са по добри в сравнение с онзи отбор който участва в групите на ШЛ. Така,че изключително тежък жребии за Пилзен. Ако Дерменджиев не повтори грешките си от двата мача с Красная звезда,където имаше основна вина да направи и двата мача тежки за Лудогорец, то шансовете са 50/50.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 06 авг 2016 00:10

PFK_Levski написа:За мен Лудогорец е с 2 класи над тия чехи! Ако някой си пусне да гледа 2-та им мача с Карабах ще е на същото мнение като мен. Ония ги смазаха... особено вътре, но изтърваха много положения ( 2 от които на празна врата ) ..... Разград ще бие в двата мача ..... а дано ми доведете отново любимия отбор - Реал Мадрид!!!! ;)

Защо мислите, че Карабах е слаб отбор. Миналата година азерите играха доста успешно в ЛЕ. За повече от една година имат само една загуба като домакин, която дойде доста трудно от Тотнъм. Този мач го бях играл двойка тогава, но ясно си спомням, че Тотнъм бяха надиграни, биха с късмет, абе общо взето, като работата с Виктория Пилзен, които също с късмет ги отстраниха. Мача си е 50/50, със съвсем леко предимство на чехите, защото втория мач те са домакин. Чак две класи да са Лудогорец над тях ми се вижда меко казано преувеличено. Много труден мач ще е това и с изключително неясен победител.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 06 авг 2016 08:58

Пожелах Келтик падна се Пилзен.Кремверши с Пилзен е добра комбинация.Успех.

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 06 авг 2016 09:13

Според мен Лудогорец има шансове срещу всички отбори. Много сработен състав, бърз футбол и отлична техника. Нека да докарат големите отбори отново.
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 06 авг 2016 10:47

Highlander написа:
PFK_Levski написа:За мен Лудогорец е с 2 класи над тия чехи! Ако някой си пусне да гледа 2-та им мача с Карабах ще е на същото мнение като мен. Ония ги смазаха... особено вътре, но изтърваха много положения ( 2 от които на празна врата ) ..... Разград ще бие в двата мача ..... а дано ми доведете отново любимия отбор - Реал Мадрид!!!! ;)

Защо мислите, че Карабах е слаб отбор. Миналата година азерите играха доста успешно в ЛЕ. За повече от една година имат само една загуба като домакин, която дойде доста трудно от Тотнъм. Този мач го бях играл двойка тогава, но ясно си спомням, че Тотнъм бяха надиграни, биха с късмет, абе общо взето, като работата с Виктория Пилзен, които също с късмет ги отстраниха. Мача си е 50/50, със съвсем леко предимство на чехите, защото втория мач те са домакин. Чак две класи да са Лудогорец над тях ми се вижда меко казано преувеличено. Много труден мач ще е това и с изключително неясен победител.

Защото тази година Карабах не показаха никаква игра.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 06 авг 2016 11:31

Пилзен е супен дестинация за една екскурзия. Две нощувки в Прага + една в Пилзен е към 150 евро. Двупосочен билет до Прага е около 180 евро. А Пилзен е на 90 км. от Прага. Който има възможност...не е за изпускане. А Пилзен е град около 160 хил. и е избран за културна столица на Европа за 2015 г.

Върни се в “Лудогорец”