Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Мнениеот TristaNNN » 05 сеп 2014 17:19

RedeviL написа:
BRF написа:Имаше информация,че Стяуа са подали оплакване още на мача в Букурещ!Това да се обвиняват други за собствената простотия,нямам думи!

Именно. Ей това ме яд на тази декларация! Опитват се да изкарат нещата като някакъв върховен заговор, в който участват и феновете на ЦСКА, вместо да си понесат последствията за действията.

Ами, за ваша радост очевидно ще си ги понесат, какво негодуваш сега?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 05 сеп 2014 17:19

ronnie написа:
Долно уйно написа:
ronnie написа:
Долно уйно написа:Утре група привърженици на отбор Х отиват в сектор А на международен мач на отбор Y и почват да скандират обидни неща, делегатите на УЕФА обикновено са в А сектор и така докарват наказание на отбора домакин, интересно ми е това лавинообразно действие как ще бъде спряно, някой ако си мисли, че ще наложи насилие много се е излъгал, а за насилие наказанията са още по тежки

Учудвам се, че се радвате на подобни неща.

Продължаваш да се правиш на луд. Никой ЦСКАр не влизал в Сектор А! Лудите сами са си виновни за наказанието!

[offtopic]И как я виждаш тая работа: Офанзива: Абе вие кво правите в този сектор? София Запад: Ъъъ такова, абе ние ще викаме за вас днес, няма да ви изкарваме наказания... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

Кой ти говори за конкретния мач?
Споделя какво може да стане в едно обозримо бъдеще и съм сигурен, че ще стане, защото злобата, че моя отбор не е на мястото на другия в България отключва агресия и простотия.

Феновете на ЦСКА, Левски, Ботев, Локо, Берое, Черно Море и Пирин ако има такива опити ще изгонят чуждите с шутове и много бой! Сега за агитките измислените отбори нищо не гарантирам :roll:

Еми ела в Разград и опитай !!! Измисления...
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 05 сеп 2014 17:19

BRF написа:Аз не мога да те разбера кое те кара да мислиш така?Въобще не ми пука какво правят разградчани ако ще и да спечелят ШЛ!Когато ония влязоха в групите с трепет очаквах мачовете им с надежда за все по-голяма и срамна загуба!Защото това ми е съперника!Ако ще и 40 поредни победи да направят лудогорец срещу нас,не ми дреме!В България си имам един съперник и това е фк Левски София!Нека си играят в групите,да печелят мачове и пари,не ми дреме!

Хем не ти дреме за някой, хем го коментираш, ей това не мога да разбера как става?

Това наказание само по себе си е конкретно за определен клуб, но ефектът му удря по името на цялата страна, което е срамно.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 05 сеп 2014 17:22

Наказанието на Лудогорец е за виковете "цигани" във втория мач, виковете се чуха само от сектор А, затова той е затворен и глобата е минимална, останалата глоба е заради нахлулия привърженик и слаба организация. Наказанието на Стяуа няма нищо общо с ЦСКА глобата им е заради расистки обиди, които румънските фенове са отправяли към тъмнокожите играчи на Лудогорец по време на мача между двата тима в румънската столица. Така че никой не им виновен на двата клуба. Това са си балкански низки страсти.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 05 сеп 2014 17:22

Долно уйно написа:
BRF написа:Аз не мога да те разбера кое те кара да мислиш така?Въобще не ми пука какво правят разградчани ако ще и да спечелят ШЛ!Когато ония влязоха в групите с трепет очаквах мачовете им с надежда за все по-голяма и срамна загуба!Защото това ми е съперника!Ако ще и 40 поредни победи да направят лудогорец срещу нас,не ми дреме!В България си имам един съперник и това е фк Левски София!Нека си играят в групите,да печелят мачове и пари,не ми дреме!

Хем не ти дреме за някой, хем го коментираш, ей това не мога да разбера как става?

Това наказание само по себе си е конкретно за определен клуб, но ефектът му удря по името на цялата страна, което е срамно.

Пролетта за същото нещо бяха наказали Байерн.Сигурно това удари по името на цяла Германия :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 05 сеп 2014 17:22

ELFen написа:
ronnie написа:
Долно уйно написа:
ronnie написа:
Долно уйно написа:Утре група привърженици на отбор Х отиват в сектор А на международен мач на отбор Y и почват да скандират обидни неща, делегатите на УЕФА обикновено са в А сектор и така докарват наказание на отбора домакин, интересно ми е това лавинообразно действие как ще бъде спряно, някой ако си мисли, че ще наложи насилие много се е излъгал, а за насилие наказанията са още по тежки

Учудвам се, че се радвате на подобни неща.

Продължаваш да се правиш на луд. Никой ЦСКАр не влизал в Сектор А! Лудите сами са си виновни за наказанието!

[offtopic]И как я виждаш тая работа: Офанзива: Абе вие кво правите в този сектор? София Запад: Ъъъ такова, абе ние ще викаме за вас днес, няма да ви изкарваме наказания... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

Кой ти говори за конкретния мач?
Споделя какво може да стане в едно обозримо бъдеще и съм сигурен, че ще стане, защото злобата, че моя отбор не е на мястото на другия в България отключва агресия и простотия.

Феновете на ЦСКА, Левски, Ботев, Локо, Берое, Черно Море и Пирин ако има такива опити ще изгонят чуждите с шутове и много бой! Сега за агитките измислените отбори нищо не гарантирам :roll:

Еми ела в Разград и опитай !!! Измисления...

А да, в Разград на миналото ни гостуване едно момче с фланелка на ЦСКА беше в Сектор А и наиситна го изгониха от стадиона. Само че го изгони полицията и без никакво основание, без да е провокирал никой. Но по тази тема вече говорихме надълго и нашироко, няма смисъл да се повтаряме.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 сеп 2014 17:24

Долно уйно написа:

И що да не коментирам?Не ми дреме за успехите им,не значи че нищо не се интересувам!Аз гледам почти само български футбол!А за второто ти изречение,просто нямам думи!Дебелите чичковци от уефа си измислят правила и се чудят как да удрят по малките!Срамно е постоянно да се съгласяваш с всичко,което ти налагат!Браво на феновете на Легия!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 сеп 2014 17:24

BRF, между другото е много вероятно информацията за скандиранията от втория мач да са подадени отново от хора на Стяуа! ;)

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 05 сеп 2014 17:25

Долно уйно написа:Това наказание само по себе си е конкретно за определен клуб, но ефектът му удря по името на цялата страна, което е срамно.

Ако не се играеха в Сф, нямаше как да се случи, но от до година, нещата се променят !Кофти, че ще имаме вече фенове и от столицата, а километрите много, но няма как...
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 сеп 2014 17:26

RedeviL написа:BRF, между другото е много вероятно информацията за скандиранията от втория мач да са подадени отново от хора на Стяуа! ;)

Те разбира се!Кой друг?Да са оправят!Много митове ще се разбиват,просто трябва време!Това е най-голямото наказание налагано на български отбор в ЕКТ!

Върни се в “Лудогорец”