ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Лудогорец-Лацио 1/16 финали Лига Европа !

Мнениеот Sole » 17 дек 2013 00:55

bilyaletdinov написа:Шансът на Лудогорец е Лацио да играе с резервите, както го правеше миналата година, но дори и срещу резервите ще им е много трудно на Лудогорец. Все пак за мен имат добри възможности за продължаване напред. Лацио вече бе победен от български отбор насред Рим, така че няма да е голяма сензация нова българска победа.

Лацио съжалиха тогава бедния Левски и излязоха с юношите си, за да може и Левски да вземе ръка в групата. 8-)
Успех на Българския шампион срещу Лацио и Валенсия/Динамо Киев!

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 17 дек 2013 08:41

Аз съм на стадиона - дори и с 5:0 да ни бият там! Ако подобрят Лц защитата шансовете са големи.

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 17 дек 2013 09:21

Селските пилета срещу римските орли. Хмм, интересно ще да е .. 8-)
ЛЕВСКИ СОФИЯ

BG-BateGoyko
Контакти:

Мнениеот BG-BateGoyko » 17 дек 2013 10:03

the_blue_fan написа:Селските пилета срещу римските орли. Хмм, интересно ще да е .. 8-)

Ами софийските врани, като им се проскубаха опашките от толкос много бой, сега пилетата ще оправят нещата... Успех на Лудогорец! Могат да бият Лацио!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 17 дек 2013 12:08

Неутрален58 написа:Преди време фенове на Лацио изгориха българското знаме, на мача България - Италия през 2008г.!

Стига лъгал бе! Не бяха фенове на Лацио ,а на Верона.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 17 дек 2013 12:17

pesho_1913 написа:Успех пожелавам на Лудогорец. Важното е да няма никакви притеснения и да играят, както си могат.
Българите, които ще са в сектора на НЕБЪЛГАРСКИ отбор срещу БЪЛГАРСКИ такъв, няма нужда да коментирам. Искаме наш отбор да направи нещо в Европа, айде да викаме против него :mrgreen: Неам думи

Защо пишеш глупости ,Пешо? Ти поне ходиш по стадионите и знаеш горе-долу как стоят нещата.
Лацио е любим отбор на много Левскари и няма нищо лошо да ги подкрепяме. Отделно има приятелство между двете агитки ,което датира още 90-те години.
На почти всяко римско дерби има наши хора в ***** Норд. Лациали също имаше на някои наши дербита.
В Разград имахме голям плакат за момчетата от Лацио ,които са задържани във Варшава. В неделя преди мача си с Ливорно ,лациалите бяха опънали голям плакат на български в подкрепа на наш човек. Разберете ,че ние отиваме заради тези момчета от Рим ,а не заради Домуса. Дреме ми какво ще направи лудогорец в тоя мач...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
kiririki1
Контакти:

Мнениеот kiririki1 » 17 дек 2013 13:16

Форумът е пълен с комплексари , завистници и чуждопоклонници ! Пожелавам успех на Лудогорец - единствения свеж полъх в затъналото ни до гуща в л..на първенство !!!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 17 дек 2013 13:20

turbogena написа:
Неутрален58 написа:Преди време фенове на Лацио изгориха българското знаме, на мача България - Италия през 2008г.!

Стига лъгал бе! Не бяха фенове на Лацио ,а на Верона.

Не знам вярно ли е, не е ли, на Лацио ли са, на Верона ли са, но е абсолютно адекватна реакция като отговор на освиркването на химна.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 17 дек 2013 13:28

Разследват Дженаро Гатузо(за мен един от най-добрите)и Броки за уговорени мачове.Господа разследващи,заповядайте в България.Тук никой не купува и продава.Отбори които бият водещи отбори,паднаха със съмнителни резултати-Нефтохимик-Левски,ЦСКА-Любимец,Литекс-ЦСКА(преди години дай ми КБ на ти шампионата).Тук всичко е редовно и няма нищо уговорено,а как взимат лицензи и си преотстъпват футбалерини.Един съвет-не идвайте в Бг,ще останете гладни.Иначе се бием в гърдите колко сме велики.Те последните 5 години са показателни за това.Кой ли не дойде и не си оправи рейтинга с нас-даже и в Азия открихме,че там могат да играят футбол :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 дек 2013 13:42

actrus написа:Разследват Дженаро Гатузо(за мен един от най-добрите)и Броки за уговорени мачове.Господа разследващи,заповядайте в България.Тук никой не купува и продава.Отбори които бият водещи отбори,паднаха със съмнителни резултати-Нефтохимик-Левски,ЦСКА-Любимец,Литекс-ЦСКА(преди години дай ми КБ на ти шампионата).Тук всичко е редовно и няма нищо уговорено,а как взимат лицензи и си преотстъпват футбалерини.Един съвет-не идвайте в Бг,ще останете гладни.Иначе се бием в гърдите колко сме велики.Те последните 5 години са показателни за това.Кой ли не дойде и не си оправи рейтинга с нас-даже и в Азия открихме,че там могат да играят футбол :mrgreen:

Или иначе казано,вие сте бялата лястовица :lol: !Малко по-сериозно!

Върни се в “Лудогорец”