И бабите на село знаят, че мачът се почва отпред с Мисиджан, Хамза и Кишада, само този глупав и страхлив треньор си пуска 4-ти мач Безяк и Абало...

Какъв глупак трябва да си, за да не отчетеш очевидната класа на Хамза и Мисиджан спрямо мудните Абало и ОСОБЕНОООО Безяк!
И винаги, и в букурещ, и в ливърпул, и сега в базел, започва мача страхливо, чака гола и почва да прави смените..

Може и Стоев да не беше голям треньор, ама такъв флегматичен страхливец като Дерменджиев не съм виждал.
Преди мен един пич го каза- ОТБОР, КОЙТО МОЖЕ, С ТРЕНЬОР, КОЙТО НЕ ЗНАЕ КАК, това са Лудогорец.
С този треньор не само в европа няма да направят пробив, а дори в бг няма да станат шампиони.
Този човек е веднага за смяна...и то не от днес, още след мача с Ливърпул, когато имахме право на смяна и ни беше нужно да издържим 2 мин до края, той опропасти отбора..

Всеки друг би направил смяна в 92 мин, и мачът свършил..

Просто ми писна да го псувам, абсолютен страхливец!!!

Да има толкова сработен отбор, толкова богат собственик и да си станал втори в групата с огромен късмет и да паднеш толкова левашки в мач, в който спокойно можехме да вземем равен или поне минимална загуба, защото при 2:1 в преките двубои бяхме по-добре от Базел,а при 0:4 буквално им отваряме пътя към второто място.
Абсолютен глупак си, Георги!!!
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.