Кирил Домусчиев: Ще извадя Лудогорец
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
entwickler
- Контакти:
Re: Кирил Домусчиев: Ще извадя Лудогорец
Той обича такива фрази да употребява в момент на афект. Преди след мача с ЦСКА 2:2 беше същото. Това са нормални неща. Нали медиите трябва да имат материал.
зеленобелия написа:И без това отборчето му е еднодневка.Този "човек" остави 10 000 варненци без работа , като срина БМФ и вместо да инвестира в някой варненски отбор,той реши да прави шампион някакво село.
Ти защо не купи БМФ, и не ги остави тези 10 000 варненци на работа? Много е лесно да плещиш глупости и да редиш чуждите пари! Дали е имало работа за тези хора? На държавна хранилка е лесно, ходиш на работа нищо не работиш и вземаш заплата! Когато инвеститора е частен нещата стоят по друг начин. Няма как да го разбереш виждам, че си с доста примитивно мислене и нищо не разбираш от бизнес и икономика! Относно футбола - по кои правила смяташ, че е трябвало да инвестира във варненски отбор? Ти за нещо по-вече ли се имаш от хората в Разград? За по умен ли се имаш? Ми не ти личи! И в Разград има бизнес. Човек сам преценява къде какво да направи. Варна със сигурност е по голям град и с по вече възможности, но виждам, че това не ти е помогнало да поумнееш "гражданино"!! Приеми тези забележки от от мен селянина!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
- we are the champions
- Контакти:
Ама вие хем не сте го чули какво е казал хем пак пишете глупости..... думите му бяха ако Левски стане шампион ще разкрия как е станал защото знам всичко попитаха го какво е знаел той каза ,че сега не е времето да се говори за това обаче щял да го каже....и само намекна ,че ако нещатата продължавали така можело евентуално от другия сезон Лудогорец да играе само аматьорски футбол и да си разчита само на школата.А това ,че го е намекнал не означава ,че ще го направи та той нали говореше същите работи и след онова 2:2 на Армията миналата година .... а той колко пари за съдии е дал до сега и той не знае то не бяха рязани ЦСКА,Ботев,Локомотив София,Левски Повече не ми се изброява ,че сигурно 10 дена няма да ми стигнат... абе с една дума крадеца вика дръжте крадеца....
- shotgun blues
- Контакти:
сега гледам повторението на "ПРЕД БАНЯТА",страхотно шоу е станало

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
tsonpen написа:Не трябва да се взема под внимание за наказанията какъв мач предстои. От друга страна, ако оставят Дербито без публика, си представям калко трудно ще се охранява Борисовата градина по време на мача. Единственото решение е да построят по една временна кошара (една на Ариана и една при спирката на метрото) и там да пазят контингента
Отивай тогава в една от тези кошари, ще ти напомни къде си се родил.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
onceMORT написа:tsonpen написа:Не трябва да се взема под внимание за наказанията какъв мач предстои. От друга страна, ако оставят Дербито без публика, си представям калко трудно ще се охранява Борисовата градина по време на мача. Единственото решение е да построят по една временна кошара (една на Ариана и една при спирката на метрото) и там да пазят контингента
Дори и да бях се родил в кошара, не съм човек за кошара!
[center]
[/center]
[/center]Re: Кирил Домусчиев: Ще извадя Лудогорец
tsonpen написа:onceMORT написа:tsonpen написа:Не трябва да се взема под внимание за наказанията какъв мач предстои. От друга страна, ако оставят Дербито без публика, си представям калко трудно ще се охранява Борисовата градина по време на мача. Единственото решение е да построят по една временна кошара (една на Ариана и една при спирката на метрото) и там да пазят контингента
Дори и да бях се родил в кошара, не съм човек за кошара!
Това казва всичко за теб.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
volf написа:Тук е момента да открия конкурс за ново име на отбора, тъй като настоящото не му прилича!
Моля съфорумниците да дават своите предложения
![]()
.....Приятелю побързай да не загубиш мястото си в сектора.....
Когато съм гледал мачове на Левски съм бил в сектор А или В. Не се кланям на Батков, напротив, визирах го като президента на ФК.
tsonpen написа:Въпросът с имената на повечето български отбори е тежък. Като се замисля, само няколко са тези, чиито имена са оригинални български (тракийски), не използват имената на национални герои и няма по дузина с едно и също име. В А група това са Етър, Берое, Лудогорец и на втори ред Черноморец и Черно море.
ОРИГИНАЛНИ БЪЛГАРСКИ (ТРАКИЙСКИ) - хайде умник да обясниш ква е връзката между българите, прабългарите и траките?!
...
Дреме ни на нас за лудогорец , така или ина4е до 3 - 4 години ги няма
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
Foreigner написа:ОРИГИНАЛНИ БЪЛГАРСКИ (ТРАКИЙСКИ) - хайде умник да обясниш ква е връзката между българите, прабългарите и траките?!
Това, че не си разбрал какво имам предвид не ти дава право да ме наричаш "умник" с ирония. Вероятността да си се засегнал е още по-любопитна.
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта