BOCA. написа:BOCA. написа:Show Must Go On написа:Когато един "ИЗРОД" ти покаже, че няма смисъл да се напъваш - КАК ДА ИГРАЕШ С ХЪС. При положение, че делиорманци (меко казано) си имат добър отбор за българските стандарти, как да се обърне мач при подобно свирене на мача. Този отбор ми харесваше с играта си, която му гледах в дадени мачове преди да се срещнат с нас първият полусезон. След мача вече осъзнах, че не са нищо повече от типичния български шампион по футбол. Имам в предвид факта, че когато не ти върви играта - съдията помагааааааа - ФАКТ. Срещу Левски нямаше как да помогне, защото щеше да стане война, ако ги режеше съдия в мач за титлата и то на герена - ФАКТ. И ако някой си мисли, че Лудогорец са невероятен отбор, защо тогава не си взеха мача с Левски, който е много слаб тази година.
Първата дузпа - "свирена за усещане на защитника на Ботев". Реално, картон за симулация.
Втората дузпа - "за въображаем допир с ръцете на вратаря". Реално - отново картон за симулация.
Няма как да ми се хареса този отбор. В два поредни мача с тях, аз изпитвам отвращение от "подкрепата им". Сега ония сельо Петричко ще излезе с грозната си мутра и ще говори, че ще си правят дузпи - хахаахах. Говедата получиха подаръци от съдии и подарени мачове от отбори, но в мача си с тях показах, че дори и да си по слабият отбор с много хъс и желание може да ти се получи. Естесвено, ако чернодрешко не реши да те окълца.
И за последно - въпреки съдийстовто си мисля, че можехме да се представим по добре, но.........................
Виж картоните на този мач,и на мача с ЛЕВСКИ и пак дай ФАКТ.
http://sporta.bg/?load=Football::Match& ... &id=296403
АЛО,МЕРКЮРИ,не ми отговори как този мач завърши без картон?А уж с "хъс и желание".
Ало бонбонерата - прочети ми последното изречение и не се прави на "чистоплътен"

[/center]