runnersa написа:1:0 за Марибор срещу Астана нищо чудно Кауна да води Лудите на реванша![]()
![]()
Може националния тренер да съвместява два поста. Все пак не е нещо непознато в БГ действителността
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
runnersa написа:1:0 за Марибор срещу Астана нищо чудно Кауна да води Лудите на реванша![]()
![]()
noi написа:runnersa написа:1:0 за Марибор срещу Астана нищо чудно Кауна да води Лудите на реванша![]()
![]()
Може националния тренер да съвместява два поста. Все пак не е нещо непознато в БГ действителността
Soulen написа:Миналата година слушах същите приказки след равенството с Дюделанж,после с Партизан и след първия мач срещу Стяуа. Изчакайте, за да не станете смешни пак накрая.
Soulen написа:По принцип не ме вълнуват кой знае колко Лудогорец, но целия хейт,който се изсипва е смешен и жалък. Специално ще ви напомня коментарите другата седмица. Успех на Лудогорец и останалите ни евроучастници.
veni__85 написа:Soulen написа:По принцип не ме вълнуват кой знае колко Лудогорец, но целия хейт,който се изсипва е смешен и жалък. Специално ще ви напомня коментарите другата седмица. Успех на Лудогорец и останалите ни евроучастници.
Никакъв хейт няма тук. Лудогорец бяха трагични , смешни и жалки. Ако си гледал мача ще го знаеш. И аз пожелавам успех на всички отбори включително и на Лудогорец в реванша ,но няма как да стане с този треньор и такава игра.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта