Лудогорец на крачка от 3та титла

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Лудогорец на крачка от 3та титла

Мнениеот CSKA 78 » 02 май 2014 14:35

Седем точки,толкова ви подариха съдиите!Една срещу Ботевь(спорна дузпа),една срещу "Черно Море"(отново спорна дузпа),една срещу "Локомотив" Пловдив(и пак спорна дузпа,колко станаха??!) и две срeщу "Левски"(мачът в Разград отиваше към закономерен "Х",когато съдията ви даде най-малкото спорна дузпа,след което мачът свърши).И две на мача в София срещу нас,когато вкарахте след явно нарушение!
Ако извадим от точковия ви актив тези 7 точки,излиза че титлата все още не е решена,така че благодарете на съдиите за 3-та си титла! :shock: :lol:
Не напирам да станем шампиони на всяка цена(като зеуенити например),но с тези съдийски подаръци ощетихте Литекс,които колкото вас заслужаваха да станат шампиони!
Есенният полусезон бяхте симпатичен отбор,играехте истински,вярно губехте от най-слабите,но не бяхте подпирани.И по този начин и спечелихте доста симпатии!Сега сте просто едно съдийско отборче и тези,които ви харесваха,вече ви мразят!

ПП Към "цесекаря"-на мен ми се струва,че не си фен на ЦСКА София,а на ЦСКА Радомир! :shock: :(
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 май 2014 15:22

Betchualeng Arnaikem написа:Айде излязоха ЦСКА-рите да обясняват, че той мача не бил от значение, па и да са били взели титла червените нямали отбор за ШЛ, очаквам всеки момент да обявят, че не са искали и победата всъщност...

А след 10 години ще има легенда + статия на Га Га в които ще обясняват, че ЦСКА е бил пред феноменално спечелване на титлата и са били убити от съдията, но пак са доминирали тотално.

Позната история.

Всъщност повечето от нас още преди мача смятаха, че той не е от голямо значение. Аз специално през целия сезон бях на мнение, че е абсурдно изобщо и да става въпрос за титла, и смея да твърдя, че повечето разсъждаваха по същия начин. Единици бяха тези, които смятаха, че може да станем шампиони и че с този двубой може да се доближим титлата - повечето си бяха реалисти и с пълно право могат да говорят такива неща след мача. Иначе не знам какво ще се пише след 10 години, но поне аз смятам, че съдията не направи нищо нередно. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 02 май 2014 16:35

Бе, то като се погледне сухата статистика от мача, без пристрастия и т.н. просто цифрите, с извинением но все 1 играят Реал Мадрид и ТБДН /Търколи Бурканово - Долно Нагорнище/!

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 02 май 2014 18:44

CSKA 78 написа:Седем точки,толкова ви подариха съдиите!Една срещу Ботевь(спорна дузпа),една срещу "Черно Море"(отново спорна дузпа),една срещу "Локомотив" Пловдив(и пак спорна дузпа,колко станаха??!) и две срeщу "Левски"(мачът в Разград отиваше към закономерен "Х",когато съдията ви даде най-малкото спорна дузпа,след което мачът свърши).И две на мача в София срещу нас,когато вкарахте след явно нарушение!
Ако извадим от точковия ви актив тези 7 точки,излиза че титлата все още не е решена,така че благодарете на съдиите за 3-та си титла! :shock: :lol:
Не напирам да станем шампиони на всяка цена(като зеуенити например),но с тези съдийски подаръци ощетихте Литекс,които колкото вас заслужаваха да станат шампиони!
Есенният полусезон бяхте симпатичен отбор,играехте истински,вярно губехте от най-слабите,но не бяхте подпирани.И по този начин и спечелихте доста симпатии!Сега сте просто едно съдийско отборче и тези,които ви харесваха,вече ви мразят!

ПП Към "цесекаря"-на мен ми се струва,че не си фен на ЦСКА София,а на ЦСКА Радомир! :shock: :(

Добре, айде от нас да мине - морални шампиони сте :mrgreen:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 02 май 2014 19:50

Добре, айде от нас да мине - морални шампиони сте :mrgreen:

Ами,моралните шампиони са други,ние сме за феърплея(не го бъркайте с ферхунде,и двете думи са близки по звук и трудно различими,особено за делиорманци)!! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 02 май 2014 21:30

ЦСКА - радетел на феърплея !!!

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 02 май 2014 21:32

Убедихте ме, с многото аргументи,да дават титлата на ЦСКА,най-заслужилият участник в нашето първенство.Милите само са рязани от тия престъпници съдиите,които подпират всеки мач тия от Лудогорец....какво знаете вие,сега ЦСКА щеше да е първи и води на втория-Литекс с 11 точки,на третия Ботев със 17 точки.
Честито шампиони.Радвайте се.Заслужавате го.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 02 май 2014 21:56

Не!Ние ЦСКА-рите не искаме да ни дават титла,която не сме заслужили!
Но вие ме убедихте!Честита ви трета титла!Докато през есенния полусезон играехте честно,в Европа също постигахте резултати!Сега с тази игра ще видим докъде ще стигнете в ШЛ??!

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 02 май 2014 21:59

Е,как така незаслужена,след дълбоко обследване на вашите коментари разбрах само едно...а то е ЦСКА е истинския шампион.

мили

Мнениеот мили » 02 май 2014 22:55

CSKA 78 написа:Не!Ние ЦСКА-рите не искаме да ни дават титла,която не сме заслужили!
Но вие ме убедихте!Честита ви трета титла!Докато през есенния полусезон играехте честно,в Европа също постигахте резултати!Сега с тази игра ще видим докъде ще стигнете в ШЛ??!

Не ми е ясно, защо постоянно пишеш какво ще се случи в бъдеще? Какво щели сме да правим в ШЛ, ЦСКА щели да станат шампиони догодина и т.н. Пророк ли си, какво?
Пиши какво е било, че е минало, видели сме го. Не пророкувай, в бъдеще я камилата, я камиларя. :roll:

Върни се в “Лудогорец”