XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)
Жалко, ако страничният съдия не беше направил такава чутовна глупост Левски щеше да е на върха
Дузпата е 50:50. Но незачетеното попадения ... без коментар. Реално равенството беше най-справедливо.

Само Левски!
Лудогорец бяха стойностният отбор в този двубой.
Ботев бяха ощетеният отбор!
Ботев бяха ощетеният отбор!
Ивайло Лудогорец написа:Има истини в думите на Тити . Петев и Лудогорец наистина им изнесоха футболна лекция на тея Динамо. И наистина нямаме нужда от такива съдийски грешки, но ми се струва че намеква че не са случайни , породени от слабото съдийство като цяло ,както мисля аз .
И на мен ми направи впечатление, че той не говори за това, което си мислят някои фенове на Ботев Пловдив. Завърши че е бил тренор на Лукойл и не е плащал, но съдиите му правели "така", защото бил "Лукойл". В началото бе по-емоцианялен но с приказките мина в по-обективен коментар.
Аз много искам да видя задълбочени коментари и на двете ситуации от експерти. В смисъл - могат ли да се тълкуват и по друг начин и могат ли да бъдат заблуждаващи.
Днес Лудогорец имаше късмет. Колкото и силно да игра, можеше да няма и този гол. Но си задавам въпроса дали Деко нарочно не пусна топката на крака на Грънчов, който трудно можеше да я отбие безопасно, а за Гела (ако не бъркам) беше мисия невъзможна да я получи.
[center]
[/center]

- Show Must Go On
" Нямаше никакви груби нарушения на делиорманци за жълт картон, дори на 4 пъти в тези ситуации трябваше да се дадат картони за симулации. Нямаше дузпа или ако е имало е било 10/90, че няма, защото топката описа невиждана досега парабула и едва ли и математиците могат да я разгадаят - камо ли таско. Нямаше и гол на Цветков, защото косата му беше зад последният в защита, а пък Бобан сложи ръцете си пред вратаря да не може да види ситуацията."
Дано ни накажат за няколко мача на закрити врати - поне да не мога да ги гледам и да си скъсявам живота от нерви.
Иииииииииииии само Динамо Загреб и сие
Дано ни накажат за няколко мача на закрити врати - поне да не мога да ги гледам и да си скъсявам живота от нерви.
Иииииииииииии само Динамо Загреб и сие

Ивайло Лудогорец написа:Колко пъти искаш да чуеш или видиш че е така . Съдията сгреши , Ботев е ощетен ! Видя ли някой от наще да се е изкефил нещо , НЕ ? Всички казват че е така... но аз продължавам да твърдя , че тва е плод на слабата съдийска школа ... а не някви конспиративни причини. Никой няма интерес да бие незаслужено ....

Ще си призная,че не гледах мача и пиша тук след като четох много за мача в различни сайтове за да не съм голословен. Няколко неща правят впечатление.... Лудогорец разчита на съдии,когато евентуална загуба на точки вкарва трети отбор в борбата за титлата(справка Черноморец през пролетта и Ботев днес). Да твърдиш,че Лудогорец е подкрепян не заради пари,а заради името е смешно. И то срещу едно от водещите имена в БГ футбола. Не обичам Ботев,но не може да се подиграваш с един от символите на футбола в страната заради прищевките на самозабравил се богаташ. Казвал съм го и друг път,Лудогорец има възможността да побеждава всеки навсякъде. Подобни мачове водят само до резила срещу Динамо. Впрочем най-слабия отбор в ШЛ.
Ако не се лъжа срещу Лудогорец няма свирена дузпа от последния сезон в Б група. Вероятно това е единствения отбор в света. С такова постижение са достойни за Европа. Обаче пак стигаме до Динамо. И разбираме,че нещо не е така,както го мислим.
Не е достатъчно да признаеш,че съдията е направил грешки. Важно е да разбереш,че вече е тенденция....И да го признаеш. Но то нормално. Все пак малко от тези,които днес подкрепят Лудогорец,помнят титлите на Литекс,Левски,Локо (Пд),постигнати по същи този нагъл начин. Просто тогава не са били фенове.

И всъщност някой има интерес на бие незаслужено. Един човек с голямо его,който не може да губи.
Продължавам да броя отборите,които пропищяха от орлите:
Черноморец,Черно море,Локо(Сф),Локо(Пд),Берое,ЦСКА,Ботев....Очаквам скоро да попълня списъка. а вероятно съм пропуснал някого.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

-
- mad forest
- Контакти:
subzero написа:Ивайло Лудогорец написа:Колко пъти искаш да чуеш или видиш че е така . Съдията сгреши , Ботев е ощетен ! Видя ли някой от наще да се е изкефил нещо , НЕ ? Всички казват че е така... но аз продължавам да твърдя , че тва е плод на слабата съдийска школа ... а не някви конспиративни причини. Никой няма интерес да бие незаслужено ....
![]()
Слаба съдийска школа е,когато това се случва на няколко мача и на различни отбори. Когато се случва в полза на един отбор се нарича тенденция.
Ще си призная,че не гледах мача и пиша тук след като четох много за мача в различни сайтове за да не съм голословен. Няколко неща правят впечатление.... Лудогорец разчита на съдии,когато евентуална загуба на точки вкарва трети отбор в борбата за титлата(справка Черноморец през пролетта и Ботев днес). Да твърдиш,че Лудогорец е подкрепян не заради пари,а заради името е смешно. И то срещу едно от водещите имена в БГ футбола. Не обичам Ботев,но не може да се подиграваш с един от символите на футбола в страната заради прищевките на самозабравил се богаташ. Казвал съм го и друг път,Лудогорец има възможността да побеждава всеки навсякъде. Подобни мачове водят само до резила срещу Динамо. Впрочем най-слабия отбор в ШЛ.
Ако не се лъжа срещу Лудогорец няма свирена дузпа от последния сезон в Б група. Вероятно това е единствения отбор в света. С такова постижение са достойни за Европа. Обаче пак стигаме до Динамо. И разбираме,че нещо не е така,както го мислим.
Не е достатъчно да признаеш,че съдията е направил грешки. Важно е да разбереш,че вече е тенденция....И да го признаеш. Но то нормално. Все пак малко от тези,които днес подкрепят Лудогорец,помнят титлите на Литекс,Левски,Локо (Пд),постигнати по същи този нагъл начин. Просто тогава не са били фенове.![]()
И всъщност някой има интерес на бие незаслужено. Един човек с голямо его,който не може да губи.
Продължавам да броя отборите,които пропищяха от орлите:
Черноморец,Черно море,Локо(Сф),Локо(Пд),Берое,ЦСКА,Ботев....Очаквам скоро да попълня списъка. а вероятно съм пропуснал някого.
Мислех да не пиша защото днес се случи нещо гадно за всички! Това си беше резил и за съдията и за нас! Факт е че Ботев бяха тотално ощетени и съдията повлия на крайния изход на двубоя, който с оглед на показаното трябваше да завърши наравно!
Не мога обаче да се съглася с теб, за останалите пропищели! Защо не включи Локо Пд! Всички отбори, които ти спомена бяха тотално надиграни и даже в мача с Черноморец основното мнение е, че голът на бургазлии е след нарушение (кой е ощетен тогава?) За мача с Черно море е тотален рев без покритие (гледах мача на стадиона), за другите какво повече да се коментира не знам!
Очаквам Тасков да се накаже сурово, защото такова съдийство не от ничия полза!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
2013 - Шампион на България!
-
Искам да попитам "разбирачите". Как се влияе на играта от 11 метра!?!?!Видно е ,че двамата "виновници" са на точката на дузпата.Т.е. 11 метра. Как се влияе на вратаря, при положение, че той е на голлинията?
Може и да не сме няква супер сила, ама това днес си беше престъпление от класа. Лудогорец евентуално можеше да ни победят и без такива подаръци.
Очаквам смислен отговор!

Може и да не сме няква супер сила, ама това днес си беше престъпление от класа. Лудогорец евентуално можеше да ни победят и без такива подаръци.
Очаквам смислен отговор!

Последна промяна от 100 години 100 на 28 ное 2012 22:32, променено общо 1 път.
slabia_forever
mad forest написа:
Мислех да не пиша защото днес се случи нещо гадно за всички! Това си беше резил и за съдията и за нас! Факт е че Ботев бяха тотално ощетени и съдията повлия на крайния изход на двубоя, който с оглед на показаното трябваше да завърши наравно!
Не мога обаче да се съглася с теб, за останалите пропищели! Защо не включи Локо Пд! Всички отбори, които ти спомена бяха тотално надиграни и даже в мача с Черноморец основното мнение е, че голът на бургазлии е след нарушение (кой е ощетен тогава?) За мача с Черно море е тотален рев без покритие (гледах мача на стадиона), за другите какво повече да се коментира не знам!
Очаквам Тасков да се накаже сурово, защото такова съдийство не от ничия полза!
Всъщност аз само броя. Не коментирам кой е крив и кой прав. Всеки има своя гледна точка. Както аз имам причина да вярвам на Херо за "онзи" мач,така вие имате право да смятате,че сте велики,непобедими и прави.
Иначе респект за всичко останало в мнението ти.

[center]
[/center]

Не се заяждайте с феновете на Лудогорец! Те са свестни и здраво стъпили на земята хора. Не са виновни за нищо.
Само Левски!