VII кръг, Черно море - Лудогорец, 3:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

entwickler
Контакти:

Re: VII кръг, Черно море - Лудогорец, 3:1

Мнениеот entwickler » 02 сеп 2013 09:01

Проблемите в защита се задълбочават. Минев и Моци издъхват. Терзиев трябва да влиза вече.

Без Гулдан и Генчев ни сгъват. Досега май никога не сме падали с два гола разлика. Всъщност преди Базел никога не сме падали с два гола разлика (освен в контроли).

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Re: VII кръг, Черно море - Лудогорец

Мнениеот Ron Jeremy » 02 сеп 2013 09:33

snakebite написа:
зеления написа:[

Какво си посетил, бе тараланкоолу? Черно море в последните поне 3 сезона не играе това, което си измисляш ти!!! Моряците играят доста добър футбол и този кръг ще ви вдигнем опашките както го направихме и преди и то на ваш терен: 2:0 за ЧЕРНО МОРЕ!!!!!!!!!

Вие сте всепризнати кюскачи, такъв е стила ви просто, гледал съм мноооого мачове на Морето, откакто го няма Кривия си играете точно тоя стил. Най-грозните мачове стават с участието на Морето, особено когато трябва да вземете нещо от по-силни отбори !
За мача , писал ъсм го ясно и точно, какво не можа да разбереш, играем ли концентрирано и "мъжки" както вие го разбирате, нямате много шансове, дори с резервите да играем !
Ако играем като баби и се огънем от вашите грубости, имате шансове за нещо повече !

Мяуууууууууууууууууу кво стана ве мой , казах ли ти , че цървулите ще загубят от "ботушите" , ако не беше съдията можеше и да ви пишем 5ца , а терена ни в момента си е добър или не по лош от повечето такива в А група , това за бабуните си го приказвай в хоремага , на калпавата комета космоса и крив , писна ми да чета тъпотии колко сме били груби ,а техничните балерини /дето падаха и от поглед и веднага гледаха към съдиите със сълзи в очите за фал/се затруднявали от агресивен футбол , футбола е мъжка игра запомнете го !
ex Popeye

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 02 сеп 2013 10:06

entwickler написа:Проблемите в защита се задълбочават. Минев и Моци издъхват. Терзиев трябва да влиза вече.

Без Гулдан и Генчев ни сгъват. Досега май никога не сме падали с два гола разлика. Всъщност преди Базел никога не сме падали с два гола разлика (освен в контроли).

Вярно ли?А какво ще кажеш за миналата година в Разград срещу отбора Черна котка?Пардон-Черно море.Отново едно 0-2?Или това не са два гола разлика?Трябва бързичко да сменяте треньора,този за нищо не става.С тези играчи Петев правеше чудеса,а този успява да прави единствено обяснения.Треньор-МИШКА,от една порода добре позната на Тича в последните сезони.Умеещ да оплюва играчите си когато губи и да се изказва колко е велик,когато печели.Как един път не каза че е наследил страхотен отбор от Петев,който с бързи и смели крачки ще закара в миманса.Инерцията свършва с всеки изминал мач.Запомнете какво ви казвам.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 сеп 2013 11:33

Готвача написа:Инерцията свършва с всеки изминал мач.Запомнете какво ви казвам.

Не щат. Аз им го написах след мача в Белград. Не че феновете на Лудогорец могат и нещо друго да направят, но част от тях оплюха сериозно Петев и не им прави чест. Ще има много разобарования със Стоев и няма да вървят нагоре, макар че имат явно сериозен потенциал - мачовете със Слован и първият с Партизан го показаха и с един качествен треньор, за какъвто би трябвало и пари да има, могат да излязат от групата в ЛЕ. Но със Стоев очаквам пълен провал, може би без победа или поне без такава във важен мач (от първите 4) в групата. Титлата също е под серозен въпрос, макар че базовото ниво на отбора е доста над останалите в А група.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 02 сеп 2013 13:25

drvasko98 написа:
Готвача написа:Инерцията свършва с всеки изминал мач.Запомнете какво ви казвам.

Не щат. Аз им го написах след мача в Белград. Не че феновете на Лудогорец могат и нещо друго да направят, но част от тях оплюха сериозно Петев и не им прави чест. Ще има много разобарования със Стоев и няма да вървят нагоре, макар че имат явно сериозен потенциал - мачовете със Слован и първият с Партизан го показаха и с един качествен треньор, за какъвто би трябвало и пари да има, могат да излязат от групата в ЛЕ. Но със Стоев очаквам пълен провал, може би без победа или поне без такава във важен мач (от първите 4) в групата. Титлата също е под серозен въпрос, макар че базовото ниво на отбора е доста над останалите в А група.

Ще поживеем, ще видим. Не знам защо продължавате да го повтаряте това. Казахте го няколко пъти. ще се види дали сте прави. Но нека не бъркаме един лош мач с тенденция. Тенденция няма. Освен това, Стоев още не е показал достатъчно от стила и идеите си. Може и да се мине през някаква дупка докато се правят промени. Нека не забравяме, че в следващите 3 месеца и половина, играчите на Лудогрец ще изиграят повече от 30 мача. 14 седмици, 30 мача. На моменти са 3 мача на седмица. Тук включвам мачове от шампионата, ЛЕ, мачове за Купата, контроли и мачове на Националния отбор. Всичко това ще ги натовари така, както почти никой от тях не е бил товарен, самият Лудогорец - също. Това важи и за почти всички български отбори, те също нямат този опит.
Каквото и да стане, Стоев трабва да се съди след Нова година и то като минат някакво количество мачове. И знам, че ще е така, защото в Лудогорец нещата не се правят от днес за утре.
Аз не съм нападал Петев и твърдя, че Лудогорец му дължи доста за успеха си. Но в същото време също исках смяната му в края на миналия сезон. Защото беше ясно, че се е изчерпал и, че Лудогорец се върти в един омагьоран кръг.

До някои фенове на "Черно море" - начинът по който използвате изненадващата си победа (която е нелогична за състоянието на отбора ви), показва, че бързате да се възползвате, преди отборът ви да се потопи пак в блатото. ВСЕКИ отбор може да изиграе слаб мач! Но не всеки може да държи добро ниво две и повече години, така че два пъти да стане шампион и да има успехи в Европа. Някакъв заблуден горе написал, че ако не били съдиите, щели да ни вкарат още голове. Това вече ми е беден речника да го коментирам. Като цяло наблюдавам доста недостойно поведение от някои моряци и когато губят и когато печелят.
[center]Изображение[/center]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 сеп 2013 13:31

Но пък Лудогорец е единственият наш отобр, който на практика може да извади два направо равностойни класни (за нашите стандарти) състава. Само левият бек и двойката Дяков-Златински на практика нямат сериозни алтернативи. На всички останали постове имате равносотйни или почти равностойни играчи. Не знам защо се застраховаш с многото мачове. И тук е ролята на треньора да прави умерени ротации. Не от изцяло нови 11, а да сменя по 3-4

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 02 сеп 2013 13:42

drvasko98 написа:Но пък Лудогорец е единственият наш отобр, който на практика може да извади два направо равностойни класни (за нашите стандарти) състава. Само левият бек и двойката Дяков-Златински на практика нямат сериозни алтернативи. На всички останали постове имате равносотйни или почти равностойни играчи. Не знам защо се застраховаш с многото мачове. И тук е ролята на треньора да прави умерени ротации. Не от изцяло нови 11, а да сменя по 3-4

Всъщност, само Дяков е неземеним и Гулдан (който го няма ;) ) Но пък нямаме един читав нападател. И тримата имат и добри и лоши страни. След като Безяк е най-добрият от тримата, това показва колко издишаме на този пост. Не че играе лошо момчето, но за там в създадената ситуация ни трябва някой, който да не препилява 2 от оскъдните 2 положения, които има.
Казвам за бройката мачове, защото това е едно изпитание, което може да затрудни всеки български отбор и треньор. Може да има издънки, които да се дължат на претоварване - физическо и псхическо. Според мен такъв беше случаят във Варна, макар че не бих казал, че загубата не е можело да се избегне.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 02 сеп 2013 14:23

До някои фенове на "Черно море" - начинът по който използвате изненадващата си победа (която е нелогична за състоянието на отбора ви), показва, че бързате да се възползвате, преди отборът ви да се потопи пак в блатото. ВСЕКИ отбор може да изиграе слаб мач! Но не всеки може да държи добро ниво две и повече години, така че два пъти да стане шампион и да има успехи в Европа. Някакъв заблуден горе написал, че ако не били съдиите, щели да ни вкарат още голове. Това вече ми е беден речника да го коментирам. Като цяло наблюдавам доста недостойно поведение от някои моряци и когато губят и когато печелят.

аз по заблуден от теб не виждам , какво е състоянието на отбора ни ,че не ми стана ясно ,гледай в блатото да не влезете вие , а ако редовният гол на Александров беше признат и се оттегляхме с 2:0 на почивката , нямаше да съм много далеч от истината ... не можете да губите и това е , колкото и да се набирате като глист на лайно , бяхте разбити въпреки съдиите и извънземната ви селекция и невероятното ви самочувствие
ex Popeye

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 02 сеп 2013 16:16

Затваряйте темата,
заслужена победа на моряците, можеха и с повече да ни бият.
Смятам че загубата дойде навреме, предпочитам на паднем от моряците отколкото от Левски

многото мачове са проблем - мотивация и умора, аз не смятам че трябва задължително да сме първи есента, една разлика от 3-5 точки после може да бъде наваксана, въпреки че Левски ще се уреди с титлата по другите начини, все пак 100 годишнина

След 2 седмици ще се разбере истината - Левски и ПСВ

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 02 сеп 2013 19:18

tsonpen на 01 Сеп 2013 22:06

"И двата отбора влизат по съвсем различен начин в мача. От там дойде и резултатът. След третия гол Лудогорец заигра и ако имаше едно полувреме пред себе си, съм сигурен, че щеше да направи обрат. Едва тогава футболистите на Лудогорец стъпиха на тревата. Преди това витаеха във въздуха. И то доста витаеха, защото обикновено един гол ги разтърсва, а сега бяха необходими цели 3.
Така че, някои е добре да приберат знамената. Лудогорец може би има проблем с натоварването и мотивацията за някои мачове в нашето първенство. Имахте късмет да сте в точния момент на точното място, иначе като нищо се нареждахте до ЦСКА и Берое с 3 на нула във вратата ви. Не че не ви се е случвало преди "

Доказателство че бит и ... насищане нямат. Попитай някой който е бил на стадиона при 3:0 вашите гледаха уплашени като пръднал заек в люцерна, а ти пишеш, че стъпили на тревата. Хапчетата от Базел ги бяха отпуснали и не знаеха къде се намират. Смятах да спестя разговорите,който се чуха на първите редове при 3:0 , но след този твой коментар ще ги цитирам.: Минев вдигна ръце и попита Дяков какво става нали отпаднахме от шампионската лига защо играем срещу Селтик.
Дяков му отговори не знам какво става. Аз след малко излизам оправяйте се без мен.
Явно разговора беше чут и от колегата им в нац.отбор Жоро Илиев и той каза на нашите спираме да вкарваме, пазим резултата, в края на мача ще им пуснем един гол, няма смисъл да ги унижаваме повече.

Върни се в “Лудогорец”